Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

4 érv, hogy kávézz edzés előtt

Europress
4 érv, hogy kávézz edzés előtt
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Tudtad, hogy ha edzés előtt iszol kávét, hatékonyabb lesz a munka? Egy kutatásból kiderült, hogy 15%-kal több kalóriát égethetsz el a tréninget követő 3 órában! És ez csak egy jótékony hatás a sok közül!

1) Ha edzés előtt elfogyasztasz egy jó minőségű kávéból készült eszpresszót, 30%-kal pörgeted fel a vérkeringésedet. És a jobb vérkeringés azt jelenti, hogy könnyebben jut oxigén az izmaidhoz!2) Az Illnios Egyetem tudósai azt bizonyították be, hogyha egy magas intenzitású edzés előtt fél órával megiszol 2 kávét, kisebb eséllyel lesz izomlázad másnap!3) Egy másik felmérésből az derült ki, hogy a rendszeres kávéfogyasztók izmai jobban megőrzik a rugalmasságukat az életkor előrehaladtával.4) Egy nemrég közzétett tanulmányban pedig azt állítják, hogy ha edzés után szénhidrát-koffein kombót fogyasztasz, gyorsabban regenerálódnak az izmaid.


Fizess elő a JOY magazinra több, mint 50% kedvezménnyel! Egyéves előfizetés, 11 lapszám 5445 forint helyett 2695 forintért, lapszámonként 495 ft helyett 245 forintért.

Csak 2695 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!