Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Vegyélhazait: Egy gyönyörű anyuka, egy álom és egy zseniális márka gyerkőcöknek

BabyWonderland
A nap cikke

Heti horoszkóp április 29-május 5.: a Bikákra nagy változás vár, az Oroszlánok ügyei a lehető legjobban alakulnak

A csillagok az előtted álló hétre is tartogatnak bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Promóciók

A SPAR kényelmi termékeivel időt és pénzt is spórolhatsz!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek április 30-án véget ér egy 15 éve tartó átok: fantasztikus év vár rájuk!

A következő csillagjegyek végre örökre leszámolhatnak az évek óta tartó nehézségekkel! Már nagyon régóta vártak erre a pillanatra!

Olvasd el!

3 csillagjegy, aki akkor is randizik valakivel, ha az házas: így nagyobb számukra a kihívás

Ez a három csillagjegy akkor sem hátrál meg, ha a kiszemeltje házas. Nézd meg, kik ők!

Olvasd el!

"Kevesen bocsátanák meg azt, amit anyósom tett az esküvőnkön" - A legtoxikusabb dolgok, amiket egy lagzin csináltak

Volt, akinek az anyósa 15 év után is arra buzdította a fiát, hogy váljon el, mert ez a kapcsolat nem működik... szerinte.

Olvasd el!

Ez a 3 vitamin veszélyes is lehet, ha túl sokat veszel be belőle: hányást és még belső vérzést is okozhat

Bizony, nem árt óvatosan bánni velük!

Olvasd el!

4 étel és ital, ami képes elmulasztani a legdurvább migrént is

A migrénes roham elképesztően kellemetlen állapot, ami lüktető fejfájással, hányingerrel, hányással, de akár látászavarral járhat. De az étrendünk megváltoztatásával felvehetjük vele a harcot!

Facebook
Twitter
Pinterest
Bor Laura a bizonyíték rá, hogy édesanyaként sem szabad feladni az álmunkat...

A csodaszép édesanyát pontosan élete legfontosabb szerepe inspirálta egy olyan dologra, amely ma már nemcsak álom, hanem valóság is. A Baby Wonderland Boutique márkával a gyermekeket helyezte középpontba. Pontosabban az ő öltözködésüket és igényeiket, amelyet kreatív és egyedi tervezéssel tett a hazai designer brandek között igazi kuriózummá. A vele készült interjúnkban magáról, az ötletről és a márkáról is mesélt nekünk.

Még igen friss a márka, de már most sok mindenki figyelmét felkeltette. Honnan jött az ötlet?

Átlagos anyukaként szerettem volna elindulni az önmegvalósítás útján. Sokat gondolkoztam azon, hogy mi lenne a legmegfelelőbb irány számomra. Természetesen mi is lehetne, mint a gyermekek, azon belül is a gyermekruhák. Hosszú és buktatókkal teli út vezetett idáig, de egy percig sem bánom.

Mi volt a fő koncepció, amikor neki láttál az első darabok megtervezéséhez, hiszen a gyerekeknek alapvetően inkább a kényelem fontos ezekben a korai években?

Amikor elkezdtem dolgozni a Baby Wonderland Boutique első kollekcióján a legfontosabb szempont az volt, hogy valami különlegeset, hiánypótlót alkossak megtartva a praktikumot és a kényelmet. Nagy hangsúlyt fektettem az anyagok kiválasztására is. Kizárólag a legjobb minőségű anyagok jöhettek szóba nálam, mivel édesanyaként jól tudom, mi az, ami egy gyermek számára megfelelő vagy éppen kényelmetlen és zavarja a mozgásban.

Mennyire tartottad fontosnak a mai trendeknek megfelelően megálmodni a ruhákat?

Nagyon is. Egyértelmű, hogy először az édesanyákat kell meggyőzni a ruhákkal és ehhez elengedhetetlen az is, hogy az aktuális trendeket, színeket és formákat használjam. De természetesen, ha valakinek tetszik egy ruha, de más színben szeretné mi elkészítjük neki.

A fodrok, a könnyed szabásvonalak a legszembetűnőbbek. Ennek volt valami különleges oka?

Alapvetően imádom a fodrokat, a hétköznapi életben is. Mind a gyermekeken, és persze magamon is. Nem árulok el nagy titkot azzal, hogy a fodrok a védjegyeink lesznek és minden kollekcióban fel is fognak tűnni. Szezonális, valamint állandó kollekcióval is jelen vagyunk. A nyári időszakban egy limitált fürdőruha kollekció is elérhető a webshopban.

A gyermekruhákat illetően nehéz tudatos és időtálló darabokat alkotni, hiszen a kicsik folyamatosan nőnek, ugyanakkor így is megtaláltad a módját annak, hogy jóval tudatosabbak legyetek, mint más hazai márkák…

Ruháink méretezése nem a szokványos módon van kialakítva, pontosan azért, hogy a gyerekek ne csak egyszer, vagy éppen egy alkalomra, egy szezonra tudják viselni. Több életkort is lefednek az általunk tervezett darabok. Állítható a derekuk és a pántjuk, amely szintén azt a szerepet szolgálja, hogy hosszabb ideig ki lehessen használni őket. Igazi időtálló ruhákról van szó.

Egy induló, hazai brandnak mindig nehéz a dolga… Szerinted mi az, amivel mást vagy többet tudtok adni a vásárlóitoknak?

Fontos, hogy nálunk minden alkalomra megtalálhatóak ruhák. Legyen szó egy hétköznapról amelyre tökéletes lehet egy basic ruha vagy egy ünnepről, születésnapról. Széles választási lehetőség van, színekben és formákban. Nagyon rugalmasan és könnyedén kezeljük a különböző igényeket, legyen szó nagyobb méretű ruha varrásáról vagy színmódosításról.

A jövőt illetően milyen terveid vannak?

Elsősorban az, hogy minél több családhoz eljusson a Baby Wonderland Boutique. Szeretném, ha mindenki aki találkozik a termékeinkkel elégedett és boldog legyen attól, amit megálmodtam óriási szeretettel. Folyamatosan dolgozunk az újdonságokon és állandó akciókkal szeretnénk kedveskedni a vásárlóinknak ezzel is megköszönve a bizalmukat. Igazán hálásak vagyunk!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

A SPAR kényelmi termékeivel időt és pénzt is spórolhatsz!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

Napi horoszkóp április 29.: az Ikreknek éles helyzetben kell feltalálniuk magukat, a Skorpióknak motivációra van szükségük a feladataik elvégzéséhez

A hét első napja is számos izgalmat tartogat számodra, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

Felszolgálók kitáltaltak: Ezek a sztárok adják a legtöbb és a legkevesebb borravalót

Az, hogy valakinek a bőre alatt is pénz van, még nem jelenti azt, hogy szívesen is ad belőle másoknak.

Kép

9 sztárpár, akik egy sorozat forgatásán szerettek egymásba

Igen gyakori, amikor az emberek a munkahelyükön habarodnak a kollégájukba, ami aztán egy forró kalanddal vagy egy kapcsolattal teljesül be.

Kép

"Kevesen bocsátanák meg azt, amit anyósom tett az esküvőnkön" - A legtoxikusabb dolgok, amiket egy lagzin csináltak

Volt, akinek az anyósa 15 év után is arra buzdította a fiát, hogy váljon el, mert ez a kapcsolat nem működik... szerinte.

Kép

A 30 napos manifesztációs kihívás, ami az EGÉSZ életedet megváltoztathatja

Ha egy hónapon át követed a Dr. Joe Dispenzáról elnevezett challenge-et, alapjaiban megváltozhat az életed és elérheted a céljaidat!