Az egyik legnagyobb kedvencünk a családban a tonhalsaláta. Este jó, ha könnyű, kímélő ételeket fogyasztunk, amik nem terhelik meg a gyomrunk, ezért is tökéletes választás ez az étel. A tonhal az egyik legkalóriaszegényebb halfajta, Omega 3 zsírsavat tartalmaz ami kifejezetten hasznos a szervezetünknek. Pár perc alatt elkészül ez a friss saláta, és még mosogatni sem kell sokat utána. :)Hozzávalók négy fő részére:1 fej jégsaláta5 db paradicsom4 főtt tojás felszeletelve2 doboz tonhalkonzerv1 csomag light mozzarella golyókpirított kenyérkocka darabok (opcionális)4 db retek1 db sárgarépafél citrom leve1 ek. olívaolajElkészítés:A jégsalátát, a paradicsomot, a retket felszeletelem, majd egy nagy tálba teszem. A sárgarépát nagylyukú reszelőn lereszelem, hozzáadom a többi zöldséghez. A tonhalkonzerv tartalmát szintén ráborítom a zöldséghalmazra, majd a négy tojást ishozzáteszem. Végül jöhetnek a mozzarella golyók és opcionálisan a pirított kenyérkocka darabok. (Bármilyen kenyeret használhatunk, olyat ami belefér a diétánkba.) Utolsó simításként a citromlevet és az olívaolajat összekeverjük, majd ráöntjük a salátánkra.
Istenes Bence és Csobot Adél fiai ilyen nagyok lettek: közös fotót posztoltak Nátánról és Ádinról
Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata nem egyszerűen jó, hanem irigylésreméltó. A sztárpár egy csodálatos nyaraláson vett részt gyerkőceikkel és barátaik társaságában, amiről néhány mesés fotót is megosztottak.
5 szokás, ami jelentősen növeli a szívroham kockázatát: nem csak a dohányzás káros
Szomorú, de az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt az 50 év alattiaknál jelentkező szívroham. Ez pedig olyan jellegű, egyértelműen káros szokásokra vezethető vissza, mint a dohányzás vagy éppen az egészségtelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód. De nézzük is, pontosan melyek ezek, és hogyan tudod megelőzni a súlyos szívbetegségek kialakulását.
Miért könnyezünk a hagymától? 6 tuti tipp, hogy ne folyjon a könnyed aprítása közben!
A hagyma az egyik legnépszerűbb zöldség a világon. Legyen az apróra vágott, pirított vagy rántott hagyma, a rántottától kezdve a levesig mindenhez használjuk. De szeletelésük és felkockázásuk gyakran könnyeket és orrfolyást okoz, még akkor is, ha a legtöbb szakács egyetért abban, hogy a végeredményért megéri.