Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Így éld túl a napot, ha alig aludtál

Europress
Így éld túl a napot, ha alig aludtál
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Ha előző este sokáig buliztál, tanultál, vagy esetleg dolgoztál, nehéz lesz túlélned a napot, de ezekkel a tippekkel sikerülhet!

1) Amikor valaki keveset alszik, másnap a cukros, szénhidrátban gazdag ételeket kívánja. Ehelyett te válassz magas fehérje-tartalmú kajákat, mert ez segít legkönnyebben átvészelni a napot. A zsíros ételeket került, hiszen azok csak még jobban elnyomnak, és fogyassz frissen facsart narancslevet.

Olvasd el ezt is!2) A bioritmusodnak szüksége van természetes fényre, így mindenképpen menj ki picit a szabadba, hogy felébredj.3) Mozdulj meg! Válassz valami könnyed mozgásformát, ez is kellőképpen felpezsdíti a vérkeringésedet, és hihetetlenül felfrissülsz tőle.4) Ha van lehetőséged rá, aludj délután 20-30 percet, ez éppen elég ahhoz, hogy frissebb legyél, de tudsz majd aludni tőle éjjel.

Olvasd el ezt is!5) Ne igyál túl sok kávét, mert az csak pillanatnyilag pezsdít fel, inkább válassz zöld teát, ami hosszabban tart ébren!


Négy hónapja (szinte) kizárólag magam főzök – 18 dolog, amire rájöttem ezalatt

Életemben először elkezdtem minden nap főzni. Nevessetek, ha akartok, nekem ez nagy dolog.

Napi horoszkóp május 27.:a Bakok komoly elhatározásra jutnak, a Halak bátran vállalják a véleményüket

Mielőtt átadod magad a hétvégének, érdemes elolvasnod a napi horoszkópod, mert a csillagok mára is izgalmas üzeneteket küldtek!

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!