Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp október 30.: az Ikrek végre célba érnek, a Mérlegek nem szívesen hagyják el a komfortzónájukat

Napi horoszkóp október 30.: az Ikrek végre célba érnek, a Mérlegek nem szívesen hagyják el a komfortzónájukat

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak szexibb - FORRÓ FOTÓK

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok mára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 30.

KOS (március 21-április 20)

Úgy érzed, végre a legjobb helyen vagy, az életed kiteljesedni látszik. Az sem zavar, ha mások irigységük okán beléd kötnek, próbálnak beleszólni, hogyan kellene élned a mindennapjaid. Ne törődj azzal, hogy miként bírálnak mások, vagy mit mondanak rólad. Csak azon az úton menj, amelyet te, magad jónak találsz és úgy érzed, elég akadálymentesített ahhoz, hogy elérd a céljaid. Nem számít, ki és mit mondd, amíg teljesen magabiztosan, felszegett fejjel mész előre. Csak így tovább!

BIKA (április 21-május 20)

Rizikós kihívást kell teljesítened, amelyet nagy valószínűséggel nem sokan vállaltak volna be, te azonban szereted, ha az adrenalin szinted az egekben van. Ezenkívül borzasztóan vágysz az elismerésre, ennek érdekében tologatod folyamatosan a határaidat feljebb és feljebb. Nincs is ezzel semmi gond, érdemes azonban arra mindenképp ügyelned, hogy át ne ess a ló túloldalára és egyfajta megfelelési kényszerré váljon az, amit csinálsz. Elsősorban önmagadért dolgozz, arra törekedj, hogy a saját elvárásaidnak megfelelj, az hogy mások mit gondolnak, legyen mindig másodrangú számodra. Hidd el, sokkal szabadabbnak és boldogabbnak fogod érezni magad, ha magadért teszed, amit teszel és így vívod ki a környezeted elismerését!

IKREK (május 21-június 21)

Végre azt érzed, hogy nem hiába dolgoztál olyan régóta, hogy elérj a célig. Most úgy tűnik, az elvetett magvak végre szép termést hoznak, szép lassan jönnek az eredmények, a pozitív visszajelzések és te roppant büszke vagy magadra. Valóban elismerésre méltó az, amit annyi áldozat árán sikerült elérned, ezért köszönettel tartozol azonban a körülötted élőknek is, mert nem kis szerepük volt abban, hogy ilyen magasságokba elérhess. Ünnepeljétek együtt az elért sikereket!

RÁK (június 22-július 22)

Úgy érzed, a környezeted túl sokat vár el tőled, egyszerűen nem is érted, miért gördítenek folyton megugorhatatlan akadályokat eléd, emiatt egyszerre vagy bosszús és csalódott. Ne gondold azonban, hogy ellened fordultak, csupáncsak azt gondolják, hogy a lehetetlennel is képes vagy megküzdeni. Magyarázd el azonban nekik, hogy nem szeretnél folyton megfelelni nekik, főként nem úgy, hogy belekényszerítenek megoldhatatlan helyzetekbe. Te a saját sikereidért és boldogságodért küzdesz és nem azért, hogy mások elégedettek legyenek veled. Állj ki magadért!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Túl nagy feladatot bíztak rád a hosszú hétvégére, amelyről menet közben kell belátnod, hogy bizony jócskán meghaladja jelen képességeidet. Ettől persze rosszul érzed magad, hisz többet néztél ki magadból, ne csüggedj azonban, magadhoz képest a legjobb formádat hoztad, a maximumot nyújtottad, nincs okod csalódottságra. Legközelebb majd jobban sikerül, a hegymászóknak sem kell elsőre csúcsot támadniuk. Felmérted a tudásod, az erőd, megtanultál tartalékolni, így most már kellő tapasztalatod van a következő megmérettetéshez! Csak így tovább!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A vasárnap nem indul feltétlenül pozitívan számodra, hisz valahogy semmi sem úgy sikerül, ahogy azt eltervezted, nem tudsz túllendülni apróbb kudarcokon sem, elfogyott belőled a motiváció. Mivel azonban azt is pontosan tudod, hogy ez a szituáció sokáig így semmiképp nem tartható, épp ezért itt az ideje annak, hogy kizárd a külvilágot és csakis arra koncentrálj, hogy összeszedd magad úgy, hogy mindet alárendelj a lelki épülésednek, így ugyanis nem nagyon lesz feljebb. Szentelj magadra egy kis időt, de ne agyalj túl hosszan egyetlen csomócskán, hisz örök igazság, hogy amin változtatni nem tudsz, azt kénytelen leszel elfogadni!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Jelen pillanatban túlságosan nagy biztonságban érzed magad, nehezen veszed tehát rá magad arra, hogy elhagyd azt a zónát, ahol érzésed szerint sem kockázat nincs, sem bántódásod nem eshet. Azt azonban be kell látnod, hogy új élményeket szerezni, új helyeket és embereket megismerni csak és kizárólag úgy lehet, hogyha kellő bátorsággal és önbizalommal felvértezve időnként mersz nagyot álmodni és nagy lendülettel elrugaszkodni, ahelyett, hogy röghöz kötve élnéd a szürke hétköznapokat. Persze, megeshet, hogy az első egy-két próbálkozásnál nagyot esel, de harmadikra már biztosan sikerülni fog! És ha elesel?! Állj fel, porold le magad és próbálkozz újra!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Egy általad kellemetlennek gondolt helyzeten szeretnél mihamarabb túlesni, azt gondolod ugyanis, hogy minél nekiugrasz, annál gyorsabban végzel vele. Könnyen lehet azonban, hogy ezzel csak az ellenkezőjét éred el, nemhogy haladna minden előre, inkább hátrafelé ballagsz majd. Épp ezért ne hajtsd a lovat olyan görcsösen, egyszerűen ügess úgy, hogy biztosan ne bokrosodjon meg. Hidd el, így is el tudod érni a célod, csupán türelem és kitartás szükséges hozzá! Amennyiben betartod a fokozatosság elvét, ugyanazon sikereket fogod elérni, csak kevesebb kockázattal!

NYILAS (november 23-december 21)

A hosszú hétvége kellős közepén borzasztóan felbosszant valaki, aki olyasmit próbál rád fogni csak azért, hogy kimeneküljön egy kellemetlen helyzetből, amelyhez egyáltalán nincs közöd. Már az első pillanatban önts tiszta vizet a pohárba, vedd elő minden határozottságod, nyomd el magadban azt a fajta vehemenciát, amellyel legszívesebben reagálnál és higgadtan, összeszedetten tisztázd magad mindenki előtt olyan érvekkel, amelyek megdönthetetlenek. Akik jól ismernek, azok pontosan tudni fogják, hogy köszönőviszonyban sem vagy az ilyen személyekkel, nemhogy az ilyesfajta cselekedetekkel. Akik nem hisznek neked, azok pedig hadd higgyenek, amit szeretnének, ne foglalkozz velük!

BAK (december 22-január 20)

Időben sikerül elvégezned a mára ütemezett teendőket, így jut arra is, hogy átadd magad a felhőtlen pihenésnek. Ez nagyon megnyugtat, mert nem is mertél korábban belegondolni, hogy meddig lehet még halasztani azokat a dolgokat, amelyeknek már régen pontot kellett volna tenni a végére, ám mivel te sem vagy időmilliomos és egy nap csupán 24 órából áll, nem sikerült időt és energiát szentelned rájuk. Most, hogy el tudod végezni ezeket is, sokkal nyugodtabb leszel, hisz nincsen már semmilyen nyomasztó adósságod. Dőlj hátra, pattogtass egy tál popcorn-t és nézz meg egy izgalmas halloween-i filmet!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Rendkívül makacs módon borzasztóan ragaszkodsz bizonyos útvonalakhoz még akkor is, ha mások sokkal rövidebb és egyszerűbb utakat mutatnak neked. Csökönyösséged időnként konfliktushelyzetbe is sodor, főként akkor, ha csapatban kell működnöd, hisz nehezen engedsz a huszonegyből. A békesség és a hosszútávú sikerek miatt azonban nem érdemes mindig mindenáron kötni az ebet a karóhoz, legyél rugalmasabb és ne mindig arra menj, amerre több a buktató, persze sokkal több tapasztalatot szerezhetsz, ám bizony létezik egyszerűbb módja is a sikereid elérésének. Néha érdemes lejjebb adnod a makacsságból!

HALAK (február 20-március 20)

Egy váratlanul komolyra forduló helyzetben mindenki leblokkol a környezetedben, te viszont meglepően jól és talpraesetten reagálsz. Ennek okán joggal vagy rendkívül büszke vagy magadra, hisz ma mindenki benned látja a személyt, aki mindenkit megmentett a katasztrófától. Oldd meg a szituációt úgy, ahogyan az adott körülmények megkívánják, de semmiképp ne kockáztasd a saját pozíciódat azért, hogy másokat megments! Jól gondold meg, hogy kiért vagy miért húzol tizenkilencre lapot!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp február 7.: a Rákok változásra vágynak, a Szüzeknek több türelemre lesz szükségük

Ismét izgalmas üzenetekkel készültek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Új streamingszolgáltató érkezik Magyarországra: az összes kedvenc sorozatodat megtalálod egy helyen

A besúgó, Jurassic World: Világuralom és a Mosolyogj is elérhető lesz az új streamingszolgáltató oldalán.

Kép

Párok, akik külön szobában alszanak az otthonukban állítják, ez boldogságuk titka

Vannak, akik szerint kapcsolatgyilkos lehet, ha a partnerek nem osztoznak az ágyukon, mások pedig úgy látják, éppen ez tarthatja életben a romantikát hosszútávon. Egy dolog viszont nem is lehet kérdés, méghozzá az, hogy ez a döntés kizárólag arra a két emberre tartozik, aki meghozza azt.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!