Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

3 szabály, és a mérleg a barátod lesz!

Europress
3 szabály, és a mérleg a barátod lesz!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Bár rengeteg korszerű módszer létezik arra, hogy felmérd a tested és a súlyod állapotát, a nők többsége még mindig a jó öreg mérlegre esküszik.

Ez még annak ellenére is igaz, hogy a legtöbben félnek ráállni, vagy csalódottak lesznek az ott látott eredménytől, sokaknak az önbizalmára is negatív hatással van. Ha viszont az alábbi szabályokat betartod, ellenségből hasznos barát lehet a mérleged:1) Hetente egyszer állj rá!
A fogyás nem úgy történik, hogy leadsz naponta 10 dkg-ot, hanem olykor ingadozik is a súlyod. Ezért nem érdemes naponta megmérned magad, egy hét például ideális. Mert a menstruációd, pár pohár elfogyasztott bor bezavarhatja a kiegyensúlyozott fogyást, és ez letörheti a lelkesedésedet.2) Ne konkrét számra vágyj!
Mindannyiunknak van egy olyan álomszám a mérlegen, amit ha elérünk, sokkal boldogabbak vagyunk, ránk jön a kedvenc nadrágunk, és magabiztosabban járunk az utcán. Viszont jobb, ha inkább egy sávot jelölsz meg ideálisnak. Ha például 60 kg vagy, legyen ez a sáv az 58-62 kg, és ne érezd rosszul magad, ha épp felugrott 2 kiló!3) Élj más módszerekkel is!
Ne csak arra hagyatkozz a tested megítélésével kapcsolatban, hogy milyen számot mutat a mérleg. Ez egy sokkal komplexebb dolog: nézd meg, hogy bírod az edzést vagy a futást, hogy mutat rajtad az új ruhád, hogy érzed magad a bőrödben, be tudod-e gombolni az extraszűk farmerodat. Az a szám, amit a mérleg mutat, csak egy része ezeknek.Önbizalomra fel, JOY-lány!

A hét gazdikeresője: Kalán néni

Kalánka egy rövid lábú, vicces fülű, hihetetlenül humoros személyiségű tacskó keverék szuka, aki ugyan valahol tíz év körül van, de viselkedése és egészségi állapota alapján egy középkorú kutyával is bátran versenyre kelhet. Kalánka lakáshoz szokott, autózni tud és mindenkivel nagyon barátságos.

Az inspiráció, amit kerestél! Íme, a 10 legszebb manikűr esküvőre (nem csak menyasszonyoknak)

Valami geometrikus, valami csillogó, valami minimalista, valami virágos...

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!