A nap cikke

Hogyan öltözz fel elegáns eseményekre?

Nem tudod, mi a legjobb színházba, koncertre vagy éppen egy elegánsabb partira?

Még több olvasnivaló

Exkluzív interjú! Király Viktor: Szükségem volt egy múzsára

Ha ezt a trükköt beveted, sokkal vonzóbbnak tűnsz majd a férfiak szemében

Imádod a lapos cipőket? Ezzel a farmerrel viseld, és tökéletes lesz az összeállítás!

Mi szóltunk: felejtsd el ezt a 2 egészséges ételt, ha fogyni akarsz!

Ez tényleg vagány! Tetkója lett Katalin hercegnének, és nem is akármilyen!

Neked feltűnt már? A Disney-hercegnőknek mindig hiányzik egy nagyon fontos testrésze!

Így néznek ki most tinikorunk kedvencei, az Első csók szereplői: Justine, Girard úr és a többiek

Kvíz a profiknak: neked sikerül rájönni, mi hiányzik az alábbi filmek képkockáiról?

7 főzési hiba, ami kiakasztja a profi séfeket

Europress
7 főzési hiba, ami kiakasztja a profi séfeket
V. Zsófi V. Zsófi
Facebook
Viber
Twitter
Google+
Pinterest
Előfizetek
Tökéletesítsd a tudásod és az eszközhasználatod a konyhában!

Ég és föld profi szakácsként dolgozni és csak hétvégén összedobni egy bolognait, de ha az utóbbi kategóriába is tartozol, ez nem riasszon el attól, hogy a legjobbaktól tanulj!

  1. Egyáltalán nem, vagy túlsózod az ételt. Minden stádiumban kóstold meg az ételt, amit készítesz!
  2. Nem hagyod hűlni a húst. A hús jó íze nagy részben a levének köszönhető, ha viszont felvágod a forró húst rögtön azután, miután kivetted a sütőből, az összes értékes lé a vágódeszkán köt ki és kiszárad a hús.
  3. Nem ügyelsz a tisztaságra. Nem mosod meg a kezed, mielőtt neki kezdenél és nem takarítod a romokat folyamatosan főzés közben. Ne állj a gáztűzhely felett folyamatosan, amikor nem muszáj, moss el egy tálat, töröld le a pultot! Szinte észrevétlenül teszed rendbe a konyhát, sokkal könnyebb így, mint evés után nekilátni a takarításnak.
  4. Nem megfelelő mennyiségű olajat vagy zsírt használsz. Ha nem karamellizálni akarsz, elég csak annyi, amitől nem ragad le az étel a serpenyőben, ha viszont az a célod, hogy megbarnuljon, amit sütsz, főleg a hús, akkor használj sok olajat, hogy ne égjen meg!
  5. Túlfőzöd vagy nyersen hagyod a tésztát. Amikor már „al dente” nagyjából megpuhult, zárd el a gázt, mert a hő miatt még azután is tovább fog egy kicsit főni.

  6. Extra szűz olívaolajjal főzöl, ami nem bírja a hevítést. Csak kész, friss ételekre használd, főzésnél inkább sima olívaolajat.

  7. Túl kicsi a vágódeszkád és bambuszból vagy üvegből készül, teljesen más élmény a darabolás, ha a lehető legnagyobb, fából készült deszkát használod, férj el rajta kényelmesen!

Olvasd el ezt is!

Forrás: Quartz

Te is bűnös vagy valamelyik pontban?

Mennyire mozogsz otthonosan a konyhában?
Azt se tudom, merre van…
Az alapok mennek, de nem vagyok egy született Nigella.
Bármit el tudok készíteni, mindenki dicséri a főztömet.
Megosztom az eredményt
A 14 éves Millie Bobby Brown leiskolázott stílusból mindenkit a vörös szőnyegen

Nekünk megint Millie a hatalmas kedvencünk, és neked kinek a szettje tetszett a legjobban?

Ha ezt a trükköt beveted, sokkal vonzóbbnak tűnsz majd a férfiak szemében

Van egy dolog, amitől MINDENKI sokkal vonzóbbnak tűnhet azonnal.

Mi szóltunk: felejtsd el ezt a 2 egészséges ételt, ha fogyni akarsz!

Finomak, tápanyagdúsak, de tömve vannak kalóriával!

Jennifer Lawrence is megszólalt: ez történt valójában a tetőn, amikor kabát nélkül fotózkodott

Sokan kiakadtak, amiért a színésznőnek kivágott ruhában kellett a hidegben pózolnia. De mi történt igazából? Most ő maga árulta el!

Hogy csinálja? Szülés után néhány nappal máris bombajól néz ki Behati Prinsloo

Egy szupermodell a szülés után pár nappal is szupermodell!

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot JOY-kuponokkal!

Csak 1185 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!