„Ezek az ételek kiváló forrásai a triptofánnak, egy olyan aminosavnak, amit a szervezet a szerotonin, vagyis az örömhormon előállításához használ” – mondja Jessica. Az egészséges zsírokat tartalmazó mandula, földimogyoró, kesudió, dió és tökmag a dietetikusok kedvence, amik ráadásul rostokat is tartalmaznak. Fontos, hogy túl sokat se egyél belőlük alvás előtt, ugyanis nagyon eltelíthetnek. Ha nem szereted önmagukban rágcsálni őket, akkor egy fél banánt márts be egy kis mogyoróvajba és szórd meg különböző magvakkal, így ínycsiklandó nassolnivalót kapsz.
Ezt a szezonális zöldséget te sem fogyasztod eleget, pedig számtalan jótékony hatása van
Külföldön megőrülnek a spárgáért, ez persze nem csoda, hiszen számos jótékony hatása van, melyek miatt abszolút érhető, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvend. Azonban annak ellenére, hogy Magyarországon hatalmas területen termelik, mégis meglepően kevesen fogyasztják. Nos, mi most megpróbálunk meggyőzni arról, hogy miért építsd be az étrendedbe ezt az igazán szuper zöldséget.