Néha a kevesebb több. A rizs nem tészta, nem szabad kevergetni. Akkor sem, ha meg akarod kóstolni, hogy jó-e már. Ugyanis a kevergetéstől felszabadulnak a keményítők és megsérülnek a rizsszemek - az eredmény pedig egy fura massza lesz rizs helyett. A leggyakoribb hiba ami kevergetésben végződik, hogy elszámolod a vizet. Egyszerű: töltsd fel a lábast rizzsel, és két ujjnyira lepje el a víz a rizst. Így biztos nem számolod el.
6 különleges, ám kevésbé ismert gyümölcs, mely rendkívül jótékony hatással lehet szervezetedre
Ha gyümölcsről van szó, mindenkinek a klasszikus téli kedvencek, így az alma, banán és a mandarin, illetve a nyári vitaminbombák, például az eper, a málna vagy az ananász jut eszébe. Pedig mégis mennyi olyan egzotikus másfajta gyümölcs van, ami bár kevésbé elterjedt és ismert, mégis valódi ízbomba, és igen jótékony hatású is lehet a szervezetre nézve!