Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Ne stresszeld túl a karácsonyt!

Europress
Ne stresszeld túl a karácsonyt!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Bár a december és a karácsony az év legszebb időszaka, kifejezetten zavaros és stresszes. Rengeteg ajándékot kell venned, sok a határidő, folyton rohansz… most eláruljuk, hogy nyugtasd le magad.

Meditálj!

Már öt perc meditáció is segít csökkenteni a pulzust és a vérnyomást, plusz az izmaidat is ellazítja. Keress egy csendes helyet, tisztítsd ki a fejed és koncentrálj csak a légzésedre. Vegyél mély lélegzeteket, lassan fújd ki és fókuszálj arra, hogy minden rendben van.

Teázz!

A koffeinmentes zöld tea jó választás, mert teanint tartalmaz, ami nyugtat. Kerüld a koffeint, mert az csak fokozza a stressz hatásait.

Készíts listát a tennivalókról

Ürítsd ki az agyad, és írj le mindent, amit meg kell csinálnod. Hogy felhívni anyukádat, csomagoló papírt venni, vagy bármilyen munkahelyi dolgot. Így legalább azon nem kell kattognod, hogy mit felejtesz el.

Kép
forrás: Europress
Olvasd el ezt is!

Szeretgess meg egy állatkát

Bizonyított tény, hogy a kisállatokkal töltött idő stressz időszakban kifejezetten hasznos, ellazít és csökkenti még a vérnyomást is.

Illatozz!

A levendula illat segíti a relaxációt, úgyhogy cseppents egy kis illóolajat a fürdővizedbe, vagy gyújts be egy levendula illatú gyertyát. Nem csak ellazít, de a hangulatodat is javítja.

Egyél csokit!

Serkenti a boldogsághormonok termelődését, ami jókedvre derít és segíti a relaxálást. Ha egy héten keresztül minden egyes nap megeszel egy kocka magas kakaótartalmú csokit, érezhetően nyugodtabbá válasz!

Nyugalomra fel, JOY-lány!

Ajándék apának: 1 éves előfizetés 30% kedvezménnyel
Borító

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!