Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

5 híresség, aki nyíltan vállalja a szülés utáni plusz kilókat

europress
5 híresség, aki nyíltan vállalja a szülés utáni plusz kilókat
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Ginnifer Goodwin, Jessica Simpson sem rejtőzködött, csak mert az alakjuk épp nem úgy nézett ki, mint amilyennek megszokta a nép.

A testünk szülés után teljesen megváltozik. Van, aki könnyebben "rázódik" vissza a szülés előtti formájába, van aki nehezebben.

Nincs ez máshogy a hírességeknél sem. Csakhogy nekik azért nehezebb, mert minden lépésüket, minden napjukat ezernyi kiváncsi szem lesi, követi.

Összegyűjtöttünk néhány színésznőt, énekesnőt, akik nyiltan vállalják a szülés utáni plusz kilókkal való (néha elkeseredett) küzdelmüket.

1. Ginnifer Goodwin

A 37 éves színésznő az Egyszer volt, hol nem volt címűsorozat forgatása közbenismerkedett meg partnerével, Josh Dallasszal, akivel 2014-ben össze is házasodtak. Oliver nevű kisfiuk 2014. május 29-én született. Abájos arcú színésznő több interjúban is hangsúlyozta, micsoda terhet jelent neki a szülés óta rajta maradt plusz súlyfelesleg. De ettől még nem bujkál!


2. Jessica Simpson

,sztárok,sztárok szülés után,sztárok és a szülés,sztárok és a szülés utáni súly,Ginnifer Goodwin szülés után,Jessica simpson szülés után,

A 35 éves texasi énekes-színésznő modellként kezdte karrierjét. Most két gyermek boldog édesanyja, de több interjúban is hangsúlyozta, mennyire megdolgozta szervezetét és testét a két, viszonylag közeli várandósság. Egy életmódváltozatást sürgető és fogyási tippeket adó program védnöke.

Még több kismama, aki vállalja a szülés utáni plusz kilókat, az evamagazin.hu oldalon!

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!