Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

3 szabály, és a mérleg a barátod lesz!

Europress
3 szabály, és a mérleg a barátod lesz!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Bár rengeteg korszerű módszer létezik arra, hogy felmérd a tested és a súlyod állapotát, a nők többsége még mindig a jó öreg mérlegre esküszik.

Ez még annak ellenére is igaz, hogy a legtöbben félnek ráállni, vagy csalódottak lesznek az ott látott eredménytől, sokaknak az önbizalmára is negatív hatással van. Ha viszont az alábbi szabályokat betartod, ellenségből hasznos barát lehet a mérleged:1) Hetente egyszer állj rá!
A fogyás nem úgy történik, hogy leadsz naponta 10 dkg-ot, hanem olykor ingadozik is a súlyod. Ezért nem érdemes naponta megmérned magad, egy hét például ideális. Mert a menstruációd, pár pohár elfogyasztott bor bezavarhatja a kiegyensúlyozott fogyást, és ez letörheti a lelkesedésedet.2) Ne konkrét számra vágyj!
Mindannyiunknak van egy olyan álomszám a mérlegen, amit ha elérünk, sokkal boldogabbak vagyunk, ránk jön a kedvenc nadrágunk, és magabiztosabban járunk az utcán. Viszont jobb, ha inkább egy sávot jelölsz meg ideálisnak. Ha például 60 kg vagy, legyen ez a sáv az 58-62 kg, és ne érezd rosszul magad, ha épp felugrott 2 kiló!3) Élj más módszerekkel is!
Ne csak arra hagyatkozz a tested megítélésével kapcsolatban, hogy milyen számot mutat a mérleg. Ez egy sokkal komplexebb dolog: nézd meg, hogy bírod az edzést vagy a futást, hogy mutat rajtad az új ruhád, hogy érzed magad a bőrödben, be tudod-e gombolni az extraszűk farmerodat. Az a szám, amit a mérleg mutat, csak egy része ezeknek.Önbizalomra fel, JOY-lány!

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!