Hétfőn még mindenki azt hitte, hogy a baba otthon született, ahogy Meghan hercegné szerette volna (erre utalt az is, hogy a szülés után néhány órával Harry Windsorban tette meg a bejelentést). Ám kedden a Daily Mail arról számolt be, hogy Harry a Scotland Yard biztosítása mellett és a legnagyobb titokban (még a királyi család rangidős tagjai közül sem tudott róla mindenki) szállította feleségét egy londoni magánkórházba, feltételezhetően a Portlandbe, ahol egy szülés tarifája 15 000 fontnál (5,7 millió forint) indul. Ebben a kórházban születtek egyébként Harry unokatestvérei, Beatrice és Eugénia hercegnők. Meghan egy héttel túlhordta a babát, valószínűleg ez is indokolta, hogy végül a kórházi szülés mellett döntsenek. A kisfiú május 6-án reggel 5 óra 26 perckor látta meg a napvilágot – a hivatalos bejelentést azonban csak délután 2 óra 40-kor tették közzé. Addigra a hercegi pár a babával és Meghan édesanyjával – aki Harry herceg mellett szintén jelen volt a szülésnél – visszatért windsori otthonába.
Istenes Bence és Csobot Adél fiai ilyen nagyok lettek: közös fotót posztoltak Nátánról és Ádinról
Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata nem egyszerűen jó, hanem irigylésreméltó. A sztárpár egy csodálatos nyaraláson vett részt gyerkőceikkel és barátaik társaságában, amiről néhány mesés fotót is megosztottak.
5 szokás, ami jelentősen növeli a szívroham kockázatát: nem csak a dohányzás káros
Szomorú, de az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt az 50 év alattiaknál jelentkező szívroham. Ez pedig olyan jellegű, egyértelműen káros szokásokra vezethető vissza, mint a dohányzás vagy éppen az egészségtelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód. De nézzük is, pontosan melyek ezek, és hogyan tudod megelőzni a súlyos szívbetegségek kialakulását.
Miért könnyezünk a hagymától? 6 tuti tipp, hogy ne folyjon a könnyed aprítása közben!
A hagyma az egyik legnépszerűbb zöldség a világon. Legyen az apróra vágott, pirított vagy rántott hagyma, a rántottától kezdve a levesig mindenhez használjuk. De szeletelésük és felkockázásuk gyakran könnyeket és orrfolyást okoz, még akkor is, ha a legtöbb szakács egyetért abban, hogy a végeredményért megéri.