Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

5 híresség, aki nyíltan vállalja a szülés utáni plusz kilókat

europress
5 híresség, aki nyíltan vállalja a szülés utáni plusz kilókat
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Ginnifer Goodwin, Jessica Simpson sem rejtőzködött, csak mert az alakjuk épp nem úgy nézett ki, mint amilyennek megszokta a nép.

A testünk szülés után teljesen megváltozik. Van, aki könnyebben "rázódik" vissza a szülés előtti formájába, van aki nehezebben.

Nincs ez máshogy a hírességeknél sem. Csakhogy nekik azért nehezebb, mert minden lépésüket, minden napjukat ezernyi kiváncsi szem lesi, követi.

Összegyűjtöttünk néhány színésznőt, énekesnőt, akik nyiltan vállalják a szülés utáni plusz kilókkal való (néha elkeseredett) küzdelmüket.

1. Ginnifer GoodwinGinnifer GoodwinSzínésznő7cikk0galéria0videóMég több róla

A 37 éves színésznő az Egyszer volt, hol nem volt címűsorozat forgatása közbenismerkedett meg partnerével, Josh Dallasszal, akivel 2014-ben össze is házasodtak. Oliver nevű kisfiuk 2014. május 29-én született. Abájos arcú színésznő több interjúban is hangsúlyozta, micsoda terhet jelent neki a szülés óta rajta maradt plusz súlyfelesleg. De ettől még nem bujkál!


2. Jessica SimpsonJessica Simpsonénekesnő, színésznő22cikk2galéria0videóMég több róla

,sztárok,sztárok szülés után,sztárok és a szülés,sztárok és a szülés utáni súly,<a href=Ginnifer GoodwinGinnifer GoodwinSzínésznő7cikk0galéria0videóMég több róla szülés után,Jessica simpson szülés után," data-forras="europress" src="/data/cikk/104/104418.w.jpg" />

A 35 éves texasi énekes-színésznő modellként kezdte karrierjét. Most két gyermek boldog édesanyja, de több interjúban is hangsúlyozta, mennyire megdolgozta szervezetét és testét a két, viszonylag közeli várandósság. Egy életmódváltozatást sürgető és fogyási tippeket adó program védnöke.

Még több kismama, aki vállalja a szülés utáni plusz kilókat, az evamagazin.hu oldalon!

Ismerős? 8+1 dolog, amit csak a kismellű nők értenek igazán

Figyelem, némi önirónia szükségeltetik a következő tartalomhoz!

Láttad már Cindy Crawford 1998-as esküvői ruháját? Most végre megnézheted, de készülj fel: egészen más, mint amilyenre számítasz!

A szupermodell és férje házassági évfordulót ünnepelnek, ennek alkalmából megmutatjuk az esküvői képüket!

Anita sütött: "Anna Olson sztárcukrásszal sütöttem!”

A Food Network csatorna sztárcukrásza, a kanadai Anna Olson nemrég Budapesten járt – és nemcsak a dobostortáért és a bejgliért jött, hanem workshopot is tartott!

"Megpróbáltam pornót nézni a férjemmel, ez lett az eredménye"

Elena, a 38 éves, kétgyerekes anyuka meglepődött, mikor férje bevallotta neki, hogy pornót néz. Azt viszon nem sejtette, hogy ezáltal új ajtók nyílnak meg előtte is. Következzen a beszámolója a történtekről.

Micsoda?! 27 évvel fiatalabb pasit szedett fel Madonna

Mindjárt a hatodik X-be lép, de rajta nem fog a kor.

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!