A Wales hercege mellett ő Chester grófja, Cornwall és Rothesay hercege, Carrick grófja, Renfrew bárója, a Skót-szigetek ura, valamint Skócia hercege és főudvarmestere.
5. Nem is akarta feleségül venni Lady Dianát.
Ez egy nemrég megjelent életrajzi könyvből derül ki; Károly 32 éves volt, de még csak néhány hónapja és nem is túl sűrűn randiztak az akkor 19 éves Dianával, és úgy érezte, hogy még nem érett meg a dolog a házasságra. Édesapja, Fülöp herceg azonban nyomást gyakorolt rá, és valójában ezáltal jött létre a frigy.
6. A kocsiját angol bor hajtja… hogy mii??
A herceg kedvenc autóját, egy Aston Martint a 21. születésnapjára kapta édesanyjától. Mivel mindig is nagy barátja volt a környezetvédelemnek, rávette a gyártó mérnökeit, hogy angol fehérbort töltsenek a tankba. Amikor a mérnökök aggódtak, hogy ez tönkreteszi majd a motort, Károly rávágta: „Hát akkor majd nem fogom vezetni”, úgyhogy nem volt kecmec. De az autó állítólag azóta is működik. Károlynak több Jaguarja, Audija és Range Roverje is van, ezek mind használt sütőolajból nyert biodízellel működnek.
Istenes Bence és Csobot Adél fiai ilyen nagyok lettek: közös fotót posztoltak Nátánról és Ádinról
Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata nem egyszerűen jó, hanem irigylésreméltó. A sztárpár egy csodálatos nyaraláson vett részt gyerkőceikkel és barátaik társaságában, amiről néhány mesés fotót is megosztottak.
5 szokás, ami jelentősen növeli a szívroham kockázatát: nem csak a dohányzás káros
Szomorú, de az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt az 50 év alattiaknál jelentkező szívroham. Ez pedig olyan jellegű, egyértelműen káros szokásokra vezethető vissza, mint a dohányzás vagy éppen az egészségtelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód. De nézzük is, pontosan melyek ezek, és hogyan tudod megelőzni a súlyos szívbetegségek kialakulását.
Miért könnyezünk a hagymától? 6 tuti tipp, hogy ne folyjon a könnyed aprítása közben!
A hagyma az egyik legnépszerűbb zöldség a világon. Legyen az apróra vágott, pirított vagy rántott hagyma, a rántottától kezdve a levesig mindenhez használjuk. De szeletelésük és felkockázásuk gyakran könnyeket és orrfolyást okoz, még akkor is, ha a legtöbb szakács egyetért abban, hogy a végeredményért megéri.