Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Másodszor indít divatpályázatot a Patronage’99 Alapítvány: íme a jelentkezési feltételek

Másodszor indít divatpályázatot a Patronage’99 Alapítvány: íme a jelentkezési feltételek

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ők a legönfejűbbek: 4 csillagjegy, aki soha nem köt kompromisszumot

Nem egyszerű velük az élet, persze a nap végén így fogadjuk el őket!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
A Patronage’99 Alapítvány hagyományteremtő szándékkal ismételten, immár második alkalommal pályázatot hirdet divatdíj elnyerésére. A divatdíj mentora dr. Medgyessy Ildikó divatszakember.

A Patronage 99 alapítvány pályázatának célja a hazai öltözködéskultúra fejlesztése, az elegáns és a mindennapi (pret-a-porter) öltözékek használatának ösztönzése és megszerettetése. Idén is izgalmas témában pályázhatnak a részvevők, ami nem más, mint a színek varázsa a divatban – öltözék és újrahasznosított anyagból készült kiegészítők.

A résztvevőknek természetesen néhány szempontot teljesíteniük kell pályaműveikkel, például feladataik közé tartozik, hogy bemutassák a mai modern nő és férfi mindennapi öltözékének formavilágát- illetve színvilágát, koncentrálva az ízlésre, a megvalósítás lehetőségeire, a színek harmóniájára, az egyéniség kifejezésének bemutatására.

Munkáikon keresztül be kell mutatniuk, hogyan is látják a divattervezők a színek hatását, varázsát az öltözködésre a kortárs divatban, mit is jelent a színek egyedi összhangja, milyen különböző hatásai vannak a használt színeknek, illetve miért is használják ezeket, valamint a színek kontextusba való helyezéséről is szót kell ejteniük.

A következő képpen jelentkezhetsz:

Maximum 2db elkészített modellel nevezhetsz a divatdíjra a névvel ellátott, kinyomtatott pályamű dokumentációval, melynek tartalmaznia kell a pályamű rövid leírását, műszaki dokumentációt, a szakmai bemutatkozást és a jelentkezési lapot, melyeket az alábbi címre kérünk beküldeni: Elegant Design, 1089 Budapest, Elnök utca 1.

Emellett ki kell töltened a jelentkezési lapot, amit ide kattintva tehetsz meg.

A pályázati dokumentációt névvel, pályamunka megnevezéssel e-mailben is szükséges küldeni. Ennek a dokumentációnak az alábbi követelményeknek kell megfelelnie:

  • 1db maximum 10MB, maximum 5 oldalas műszaki dokumentáció PDF formátumban (a tervezési folyamat bemutatása rajzokkal, fotókkal, anyagvágatokkal, illetve anyagtípus megnevezésével, végleges színes tervekkel);
  • A pályamű rövid szöveges leírása (max: 3000 karakter) PDF dokumentumban;
  • A pályázó rövid szakmai bemutatkozása (max: 3000 karakter) PDF dokumentumban

A pályamű leírást, műszaki dokumentációt, a rövid bemutatkozást és a kitöltött jelentkezési lapot az alábbi e-mail címre kell küldened: info@patronage99.hu

A pályázat résztvevői között több díj is kiosztásra kerül, az első helyezett 300 000 Ft-ot vihet haza, a második 150 000 Ft jutalmat kap, míg a harmadik helyezettnek 100 000 Ft lesz a nyereménye. Természetesen a különdíj sem maradhat el, ami ebben az esetben az Elegant Design Zrt. részéről került felajánlásra: a különdíjban részesülő munkáját szériagyártásban elkészíti, és a tervezővel való megállapodás szerint saját csatornáin árusítja majd.

Ne hagyd ki ezt a hatalmas lehetőséget, amire 2022 szeptember 5-ig van lehetőséged pályázni. A munkáidat a divatszakma rangos képviselőiből álló zsűri fogja bírálni, a díjkiosztó gálára pedig várhatóan 2022. október közepén kerül sor.

Jelentkezz a Patronage alapítvány pályázatára!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Gyakran álmodod, hogy elkésel? Meghökkentő oka van!

Egy visszatérő álom többet elárul rólad, mint gondolnád!

Kép

7 film és sorozat, amiben csodásan választották ki a főszereplő fiatalabb énjét játszó színészt

Néha akkora csalódás, mennyire nem hasonlít a fiatalabb verzió az idősebbre, hogy szinte élvezhetetlen az adott jelenet. De nem ezekben az alkotásokban!

Kép

Híres magyar emberek, akik a külföldi élet mellett döntötték – az okot is elárulták

Az elmúlt években egyre több és több ember dönt úgy, hogy elhagyja az országot és külföldön próbál szerencsét.

Kép

A csalódás tényleg megölhet: az összetört szív szindróma veszélyesebb, mint gondolnád

Ha ért már csalódás, veszítettél el valakit, akit nagyon szerettél, akkor biztosan tudod, hogy nem véletlenül találták ki az összetörik a szív kifejezést.

Kép

8 híres ember, aki elmesélte, az élete egyáltalán nem olyan könnyű, mint egy tündérmese

Ha eddig vágytál hírnévre, most lehet, hogy majd meggondolod magad.