Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Vegyélhazait: Egy gyönyörű anyuka, egy álom és egy zseniális márka gyerkőcöknek

BabyWonderland

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ők a legönfejűbbek: 4 csillagjegy, aki soha nem köt kompromisszumot

Nem egyszerű velük az élet, persze a nap végén így fogadjuk el őket!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Bor Laura a bizonyíték rá, hogy édesanyaként sem szabad feladni az álmunkat...

A csodaszép édesanyát pontosan élete legfontosabb szerepe inspirálta egy olyan dologra, amely ma már nemcsak álom, hanem valóság is. A Baby Wonderland Boutique márkával a gyermekeket helyezte középpontba. Pontosabban az ő öltözködésüket és igényeiket, amelyet kreatív és egyedi tervezéssel tett a hazai designer brandek között igazi kuriózummá. A vele készült interjúnkban magáról, az ötletről és a márkáról is mesélt nekünk.

Még igen friss a márka, de már most sok mindenki figyelmét felkeltette. Honnan jött az ötlet?

Átlagos anyukaként szerettem volna elindulni az önmegvalósítás útján. Sokat gondolkoztam azon, hogy mi lenne a legmegfelelőbb irány számomra. Természetesen mi is lehetne, mint a gyermekek, azon belül is a gyermekruhák. Hosszú és buktatókkal teli út vezetett idáig, de egy percig sem bánom.

Mi volt a fő koncepció, amikor neki láttál az első darabok megtervezéséhez, hiszen a gyerekeknek alapvetően inkább a kényelem fontos ezekben a korai években?

Amikor elkezdtem dolgozni a Baby Wonderland Boutique első kollekcióján a legfontosabb szempont az volt, hogy valami különlegeset, hiánypótlót alkossak megtartva a praktikumot és a kényelmet. Nagy hangsúlyt fektettem az anyagok kiválasztására is. Kizárólag a legjobb minőségű anyagok jöhettek szóba nálam, mivel édesanyaként jól tudom, mi az, ami egy gyermek számára megfelelő vagy éppen kényelmetlen és zavarja a mozgásban.

Mennyire tartottad fontosnak a mai trendeknek megfelelően megálmodni a ruhákat?

Nagyon is. Egyértelmű, hogy először az édesanyákat kell meggyőzni a ruhákkal és ehhez elengedhetetlen az is, hogy az aktuális trendeket, színeket és formákat használjam. De természetesen, ha valakinek tetszik egy ruha, de más színben szeretné mi elkészítjük neki.

A fodrok, a könnyed szabásvonalak a legszembetűnőbbek. Ennek volt valami különleges oka?

Alapvetően imádom a fodrokat, a hétköznapi életben is. Mind a gyermekeken, és persze magamon is. Nem árulok el nagy titkot azzal, hogy a fodrok a védjegyeink lesznek és minden kollekcióban fel is fognak tűnni. Szezonális, valamint állandó kollekcióval is jelen vagyunk. A nyári időszakban egy limitált fürdőruha kollekció is elérhető a webshopban.

A gyermekruhákat illetően nehéz tudatos és időtálló darabokat alkotni, hiszen a kicsik folyamatosan nőnek, ugyanakkor így is megtaláltad a módját annak, hogy jóval tudatosabbak legyetek, mint más hazai márkák…

Ruháink méretezése nem a szokványos módon van kialakítva, pontosan azért, hogy a gyerekek ne csak egyszer, vagy éppen egy alkalomra, egy szezonra tudják viselni. Több életkort is lefednek az általunk tervezett darabok. Állítható a derekuk és a pántjuk, amely szintén azt a szerepet szolgálja, hogy hosszabb ideig ki lehessen használni őket. Igazi időtálló ruhákról van szó.

Egy induló, hazai brandnak mindig nehéz a dolga… Szerinted mi az, amivel mást vagy többet tudtok adni a vásárlóitoknak?

Fontos, hogy nálunk minden alkalomra megtalálhatóak ruhák. Legyen szó egy hétköznapról amelyre tökéletes lehet egy basic ruha vagy egy ünnepről, születésnapról. Széles választási lehetőség van, színekben és formákban. Nagyon rugalmasan és könnyedén kezeljük a különböző igényeket, legyen szó nagyobb méretű ruha varrásáról vagy színmódosításról.

A jövőt illetően milyen terveid vannak?

Elsősorban az, hogy minél több családhoz eljusson a Baby Wonderland Boutique. Szeretném, ha mindenki aki találkozik a termékeinkkel elégedett és boldog legyen attól, amit megálmodtam óriási szeretettel. Folyamatosan dolgozunk az újdonságokon és állandó akciókkal szeretnénk kedveskedni a vásárlóinknak ezzel is megköszönve a bizalmukat. Igazán hálásak vagyunk!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp február 1.: az Oroszlánok diplomáciát gyakorolnak, a Nyilasok a szokásosnál nehezebb feladattal küzdenek

A hónap első napjára is üzentek a csillagok, mindenképp érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

7 törölt filmjelenet, ami nemcsak a történetet, de a főszereplőről kialakult képet is megváltoztatta volna

A filmtörténelem legnépszerűbb alkotásainak, klasszikusainak szinte kívülről fújjuk bizonyos jeleneteit, amelyek meghatározóak lettek a karakterről kialakult képünk és más dolgok szempontjából is.

Kép

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!

Kép

ByeAlex nagy lépésre szánta el magát: 8 év után ismét könyvet ír

Ezúttal nem egy új zenéről vagy klipről posztolt, hanem arról, hogy valami egészen más dologgal is készül.