Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp szeptember 9.: a Rákok számára kivételes lehetőség kínálkozik, a Mérlegek céltudatosan mennek előre

Napi horoszkóp szeptember 9.: a Rákok számára kivételes lehetőség kínálkozik, a Mérlegek céltudatosan mennek előre

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak szexibb - FORRÓ FOTÓK

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét utolsó napjára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 9.

KOS (március 21-április 20)

A hét utolsó munkanapján hirtelen meredek irányt vesznek az események, te pedig nem tudod folytatni a korábban megkezdett, a felettesed által rád bízott feladatot, ellenkező esetben katasztrófális véget érne a nagy zuhanás. Semmiképp nem kell azonban egyedül mentened a helyzetet, mihamarabb érdemes keresned tehát valakit a környezetedben, akiben megbízol és aki tudja, hogy miként kell ilyen helyzetekben cselekedni. Légy azonban óvatos, bárki nem jó, csakis olyat találj, aki meglátásod szerint rendelkezik legalább annyi tudással és tapasztalattal, mint te, ellenkező esetben egy nagy lesz a detonáció!

BIKA (április 21-május 20)

Kezd eluralkodni rajta a bizonytalanság érzése, nem tudod, hogyan illene vagy kellene cselekedned. Emiatt frusztrált vagy, nehezen tudnak veled szót érteni, teljesen befészkelte ugyanis magát ez a bizonytalanság a fejedbe. Attól azonban nem lesz jobb, hogy a kétségeidet dédelgeted magadban, amennyiben ennyire nem hagy nyugodni a dolog, abban az esetben nézz szembe vele és próbálj mihamarabb megnyugtató megoldást vagy választ találni, mert ez így hosszútávon nemigen lesz majd jó neked. Hidd el, ha megleled a megoldókulcsot, sokkal jobban fogsz aludni!

IKREK (május 21-június 21)

Egy nagy projekt kellős közepén vagy, de némi elkeseredéssel tölt el a tudat, hogy mennyit kell még tenned, mennyi áldozatot kell hoznod annak érdekében, hogy időre be tudd fejezni. Ha azonban nem azon görcsölsz, hogy mennyi van még előtted, talán könnyebben fog menni a dolog, s nem nyomaszt örökösen a teher, hogy képes leszel-e időben végezni. Próbálj ettől elvonatkoztatni, gondolj arra, hogy eddig is mennyi mindent tettél már és koncentrálj arra, hogy minél hatékonyabb legyél, mert ha leülsz és butaságokon töröd a fejed, csak a drága idődet vesztegeted.

RÁK (június 22-július 22)

Olyan lehetőség kínálkozik ma, amelyről korábban álmodozni sem mertél, ám most hirtelen az öledbe pottyant. Ragadd tehát meg az alkalmat, hisz nem minden nap hullik az ember elé ilyen kivételes lehetőség, a soha vissza nem térő fajtából. Szedd össze minden tudásodat, hisz szükséged lesz rá ahhoz, hogy megmutathasd, mennyire érdemelted ki azt, hogy olyasmibe kezdhess, amit soha életedben nem csináltál. Ne görcsölj, menni fog anélkül is, csak add át magad az érzéseidnek és mindent a szíved szerint csinálj!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét utolsó munkanapján olyasvalakibe botlasz, akire nem számítottál ugyan, de napok óta mindig eszedbe jutott. Ezen sorsszerűség rendkívül kellemes meglepetést okoz, amit te tudat alatt valahogyan be is vonzottál. Nyiss a másik felé, jelezd, hogy érdeklődő és befogadó vagy, de ne legyél túl rámenős, mert az illető még azelőtt kiábrándulhat belőled, mielőtt bármi elkezdődött volna. Meglátod, a kevesebb sokkal több lesz, ha arra kerül a sor, hogy hosszabb távon mélyebb kapcsolat alakuljon ki.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Úgy néz ki, a hét utolsó munkanapján bosszulja meg magát az, hogy minden feladatra igent mondtál és gyakorlatilag csak gyűjtötted a sok tennivalót, végül előrébb nem jutottál egyik megoldás tekintetében sem. Mielőtt azonban végleg rád omlana minden, igyekezz most úrrá lenni a körülötted eluralkodó káoszon, s ha kell, kérj segítséget, időben. Valld be, ami nem megy, és ne akarj hős lenni, aki az egész Világ megmentésére érkezett. Neked is véges az energiád, nem fér tehát el egyszerre minden a hátadon. Ne félj ezt bevallani!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Végre megtaláltad a célodat, azt, hogy mit szeretnél elérni, ám azt is pontosan tudod, ez helyenként nem kis áldozatokkal jár majd, hogy elég hosszú, rögös út vezet odáig, nem kis zökkenőkkel. Amennyiben azonban úgy döntöttél, hogy elindulsz az úton, abban az esetben ne késlekedj, hisz nem tudhatod, hogy holnap is ilyen ideálisak lesznek-e a körülmények az induláshoz. Légy az, aki megmutatja a Világnak, hogy bátorsággal milyen messze lehet elérni!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Olyan helyzet áll elő a hét utolsó munkanapján, amikor el kell döntened, hogy melyik úton mész tovább a siker érdekében. Nem egyszerű állást foglalnod, kissé tartasz is a következményektől, ám minél tovább késlelteted a dolgot, annál kisebb lesz az esély arra, hogy nyertesen gyere majd ki a helyzetből. Épp ezért tehát igyekezz mihamarabb döntésre jutni, hisz azzal, hogy csak egyhelyben álldogálsz, a Világ semmiképp nem fog előrébb mozdulni. Ma még megteheted, holnap már lehet, hogy késő lesz, ezt ne feledd!

NYILAS (november 23-december 21)

A hét utolsó munkanakán minden a terveid szerint alakul, nagyon jó úton haladsz afelé, hogy a korábbi befektetéseid most jövedelmezni kezdjenek. Bár nem hitted volna, mégis megérte annyi energiát ráfordítani, hisz nyugodtan dőlhetsz hátra, nem kell reggeltől-estig azon idegeskedned, mi és hogyan fog majd alakulni. Most már a környezetednek is teljesen nyugodtan beszámolhatsz a kilátásban lévő sikereidről, mert nagyon úgy tűnik, ez már a zsebedben van. Így kell a hétvégét kezdeni, nem igaz?

BAK (december 22-január 20)

Elindultál egy bizonyos irányba, amerre ugyan nem vezet kitaposott ösvény, de pont ez jelenti számodra az izgalmat benne. Tudtad, hogy nem lesz könnyű menet, mégis a dolog titokzatossága arra ösztönzött, hogy elindulj és bozótvágóval a kezedben törd az utat magadnak. Bátor ember vagy és ugyan korántsem biztos, hogy karcolások nélkül megúszod a túrát, viszont legalább elégedettséggel és büszkeséggel fog eltölteni, hogy olyasmire vállalkoztál, amibe nem biztos, hogy sokan bele mertek volna vágni.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hét utolsó munkanapján úgy ézed, egyfajta fordulóponthoz érkeztél, olyan komoly döntéseket kell ugyanis meghoznod, amelyek hatással lesznek hosszútávon a jövődre is. Épp ezért nem lehet most forró fejjel, meggondolatlanul igent vagy nemet mondanod, zárd ki egy kis időre a külvilágot, amíg eldöntöd, mit és hogyan fogsz tenni ahhoz, hogy ne legyen a dolognak semmiképpen negatív előjele. Hideg fejjel, racionálisan, minden szempontot figyelembe véve határozd el magad úgy, ahogyan az neked a legjobb!

HALAK (február 20-március 20)

Olyasmi történik veled a hétvége kapujában, ami rendkívül nagy örömmel tölt el, végre bebizonyosodik, hogy nem hiába fektettél bele annyi energiát, nem hiába áldoztad rá a szabadidődet, megérte a sok utánajárás és a várakozás. Most aztán élvezheted a gyümölcsét, nagy kanállal fogyaszthatsz belőle, de vigyázz, nem mindenki örül majd felhőtlenül veled, lesznek, akik megpróbálják lefagyasztani az arcodról a mosolyt. Ez azonban ne szegje kedvedet, irigyeid mindig is voltak és mindig is lesznek. A lényeg, hogy te mindent megtettél és ennek megfelelően alakult az eredmény is.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Két év alatt 200 milliót kerestem OnlyFans modellként: elárulom, mi a siker ára

A neve elhallgatását kérő OnlyFans modell története elképesztő. A megszólalót a továbbiakban nevezzük Elaina-nak.

Kép

A kannibalizmussal vádolt Armie Hammer után exfelesége is megszólalt: „Ő volt a legrosszabb”

Korábban még nem adott interjút Elizabeth Chambers, most viszont megtörte a csendet.

Kép

Micsoda? Endometriózisra is utalhat, ha a következő dolgot tapasztalod menzeszed alatt

Talán eddig azt hitted, ez a kellemetlen, „cikis” dolog csak téged érint, de ez nem így van.

Kép

Brendan Fraser vallomását nem lehet kibírni könnyek nélkül: túlsúlyos és autista fia drámája sokat segített neki

Brendan Fraser aranyszobrocskára esélyes a legjobb színész kategóriájában a 2023-as Oscar-gálán A bála című filmben nyújtott alakításáért.

Kép

Napi horoszkóp február 9.: a Bikáknak valaki önzetlen segítséget nyújt, az Ikrek a szokásosnál nagyobb volumenű feladatot kapnak

A csillagok a hét második felére is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Megszakad a szívünk Christina Applegate bejelentése miatt

Ezt nem bírják könnyek nélkül a rajongók.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!