Ne maradj le a JOY-NAPOKRÓL!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!
Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok
JOY-napok

Napi horoszkóp szeptember 9.: a Rákok számára kivételes lehetőség kínálkozik, a Mérlegek céltudatosan mennek előre

Napi horoszkóp szeptember 9.: a Rákok számára kivételes lehetőség kínálkozik, a Mérlegek céltudatosan mennek előre
A nap cikke

Kiderült: így teltek II. Erzsébet királynő utolsó percei

Nyilvánosságra hozták a feljegyzéseket a néhai uralkodó halálának napjáról, amiből megtudhattuk, hogy a kötelezettségeit tényleg kivétel nélkül mindig szem előtt tartotta.

Fitt

Az új legjobb barátnőd, aki motivál a fittebb életmódra

Szépség

Hogyan készítsd fel a bőrödet a nyári időszakra, ha pigmentfoltokra hajlamos?

Promóciók

Ints búcsút a striáknak és a pigment- vagy napfény okozta foltoknak!

Promóciók

Kényelem és minőség a család minden tagjának - A Lasocki márka új kollekciója már elérhető a CCC-ben

Promóciók

Nyugtasd meg az érzékeny bőrödet és add meg neki a szükséges hidratálást!

Promóciók

A New Balance a legendás szürke színét ünnepli, a legnagobb sztárok pedig odáig vannak érte!

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Promóciók

Várunk szeretettel a JOY-napok nyári kitelepülésén Budapesten, az ALLEE bevásárlóközpontban!

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 18.: az Ikrek kissé kilógnak a sorból, az Oroszlánok változásra vágynak

A hosszú hétvége első napjára is izgalmakat ígérnek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Mindenki Jennifer Lopez és Ben Affleck válásáról beszél: a színész már el is költözött a közös álomotthonból

Lassan két hónapja, hogy nem láttuk őket együtt, sőt Ben Affleck már nem lakik a közös álomotthonukban.

Olvasd el!

3 dolog, amire egy hacker képes pusztán az e-mail címed megszerzésével

Ha egy hacker megtudja, mi az e-mail címed (és nem is kell, hogy be tudjon lépni), máris óriási problémákat tud okozni neked.

Olvasd el!

10 színész, aki túl messzire ment egy filmszerep kedvéért

A színjátszásnak eme módszerét alkalmazva a színész valósággal tényleg átalakul azzá a karakterré, akit megformál.

Olvasd el!

Nicholas Galitzine elárulta, hogy az Idea of You szexjelenetei miért teljesen mások, mint bármely más filmben eddig

Nézők millióinak belopta magát a szívébe a Prime Video új romantikus filmje, A rólad alkotott kép Anne Hathaway és Nicholas Galitzine főszereplésével. Ráadásul a sztori új oldalról mutatja be a női vágyat!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét utolsó napjára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 9.

KOS (március 21-április 20)

A hét utolsó munkanapján hirtelen meredek irányt vesznek az események, te pedig nem tudod folytatni a korábban megkezdett, a felettesed által rád bízott feladatot, ellenkező esetben katasztrófális véget érne a nagy zuhanás. Semmiképp nem kell azonban egyedül mentened a helyzetet, mihamarabb érdemes keresned tehát valakit a környezetedben, akiben megbízol és aki tudja, hogy miként kell ilyen helyzetekben cselekedni. Légy azonban óvatos, bárki nem jó, csakis olyat találj, aki meglátásod szerint rendelkezik legalább annyi tudással és tapasztalattal, mint te, ellenkező esetben egy nagy lesz a detonáció!

BIKA (április 21-május 20)

Kezd eluralkodni rajta a bizonytalanság érzése, nem tudod, hogyan illene vagy kellene cselekedned. Emiatt frusztrált vagy, nehezen tudnak veled szót érteni, teljesen befészkelte ugyanis magát ez a bizonytalanság a fejedbe. Attól azonban nem lesz jobb, hogy a kétségeidet dédelgeted magadban, amennyiben ennyire nem hagy nyugodni a dolog, abban az esetben nézz szembe vele és próbálj mihamarabb megnyugtató megoldást vagy választ találni, mert ez így hosszútávon nemigen lesz majd jó neked. Hidd el, ha megleled a megoldókulcsot, sokkal jobban fogsz aludni!

IKREK (május 21-június 21)

Egy nagy projekt kellős közepén vagy, de némi elkeseredéssel tölt el a tudat, hogy mennyit kell még tenned, mennyi áldozatot kell hoznod annak érdekében, hogy időre be tudd fejezni. Ha azonban nem azon görcsölsz, hogy mennyi van még előtted, talán könnyebben fog menni a dolog, s nem nyomaszt örökösen a teher, hogy képes leszel-e időben végezni. Próbálj ettől elvonatkoztatni, gondolj arra, hogy eddig is mennyi mindent tettél már és koncentrálj arra, hogy minél hatékonyabb legyél, mert ha leülsz és butaságokon töröd a fejed, csak a drága idődet vesztegeted.

RÁK (június 22-július 22)

Olyan lehetőség kínálkozik ma, amelyről korábban álmodozni sem mertél, ám most hirtelen az öledbe pottyant. Ragadd tehát meg az alkalmat, hisz nem minden nap hullik az ember elé ilyen kivételes lehetőség, a soha vissza nem térő fajtából. Szedd össze minden tudásodat, hisz szükséged lesz rá ahhoz, hogy megmutathasd, mennyire érdemelted ki azt, hogy olyasmibe kezdhess, amit soha életedben nem csináltál. Ne görcsölj, menni fog anélkül is, csak add át magad az érzéseidnek és mindent a szíved szerint csinálj!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét utolsó munkanapján olyasvalakibe botlasz, akire nem számítottál ugyan, de napok óta mindig eszedbe jutott. Ezen sorsszerűség rendkívül kellemes meglepetést okoz, amit te tudat alatt valahogyan be is vonzottál. Nyiss a másik felé, jelezd, hogy érdeklődő és befogadó vagy, de ne legyél túl rámenős, mert az illető még azelőtt kiábrándulhat belőled, mielőtt bármi elkezdődött volna. Meglátod, a kevesebb sokkal több lesz, ha arra kerül a sor, hogy hosszabb távon mélyebb kapcsolat alakuljon ki.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Úgy néz ki, a hét utolsó munkanapján bosszulja meg magát az, hogy minden feladatra igent mondtál és gyakorlatilag csak gyűjtötted a sok tennivalót, végül előrébb nem jutottál egyik megoldás tekintetében sem. Mielőtt azonban végleg rád omlana minden, igyekezz most úrrá lenni a körülötted eluralkodó káoszon, s ha kell, kérj segítséget, időben. Valld be, ami nem megy, és ne akarj hős lenni, aki az egész Világ megmentésére érkezett. Neked is véges az energiád, nem fér tehát el egyszerre minden a hátadon. Ne félj ezt bevallani!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Végre megtaláltad a célodat, azt, hogy mit szeretnél elérni, ám azt is pontosan tudod, ez helyenként nem kis áldozatokkal jár majd, hogy elég hosszú, rögös út vezet odáig, nem kis zökkenőkkel. Amennyiben azonban úgy döntöttél, hogy elindulsz az úton, abban az esetben ne késlekedj, hisz nem tudhatod, hogy holnap is ilyen ideálisak lesznek-e a körülmények az induláshoz. Légy az, aki megmutatja a Világnak, hogy bátorsággal milyen messze lehet elérni!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Olyan helyzet áll elő a hét utolsó munkanapján, amikor el kell döntened, hogy melyik úton mész tovább a siker érdekében. Nem egyszerű állást foglalnod, kissé tartasz is a következményektől, ám minél tovább késlelteted a dolgot, annál kisebb lesz az esély arra, hogy nyertesen gyere majd ki a helyzetből. Épp ezért tehát igyekezz mihamarabb döntésre jutni, hisz azzal, hogy csak egyhelyben álldogálsz, a Világ semmiképp nem fog előrébb mozdulni. Ma még megteheted, holnap már lehet, hogy késő lesz, ezt ne feledd!

NYILAS (november 23-december 21)

A hét utolsó munkanakán minden a terveid szerint alakul, nagyon jó úton haladsz afelé, hogy a korábbi befektetéseid most jövedelmezni kezdjenek. Bár nem hitted volna, mégis megérte annyi energiát ráfordítani, hisz nyugodtan dőlhetsz hátra, nem kell reggeltől-estig azon idegeskedned, mi és hogyan fog majd alakulni. Most már a környezetednek is teljesen nyugodtan beszámolhatsz a kilátásban lévő sikereidről, mert nagyon úgy tűnik, ez már a zsebedben van. Így kell a hétvégét kezdeni, nem igaz?

BAK (december 22-január 20)

Elindultál egy bizonyos irányba, amerre ugyan nem vezet kitaposott ösvény, de pont ez jelenti számodra az izgalmat benne. Tudtad, hogy nem lesz könnyű menet, mégis a dolog titokzatossága arra ösztönzött, hogy elindulj és bozótvágóval a kezedben törd az utat magadnak. Bátor ember vagy és ugyan korántsem biztos, hogy karcolások nélkül megúszod a túrát, viszont legalább elégedettséggel és büszkeséggel fog eltölteni, hogy olyasmire vállalkoztál, amibe nem biztos, hogy sokan bele mertek volna vágni.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hét utolsó munkanapján úgy ézed, egyfajta fordulóponthoz érkeztél, olyan komoly döntéseket kell ugyanis meghoznod, amelyek hatással lesznek hosszútávon a jövődre is. Épp ezért nem lehet most forró fejjel, meggondolatlanul igent vagy nemet mondanod, zárd ki egy kis időre a külvilágot, amíg eldöntöd, mit és hogyan fogsz tenni ahhoz, hogy ne legyen a dolognak semmiképpen negatív előjele. Hideg fejjel, racionálisan, minden szempontot figyelembe véve határozd el magad úgy, ahogyan az neked a legjobb!

HALAK (február 20-március 20)

Olyasmi történik veled a hétvége kapujában, ami rendkívül nagy örömmel tölt el, végre bebizonyosodik, hogy nem hiába fektettél bele annyi energiát, nem hiába áldoztad rá a szabadidődet, megérte a sok utánajárás és a várakozás. Most aztán élvezheted a gyümölcsét, nagy kanállal fogyaszthatsz belőle, de vigyázz, nem mindenki örül majd felhőtlenül veled, lesznek, akik megpróbálják lefagyasztani az arcodról a mosolyt. Ez azonban ne szegje kedvedet, irigyeid mindig is voltak és mindig is lesznek. A lényeg, hogy te mindent megtettél és ennek megfelelően alakult az eredmény is.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Fitt

Az új legjobb barátnőd, aki motivál a fittebb életmódra

Szépség

Hogyan készítsd fel a bőrödet a nyári időszakra, ha pigmentfoltokra hajlamos?

Promóciók

Ints búcsút a striáknak és a pigment- vagy napfény okozta foltoknak!

Promóciók

Kényelem és minőség a család minden tagjának - A Lasocki márka új kollekciója már elérhető a CCC-ben

Promóciók

Nyugtasd meg az érzékeny bőrödet és add meg neki a szükséges hidratálást!

Promóciók

A New Balance a legendás szürke színét ünnepli, a legnagobb sztárok pedig odáig vannak érte!

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Promóciók

Várunk szeretettel a JOY-napok nyári kitelepülésén Budapesten, az ALLEE bevásárlóközpontban!

Kép

Ezt a 4 vitamint szedik az orvosok, hogy ne legyenek betegek

Nagyon sokat számít, hogy mennyi és milyen vitamint szedsz, hiszen ezek hozzájárulnak az egészséges immunrendszer fenntartásához. Az orvosok is figyelnek erre!

Kép

Így néznek ki most a ’90-es évek legnagyobb „It girl” sztárjai: mind túlvannak a 40-en

Sokan boldog nosztalgiával tekintünk vissza a ’90-es és 2000-es évekre, hiszen gyerek- és fiatalkorunk meghatározó élményei kötődnek ezekhez az évtizedekhez.

Kép

3 extra hasznos dolog, amit A Bridgerton család tanított nekünk a szerelemről

A Netflix egyik legnépszerűbb sorozatában nemcsak a főszereplő férfiakra érdemes figyelni, hanem azokra a fontos leckékre is, amelyeket a párkapcsolatokról tanít nekünk!

Kép

Így pörgesd fel az anyagcseréd 40 felett: 6 szokás, melyet érdemes beépítened a mindennapjaidba

Az idő előrehaladtával az anyagcsere folyamatai lelassulnak, ennek köszönhetően szinte észrevétlenül kúsznak fel a felesleges kilók. Azonban elhoztunk néhány olyan, mindennapokba beépíthető szokást, melyek segítségével felgyorsíthatod az anyagcsere-működésedet, és megszabadulhatsz a plusz kilóktól. Mutatjuk is, melyek ezek!

Kép

5 hiba, amit mindenki elkövet zuhanyzás közben: a bőrgyógyász szerint nagyon káros lehet a bőrre!

Szinte biztos, hogy majdnem minden hibát elkövetsz a listáról. Nézd meg, igazunk van-e!

Kép

4 szokás, amivel villámgyorsan elérheted a nyári álomalakot

A szakértők szerint ezt a 4 egyszerű szokást kell beépítened a mindennapokba, hogy könnyedén elérhesd a vágyott nyári alakot!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!