Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Házas vagyok, de állandóan belezúgok a barátaimba, rossz feleség vagyok?

Házas vagyok, de állandóan belezúgok a barátaimba, rossz feleség vagyok?
A nap cikke

4 csillagjegy, aki lelkiismeret-furdalás nélkül csalja meg a párját: ők később sem bánják meg a félrelépést!

Mindenkinek van egy láthatatlan mezsgyéje, hol is kezdődik a megcsalás, hiszen míg valakinek már egy csók is a kapcsolat végét jelenti, addig más ezen még képes túllépni és újabb esélyt adni a közös életnek.

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 21.: a Bikák a szokásosnál nehezebb feladatot teljesítenek, az Oroszlánok pozitív eredmény elérésével büszkélkedhetnek

A hét közepén is izgalmas üzenetek várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 20.: a Mérlegek komoly kérdésben foglalnak állást, a Vízöntők változásra vágynak

A csillagok a mi napra is ígérnek bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Ezekkel a szomorú indokokkal viszik vissza legtöbbször a kutyákat az állatmenhelyekre

Magyarországon is rengeteg kutyát visznek vissza az állatmenhelyekre, nem sokkal az örökbefogadás után. De miért? Mik a leggyakoribb indokok?

Olvasd el!

Mit ne csinálj, hogy elkerüld a balszerencsét 2024-ben? Asztrológus figyelmeztet!

Egy asztrológus különös kínai újévi jóslatokat osztott meg 2024-re nézve, amiben elárulja, mit ne tegyünk meg annak érdekében, hogy elkerüljük a balszerencsét.

Olvasd el!

Madonna több tízezer ember előtt esett hatalmasat a színpadon - VIDEÓ

Javában zajlik Madonna Celebration turnéja, melynek a hétvégi seattle-i koncertjén óriásit zakózott, de profiként kezelte a dolgot.

Facebook
Twitter
Pinterest
Egy olvasó írt levelet egy magazin terapeutájának egy igazán kényes témában.

„Egyszerűen úgy tűnik, nem tudok úgy barátkozni másokkal, sem férfiakkal, sem nőkkel, hogy ne zúgnék beléjük egy kicsit idővel. Mivel immár majdnem 10 éve házas vagyok, ez elég kényelmetlenül érintett, szóval a legtöbb barátságomnak véget vetettem, hogy megóvjam a férjemmel való kapcsolatomat. Emiatt azonban mostanra egy magányos kis buborékban élek, sokszor nagyon lehangoltnak érzem magam. Nemrég elhatároztam, hogy ez nem mehet tovább, szeretnék ezen változtatni, ezért beléptem a cégem sportcsapatába. Nagyon élveztem, hogy új embereket ismerhettem meg. Az elmúlt pár évben azonban nagyon elmélyült a kapcsolatom az edzőmmel, fantasztikus embernek tartom, különleges a világlátása. Észrevettem, hogy érzek iránta valamit, aminek nem örülök, ugyanakkor vágyom rá, hogy viszonozza. Amikor tudatos lettem efelől, azonnal otthagytam a csapatot, most azonban szenvedek, nem csak az edző, a többiek is hiányoznak. Mégis mit tegyek? Miért történik mindig ez velem?”

Sophia Benoit terapeuta válasza az olvasói levélre:

„Nyugi, nem voltál érzelmileg hűtlen, sőt, úgy tűnik, mintha túlságosan átestél volna a ló túloldalára. Házasként nagyon figyelsz arra, hogy ne alakuljon ki vonzalom vagy flört másokkal, ez önmagában se nem jó, se nem rossz. Azon gondolkoztam, amikor a leveledet olvastam, hogy vajon miért van ez? Milyen árat fizetsz ezért a komoly hűségért? Nem árt neked ez az állandó önmonitorozás? Nem jó jel, hogy azt olvasom, elhagytad a barátaidat az elmúlt évtizedben. Mindenki maga határozza meg, hol vannak a határai, mik a prioritások az életében. Nálad úgy tűnik, a házasság van az első, a második, de még a 45. helyen is. Ezzel nem gúnyolódom rajtad, szép dolog, ha ennyire óvod a házasságod, becsülendő. Azonban az tuti, hogy nem oké, hogy lekoptattad a barátaidat. Ha az egyik olyan barátod lennék, aki már a házasságod előtt is ismert, nagyon aggódnék az érzelmi egészségedért.
Az, amit a leveledben leírtál, vagyis, hogy az edződet nagyszerű embernek tartod és kissé vonzódsz hozzá, tejesen normális dolognak tűnik. Attól még, mert valaki házas, bizony olykor érezhet vonzalmat mások iránt, különösen olyanok iránt, akiket szeret, akik a barátai. Emiatt igazán nem kellene aggódnod, nem kell minden szeretetteljes kapcsolatodat megszakítanod azért, mert férjnél vagy. Tudd, hol vannak a határaid és kész!”

Ha pedig szívesen olvasnál még a kapcsolatokról, szerelemről, akkor ez is érdekelhet:

Galéria / 5 kép

5 érzelem, amit a leggyakrabban összekeverünk a szerelemmel

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Kép

Trükkös személyiségteszt: A választásod alapján egy meglepő dolgot tudhatsz meg magadról!

Mindössze annyi a dolgod, hogy voksolj a képen látható villák egyikére: Akár hiszed, akár nem, a döntésed leleplezheti a jellemvonásaidat!

Kép

Igazi álompár született: az Egy nap szexi sztárja összejött A Fehér Lótusz gyönyörű színésznőjével!

Már egy ideje sejtették a rajongók, hogy A Fehér Lótusz 2. évadának két sztárja, Meghann Fahy és Leo Woodall egy párt alkotnak, de hivatalosan nem jelentették be.

Kép

Repül az idő: Így néznek ki a Jóbarátok egykori gyerekszereplői

A Jóbarátok kétség kívül a 6 világsztár színészi játéka és személyisége miatt vitte olyan nagy sikerre a 90-es években.

Kép

Ezekkel a szomorú indokokkal viszik vissza legtöbbször a kutyákat az állatmenhelyekre

Magyarországon is rengeteg kutyát visznek vissza az állatmenhelyekre, nem sokkal az örökbefogadás után. De miért? Mik a leggyakoribb indokok?