A nap cikke

Még Vilmos herceg sem tudta levenni róla a szemét: rég festett ilyen káprázatosan Katalin hercegné!

Katalin hercegnétől már megszokhattuk, hogy mindig nagyon csinos, ám néha olyan jól választ, hogy tényleg leesik az állunk. Ez történt az ascoti derbi nyitónapján is!

Még több olvasnivaló

Ez most komoly? Itt vannak a modern Ken babák, férfi konttyal!

Imádod a sült krumplit, és eszed, amikor csak lehet? Lehet, hogy veszélyben van az életed!

Előtt-utána: Kaley Cuoco már nem szőke többé

Ez van a strandtáskánkban: 8 holmi, ami nélkül nem indulunk el a vízpartra

5 frizuraötlet strandra, amit pofonegyszerűen elkészíthetsz!

Ő az egyedüli ember a világon, akinek már több mint 100 millió követője van a Twitteren! Kitalálod, ki az?

Még Vilmos herceg sem tudta levenni róla a szemét: rég festett ilyen káprázatosan Katalin hercegné!

Trendnézőben: gyönyörű csíkos darabok ezerféle kiadásban!

Ezt ne csináld többet: biztos, hogy te is rosszul készíted el a zöldségeket!

Ezt ne csináld többet: biztos, hogy te is rosszul készíted el a zöldségeket!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Sok zöldséget, gyümölcsöt eszel? Akkor lehet, hogy te is rosszul állsz neki a finomságok elkészítésének!

Biztos nem egyszer hallottad már, hogy a zöldségeknek és a gyümölcsöknek a héjában van a vitamintartalom nagy része. Ne gondold, hogy ez csak egy városi legenda: ez tényleg így is van, sőt, ezerszer jobban jársz, ha pucolás nélkül főzöl, a héjak pedig nem a kukában végzik!

Olvasd el ezt is!

Az ismert táplálkozási szakember és dietetikus Mary Jane Detroyer szerint nagy hiba leszedni a zöldségek héját: a krumplinak, az uborkának, a répának ugyanis a külső részében van a vitaminok egy nagyon jelentős része. Az uborka sötétzöld héja tele van antioxidánsokkal és K-vitaminnal, a burgonyáéban pedig nagyon sok vas, kalcium, magnézium, B6 és C-vitamin található. A szakértő szerint az egyszerű krumplipüréhez is simán hozzá lehetne keverni a krumpli héját: azt is meg lehet főzni, majd összetörni és hozzáadni a püréhez.

Kép

A dietetikus szerint azért sem kellene a héjuktól megfosztva enni a zöldségeket, mert itt található a legtöbb antioxidáns. Sőt, a paprika héjában pedig gyulladáscsökkentő és máj-regeneráló anyagok is vannak.

Sokan persze tartanak attól, hogy a zöldségek héja nemcsak piszkos, de mindenféle baktériumok találhatóak rajtuk, ám ezt ki lehet küszöbölni! Sokan mosószeres szivaccsal állnak neki lemosni a zöldségek héját, a dietetikus szerint erre semmi szükség, elég csak nagyon alaposan, tiszta vízben átmosni az ételeket. Ha azonban valaki még így is tart a kemikáliáktól, annak érdemes bio zöldséget vásárolnia.

Kép

Na, sikerült meggyőznünk arról, hogy mostantól kicsit másként láss neki a főzésnek?

A showbiznisz történetének 15 legdurvább színpadi esése

Na, így kell egy hatalmas esés után talpra állni!

Hihetetlen, milyen jelzőkkel illették Karlie Klosst egy meghallgatáson

Ma már az egyik leghíresebb modell, de nem is olyan régen meglepő jelzőkkel illették.

Fizess elő 1 évre a JOY-ra 40% kedvezménnyel!

Csak 3600 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!