Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

5 dolog, amit a szakértők szerint jobb, ha nem tartasz a hálószobádban

5 dolog, amit a szakértők szerint jobb, ha nem tartasz a hálószobádban
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek április 30-án véget ér egy 15 éve tartó átok: fantasztikus év vár rájuk!

A következő csillagjegyek végre örökre leszámolhatnak az évek óta tartó nehézségekkel! Már nagyon régóta vártak erre a pillanatra!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 27.: a Rákok mindennél jobban vágynak a kiteljesedésre, a Mérlegek minőségi időt tölthetnek a szeretteikkel

A csillagok erre a hétvégére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

Katie Holmes és Tom Cruise lánya már 18 éves: Suri gyönyörű nő lett, aki édesanyja kiköpött mása

Suri 2024. április 18-án nagykorú lett, és könnyen előfordulhat, hogy a jövőben már többet hallunk róla, mint a korábbi években!

Olvasd el!

4 jel, ami egyértelműen arra utal, hogy a szomszédod leskelődik utánad

Egy rossz szomszédnál nincs borzalmasabb; hát még ha titkon folyamatosan megfigyel téged!

Olvasd el!

Istenes Bence és Csobot Adél fiai ilyen nagyok lettek: közös fotót posztoltak Nátánról és Ádinról

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata nem egyszerűen jó, hanem irigylésreméltó. A sztárpár egy csodálatos nyaraláson vett részt gyerkőceikkel és barátaik társaságában, amiről néhány mesés fotót is megosztottak.

Facebook
Twitter
Pinterest
Ha alvásproblémáid vannak, akkor ezekre különösen érdemes figyelni!

Vannak, akik csak akkor lépnek be a hálószobájukba, amikor aludni mennek, míg mások mindennapi tevékenységeik nagy részét is itt végzik. Az ágyban esznek, vagy közvetlenül mellette igyekeznek formában tartani magukat egy kis edzéssel. És bár ezek elsőre nem tűnnek olyan rossz ötletnek, a szakértők szerint olyan káros következményeik lehetnek, amikre sosem gondoltunk. De mik is azok, amiket száműznöd kellene a hálószobádból? Most összeszedtük 5 pontban!

1. A cipőd

Ennek a higiénia a fő oka, és sokan le is veszik már az előszobában a cipőjüket, hiszen a lábbeliken rengeteg baktérium és szennyeződés lehet, amik remekül megtelepszenek az olyan szöveteken, mint a szőnyeg. Ám nem mindenkinek van cipőtartója, vagy hely az előszobájában, ezért szokás néha gardróbszekrényben, vagy épp a hálószobában tartani őket, ez azonban nem túl jó ötlet.

Egyre viszont mindenképp figyelj, a cipőd ne kerüljön az ágy közelébe! Ez egy olyan hely, amelynek tisztának és teljesen szagmentesnek kell lennie a jó alvás és az egészséged érdekében, így ha szoktál a lakásodban cipőben mászkálni, akkor legalább a hálóban tartsd be ezt a szabályt.

gif

2. Az ébresztőórája vagy telefon

A telefonodat amúgy sem egészséges az ágyad mellett tartani, de ha reggel az ébresztőt is ezen állítod be, akkor itt van még egy ok, hogy hagyd a hálón kívül. Az ébresztők ugyanis tudattalanul is szorongást váltanak ki az emberekben. Sokan már az éjszaka közepén is többször felébrednek azt csekkolni, hogy még hány órát aludhatnak, ezzel viszont csak azt érik el, hogy reggel fáradtak lesznek. Ha magadra ismertél, akkor itt az ideje, hogy kellő távolságban kerüljön tőled az ébresztőd, és erről hamar le fogsz szokni, de a legjobb persze az lenne, ha sikerülne beállítanod az alvási ciklusod és minden reggel magadtól fel tudnál a kívánt időben ébredni.

gif

3. Családi fotók

Mindenkinek vannak családi fotói az otthonában, ám ezeket a hálószobában tartani nem jó ötlet. A Feng Shui szerint a személyes jellegű képek rontják a háló energiáit, ugyanis ezekre pillantva gondolataink hamar negatív hangulatot vehetnek, a felelősség és aggodalom miatt kialakult stressz pedig nem a pihentető alvás barátja.

gif

4. Edzéshez szükséges eszközök

Az edzős cuccok helyet foglalnak, és ha nincs hatalmas házad, megértjük, hogy a tárolásuk feladja a leckét. Azonban semmiképp sem szabad a hálószobában tartanod őket! Ezeket nem higiénikus az ágy mellett tartani, valamint látványuk bűntudatot is okozhat, mert ma is ellógtad a mozgást.

gif

5. Az íróasztalod

A munka elkülönítése a pihenéstől egyszerűen elengedhetetlen, ha otthonról dolgozol. Arról nem is beszélve, hogy könnyű elcsábulni egy kis pihenésre, ha láthatáron van az ágyad. A legjobb megoldás, ha az íróasztalt száműzöd a hálódból, vagy legalább valami térelválasztóval/függönnyel elszeparálod, de ha ez nem megoldható, akkor egy másik fontos szabályt kell lefektetned: munka, csak az asztalnál, pihenés pedig az ágyban.

gif

És ezt láttad már?

Galéria / 9 kép

8+1 lakberendezői tanács, ami a te hálódat is stílusossá teszi

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

Toplista: Minden idők 10 legjobb romantikus filmje, amit MUSZÁJ megnézni

Készítsd a popcornt, aztán tarts maratont a legnépszerűbb romantikus filmekből, amelyek garantáltan mosolyt csalnak az arcodra, vagy a könnyekig meghatnak.

Kép

A citromos víz 6 áldásos hatása, amiért érdemes fogyasztanod: a súlycsökkentés mellett másban is segítségedre lehet!

Gyakran halljuk, hogy a citromos víz mennyi mindenre jó, és a fogyókúrázók egyik csodaszere. Mások ezt kételkedve hallgatják, de mi az igazság? Valóban olyan hatásos, amilyennek mondják vagy ez is csak egy mítosz?

Kép

A csillagjegy, akinek nagy szerencsét hoznak április utolsó napjai

Ezek a csillagjegyek különösen jól érezhetik magukat az áprilisi telihold utáni időszakban!

Kép

A filmtörténet 10 legkedveltebb filmes szerelmespárja, akiktől sokat tanultunk a párkapcsolatokról

A filmekből sok mindent megtanulhatunk az életről, ezek a filmes szerelmespárok pedig megmutatták, milyen az igazi szerelem!