Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Akkor és most: Így változott Priscilla Presley a 60-as évek óta egészen napjainkig

Akkor és most: Így változott Priscilla Presley a 60-as évek óta egészen napjainkig
A nap cikke

5 dolog, amit TILOS betenni a mikróba: nagyon káros az egészségre!

Az ételeket általában nem önmagukban, hanem valamin tárolva melegítjük fel, de abba nem mindig gondolunk bele, hogy nem lehet bármit betenni a mikróba...

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Olvasd el!

A szökőév új kezdetet és rengeteg pénzt hoz: 4 csillagjegy, akinek óriási változás érkezik az életébe február 29-én

Ezek a változások a csillagjegyek életében természetesen nagyon is pozitív vonatkozásúak lesznek!

Olvasd el!

Gyászol a királyi család: tragikus hírt jelentett be a palota

Az egész világ attól félt, hogy a királyi család egy halálhírt fog bejelenteni, de úgy tűnik, hogy sajnos a félelem beigazolódott.

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 28.: a Skorpiók sarokba szorított helyzetbe kerülnek, a Nyilasoknak nagyobb bátorságra van szükségük a céljaik eléréséhez

A csillagok a hét közepére is tartogatnak meglepetéseket, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

A legjobb filmek és sorozatok, amik márciusban érkeznek a Netflixre

Ürítsd k a naptárad néhány estére a tavasz első hónapjában, mert a streamingszolgáltatónak van pár órányi szuper programja számodra!

Olvasd el!

Íme a szituációs személyiségteszt, ami felfedi az igazságot az életedről

Szükség lesz a fantáziádra, hiszen az alábbi 10 kérdés megválaszolása után különleges dolgokat tudhatsz meg magadról. Szituációs személyiségteszt következik!

Facebook
Twitter
Pinterest
Priscilla Presley viszonylag hamar a figyelem középpontjába került, így pedig még érdekesebb volt nyomon követni stílusevolúcióját.

Priscilla Presley, Priscilla Ann Wagner néven látta meg a napvilágot 1945. május 24-én a New York-ban található Brooklyn Haditengerészeti Kórházban. Biológiai apja az amerikai haditengerészet pilótája, James Frederick Wagner volt, aki tragikus módon 1945. november 3-án egy repülőgép-szerencsétlenségben elhunyt. Édesanyja 1948-ban újra megházasodott és egy légierő tisztnek, Paul Beaulieu-nak mondta ki a boldogító igent.

Nevelőapja munkája miatt sokat költözködtek az Egyesült Államokon belül, és bár édesanyja új nászából Priscillának öt féltestvére született, mégis sokszor érezte egyedül magát, és nehezen tudott szoros barátságokat kialakítani iskolatársaival. Elkeseredettségét csak tovább rontotta azt, amikor a családfőt 1956-ban Wiesbadenbe, Nyugat-Németországba helyezték át. A 14 éves Priscilla 1959. szeptember 13-án, egy partin találkozott az akkor 24 éves Elvis Presley-vel a németországi Bad Nauheimben, ahonnan aztán későn ért haza, szülei ezért úgy döntöttek, hogy jobb, ha lányuk nem találkozik többet a sármos sztárral. Ám Elvis kitartó volt, és még azt is megígérte nekik, hogy soha többé nem hozza haza későn a lányukat. A találkozásból randik, majd pedig szerelem lett. Az énekes 1960. márciusában leszerelt, a még mindig hihetetlenül fiatal barátnőjére pedig hatalmas sajtófigyelem irányult. Hosszú ideig telefonon tartották a kapcsolatát, míg végre 1962 nyarán ismét találkozhattak mindössze két hétre. A szülők 1963. márciusában végül mégis hagyták, hogy lányuk végleg Memphisbe költözzön, ezen megállapodásnak pedig az is része volt, hogy a fiatalok egybekeljenek. Elvis eközben rengeteg időt töltött Hollywoodban és filmes karrierjét építette, miközben a lapok számos gyönyörű színésznővel összeboronálták őt, Priscilla tehetetlen volt, és nem volt más lehetősége, mint hinni szerelmének abban, hogy mindezek csak üres kitalációk. Végül 1967-ben házasodtak össze, és bár nem így tervezték, az élet felülírta az elképzeléseket, és egyetlen gyermekük, Lisa Marie pontosan kilenc hónappal az esküvőjük után, 1968. február 1-én megszületett. A kezdeti idillt azonban mind a két oldalról viszonyok kezdték megtörni, és bár próbálkoztak egyben tartani ezt a kapcsolatot, sajnos idővel rájöttek arra, hogy teljesen másként gondolkodnak a dolgokról és szépen lassan több volt a sértettség, mint a boldog percek. 1972-ben szakítottak, válásukat pedig 1973. október 9-én véglegesítették, ők pedig kézen fogva sétáltak ki a bíróság épületéből.

Elvis és Priscilla Presley az újszülött Lisa Marie-vel 1968 februárjában.
forrás: Priscilla Presley/Wikipedia
Elvis és Priscilla Presley az újszülött Lisa Marie-vel 1968 februárjában.

Priscillát ezután számos férfihoz fűzték gyengéd szálak, miközben kitartóan dologzott azon, hogy egykori híres férje nélkül, egyedül is tökéletesen boldoguljon. Kezdetben egy butikot nyitott, majd színésznőként is kipróbálta magát, többek közt szerepelt a Csupasz pisztoly-filmekben, a Melrose Place-ben, de a rajongók nagy része kétségtelenül a Dallas című sorozatból emlékszik rá. Egy ilyen hosszú és érdekes életút után pedig úgy gondoltuk, hogy megmutatjuk, hogy miként alakult a most 78 éves híresség stílusa az elmúlt évtizedek alatt!

Kattints tovább és kövesd velünk végig Priscilla Presley stílus evolúcióját a kezdetektől egészen napjainkig!

Galéria / 22 kép

Sztárok stílusevolúciója: Priscilla Presley

Megnézem a galériát

Olvasnál még Elvisről? Kattints tovább és ismerd meg jobban Elvis Presley családjának kicsit sem szokványos, ám annál szomorúbb történeteit!

Galéria / 9 kép

9 bizonyíték arra, hogy Elvis Presley családját több generáció óta tragédiák sújtják

Megnézem a galériát

Az InStyle magazin írása.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Kép

Fogynál, de nem mozdul a mérleg nyelve? 5 egyszerű ok, ami a probléma mögött állhat

Fogyni szeretnél? Gondosan naplózod az étkezéseidet? Rendszeresen edzel? A rostbevitelre is nagy figyelmet fordítasz? Mégis hetek óta alig mozdul a mérleg nyelve? Nos, elhisszük, hogy nagyon frusztráló lehet ez a helyzet, hisz sok erőfeszítést tettél már eddig is a súlycsökkenés érdekében.

Kép

Minden idők 10 leggonoszabb sztárja: azt beszélik róluk, hogy távol áll tőlük a kedvesség

Könnyű elképzelni a hírességeket úgy, mintha a legjobb barátaink lennének, hiszen sokan megosztják mindennapi életük egy-egy szeletét a közösségi oldalaikon, vagy magukra öltik a képernyőn eljátszott kedvenc karaktereink személyiségét.

Kép

Exkluzív! A Dűne: Második rész főszereplői meséltek nekünk a film legvadabb kulisszatitkairól

„Ez még csak a kezdet” – mondta a Dűne - Első rész legvégén a Zendaya által életre keltett Csani, és milyen igaza volt: a második rész ugyanis még látványosabb, drámaibb, ráadásul végre jobban megismerhetjük a szereplőket, a motivációjukat. Szóval, ha tetszett az első rész, a február 29-én debütáló új film ugyanolyan függőséget okoz majd, mint a fűszer.

Kép

Egy új kutatás szerint a szingli nők a kutyájukat választják a pasik helyett

Jobb, ha senki nem állítja választás elé a kutyagazdikat, ők ugyanis jó eséllyel a négylábú társuk mellett döntenek majd, és inkább a randipartnerüktől vesznek búcsút.

Kép

A szökőév új kezdetet és rengeteg pénzt hoz: 4 csillagjegy, akinek óriási változás érkezik az életébe február 29-én

Ezek a változások a csillagjegyek életében természetesen nagyon is pozitív vonatkozásúak lesznek!

Kép

Gyászol a királyi család: tragikus hírt jelentett be a palota

Az egész világ attól félt, hogy a királyi család egy halálhírt fog bejelenteni, de úgy tűnik, hogy sajnos a félelem beigazolódott.