Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Az álló munka lesz a legújabb egészségtrend?

Europress
Az álló munka lesz a legújabb egészségtrend?
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Az utóbbi években sok elrettentő cikk született az ülőmunka káros hatásairól, sőt egy lapon említették a dohányzással, hiszen tényleg jelentősen károsítja az egészséget…

Nem véletlen, hogy az USA-ban sok menő munkahelyen már olyan asztalokat alakítottak ki, amelyeknél ülve, állva és akár fekve is lehet dolgozni. És nagyon hasznos lenne, ha lehetőségünk lenne álló helyzetben is ellátni a feladatainkat. Egy átlagos napon például így 130 extra kalóriát égetnénk el, a vérkeringésünk hatékonyabban működne, és a szerveinket se nyomorgatnánk.Ráadásul, heti szinten ez már 650 plusz kalóriát jelent (ami megfelel 10 kilométer lefutásának), 50 hét múlva pedig már a maraton is meglenne.Persze a folytonos állásnak is megvannak a maga káros hatásai, de az biztos, hogy az ülés-állás váltogatása lenne a legideálisabb helyzet a munkavégzésre!

Fizess elő a JOY magazinra több, mint 50% kedvezménnyel! Egyéves előfizetés, 11 lapszám 5445 forint helyett 2695 forintért, lapszámonként 495 ft helyett 245 forintért.

Csak 2695 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!