Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp október 12.: a Rákok a hőn áhított sikert ünneplik, a Mérlegeknek komoly döntést kell meghozniuk

Napi horoszkóp október 12.: a Rákok a hőn áhított sikert ünneplik, a Mérlegeknek komoly döntést kell meghozniuk
A nap cikke

Napi horoszkóp április 29.: az Ikreknek éles helyzetben kell feltalálniuk magukat, a Skorpióknak motivációra van szükségük a feladataik elvégzéséhez

A hét első napja is számos izgalmat tartogat számodra, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Promóciók

A SPAR kényelmi termékeivel időt és pénzt is spórolhatsz!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

Heti horoszkóp április 29-május 5.: a Bikákra nagy változás vár, az Oroszlánok ügyei a lehető legjobban alakulnak

A csillagok az előtted álló hétre is tartogatnak bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

"Kevesen bocsátanák meg azt, amit anyósom tett az esküvőnkön" - A legtoxikusabb dolgok, amiket egy lagzin csináltak

Volt, akinek az anyósa 15 év után is arra buzdította a fiát, hogy váljon el, mert ez a kapcsolat nem működik... szerinte.

Olvasd el!

Ez a 3 vitamin veszélyes is lehet, ha túl sokat veszel be belőle: hányást és még belső vérzést is okozhat

Bizony, nem árt óvatosan bánni velük!

Olvasd el!

3 csillagjegy, aki akkor is randizik valakivel, ha az házas: így nagyobb számukra a kihívás

Ez a három csillagjegy akkor sem hátrál meg, ha a kiszemeltje házas. Nézd meg, kik ők!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek a május az év legszerencsésebb hónapja lesz: valóra válik a legnagyobb álmuk!

A májusi eső aranyat ér! Valakinek pedig tényleg ezt hozhatja a tavaszi szezon legszebb és legcsodálatosabb hónapja.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét második felére is tartogatnak némi izgalmat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 12.

KOS (március 21-április 20)

Előzetes terveid ellenére a hét második felére wgyre tornyosulnak előtted a megugrandó akadályok, mostanra pedig kezded teljesen elveszíteni a fonalat. Ne ess azonban kétségbe a nehézségi foktól, bármennyire is nehéz, mégis igyekezz higgadtan kezelni a helyzetet. Annak érdekében, hogy ne csússzon ki a lábad alól a talaj, készíts egy rendszert, amelyben prioritási sorrendben elhelyezed a tennivalókat és ennek alapján haladj lépésről lépésre. Ne kapkodj, mert azzal csak még nagyobb esélyt adsz arra, hogy összeakadjanak a lábaid és nagyot ess, akkor pedig kezdhetsz mindent elölről. Tekints kihívásként a helyzetre, amelynek teljesítésével nagyon elégedett leszel önmagaddal! Hajrá

BIKA (április 21-május 20)

Rendkívül kényelmetlenül érzed magad egy bizonyos szituációban a hét második felében, ugyanakkor azzal is pontosan tisztában vagy, hogy nincsen más választásod, egyszerűen végig kell csinálnod azt, amit elkezdtél. Épp ezért nem érdemes most semmi mással foglalkoznod, csakis arra összpontosíts, hogy ebben a bizonyos helyzetben megálld a helyedet és úgy tudj belőle kikerülni, hogy nem elmenekültél, hanem tisztességgel helyt álltál és megtettél minden tőled telhetőt. Hidd el, előbb, vagy utóbb úgyis vége lesz, te csak arra törekedj, hogy mindenképp a lehető legjobban kerülhess ki belőle!

IKREK (május 21-június 21)

Valaki mindenáron szeretne belerángatni valamibe, ami neked az első pillanatban teljesen idegen, gyakorlatilag olyannyira nem a te világod, hogy nem is érted, miért pont rád esett az illető választása. Épp ezért gyorsan és határozottan hozd a tudtára, hogy ez nem az a helyzet, aminek te valaha egyetlen percig is szeretnél a részese lenni, ami persze könnyen lehet, hogy nem fog épp túl jól esni az illetőnek, neked azonban mégsem lesznek álmatlan éjszakáid amiatt, hogy hagytad magad rávenni valamire, amire nem kellett volna. Ez most az a szituáció, ahol bizony teljesen feleslegesek az udvariaskodó körök!

RÁK (június 22-július 22)

A hét második felében végre sikerült megvalósítanod azt, amin borzasztóan hosszú ideje dolgozol, szinte éjt nappallá téve. Rendkívül nagy büszkeséggel tölt el az a tudat, hogy ma kézzel fogható eredményt látsz magad előtt. Nuygodtan világgá kürtölheted azt, amit sikerült elérned, hiszen ők, maguk kételkedtek abban, hogy meg fogod tudni ugrani a lécet anélkül, hogy levernéd. Mivel azonban benned megvolt minden ahhoz, hogy teljesíthesd a kihívást, épp ezért, most mindenkinek bebizonyítottad, hogy érdemes számolni veled. Na, ezt csinálja bárki is utánad!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Valahogy az az érzésed, hogy egy mások számára igen fajsúlyos helyzet nem a várakozásoknak megfelelően fog alakulni, erre a tényre pedig finoman próbálod felhívni valamennyiük figyelmét. Őket azonban a legnagyobb megdöbbenésedre teljesen hidegen hagyja a figyelmeztetés és mennek tovább, amerre elindultatok. Mivel nem hallgatnak rád, miközben te látod a végkimenetelt, épp ezért elérkezik a te értékrended szerint is a pillanat, amikor hátrébb kell állnod és hagynod, hogy ők, maguk tapasztalják meg azt, amit te előre láttál. Később talán ráébrednek arra, hogy nem volt érdemes figyelmen kívül hagyniuk az intelmeidet!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Úgy érzed, a hét második felében valaki feltétlenül a te védelmedre szorul, ennek okán állsz ki teljes mellszélességgel az illető mellett. Mivel azonban a kialakult helyzet minden egyes részletével nem vagy teljesen tisztában, épp ezért nem is tudsz objektív véleményt kialakítani. Bölcsebben teszed tehát, ha inkább a háttérbe vonulsz és csak akkor lépsz elő, ha erre bárki megkért, persze kizárólag úgy, hogy az adott ügy minden egyes momentumát megosztotta veled. Nem kell feleslegesen a védőügyvéd szerepét magadra vállalnod, ha nincsenek megfelelő eszközeid arra, hogy másokat a védelmedbe vegyél!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hét második felében egyfajta válaszút elé érkezel, ahol bizony döntened kell arról, hogy melyik irányba is mész tovább annak érdekében, hogy végül a siker mellé jegyezzék a krónikák a nevedet. Nincsen sok időd arra, hogy feketét vagy fehéret mondj, ezenfelül pedig azt is érdemes szem előtt tartanod, hogy amíg te állsz egyhelyben, addig bizony nézheted, hogy mások sorra neked integetve mennek el melletted. Szedd össze magad, légy határozott, hiszen itt most nem babra megy a játék és ahhoz, hogy egyszer átléphesd a célvonalat, ahhoz nem elég fejben végiggondolni a folyamatot!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Olyan szituáció adódik a hét második felében, amelyben ha nem kezelsz kellőképpen komolyan, akkor bizony könnyen megeshet, hogy nagy árat kell fizetned érte. Épp ezért légy résen és figyelj oda, hogy mikor mit csinálsz, illetve kinek mit mondasz. Amennyiben úgy hozza a szükség, a saját magad pozícióját vedd figyelembe úgy, hogy közben nem kell másokon átgázolnod, ahhoz, hogy az akaratodat érvényesítsd. Okosan és korrekten, a játékszabályok betartásával is lehet játszani, nem kötelező hol-mi Hókuszpókként viselkedni!

NYILAS (november 23-december 21)

Titkon borzasztóan reménykedsz valamiben, már-már olyannyira beleélve magad a dologba, hogy kissé gyermeteg módon szinte biztosra veszed, hogy amit nagyon szeretnél, az bizony meg is fog történni. Mivel azonban ez a fajta légvárépítés nagy csalódást is tud okozni, épp ezért bármilyen nehéz is, igyekezz a racionalitást nem figyelmen kívül hagyni, hogy ne érjen hidegzuhanyként, amennyiben esetleg a vágyad nem teljesedik be. Nyugodt a lelkiismereted azonban csak akkor lesz, ha mindent megteszel azért, hogy elérd azt, amire olyannyira vágysz jelen pillanatban, hisz tettek nélkül korántsem biztos, hogy az öledbe hullik majd, ugyanakkor igyekezz két lábbal a földön maradni!

BAK (december 22-január 20)

A hét második felében végre a helyére kerül minden, ami eddig bizonytalan volt körülötted, mostantól nem kell tehát amiatt aggódnod, hogy dugába dől minden, eddig befektetett energiád. Magabiztosságodban senki meg nem ingathatx, hiszen olyannyira biztos vagy a sikerben, hogy mostantól akár csukott szemmel is folytathatnád az utadat, érzésed szerint akkor sem kerülne veszélybe semmi. Ne törődj azokkal, akik emiatt irigykedve figyelnek, hiszen az, hogy te mit érsz el önerődből tisztességgel, az csak rajtad múlik, mint ahogy mindenki más is a saját sorsának kovácsa, így neked nem azzal kell foglalkoznod, hogy mások mit gondolnak, az legyen az ő problémájuk!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Valakinek a közvetlen környezetedben mindenáron bizonyítani szeretnél, azt gondolod ugyanis, hogy ő az a referenciaszemély, aki amennyiben elismer, akkor válsz "valakivé" a világban. Hasra esned azonban mégsem érdemes, hiszen könnyen lehet, hogy az illető akkor is elfogadna és elismerne, ha csupán önmagadat adnád, nem pedig akkor, ha olyasféle manőverekkel akarnád lenyűgözni, amelyek jócskán meghaladják a képességeidet. Ne feledd, nem attól leszel "valaki", ha végig tudsz egyensúlyozni a kötélen a magasban, sokkal inkább az emberi értékeid tesznek naggyá!

HALAK (február 20-március 20)

Mint ahogy mindenki másnak, úgy neked is vannak a múltadban olyan fájó pontok, amelyekről nem szívesen beszélsz, illetve te, magad sem gondolsz vissza jó szívvel rájuk. A hét második felében azonban minden akaratod ellenére ezen emlékek közül lesz egy, ami a jelenedben férkőzve okoz kellemetlen perceket. Szíved szerint azonnal menekülőre fognád, mégegyszer ugyanis a legkevésbé sem szeretnéd átélni azokat a pillanatokat, amlyek anno keserű szájízt hagytak benned. Bármennyire nehéz is, ne hagyd, hogy a negatív érzelmek legyenek úrrá rajtad, merj bátran szembenézni ezekkel a pontokkal, hisz ha a homokba dugod a fejed, attól még nem tudsz dolgokat semmissé tenni!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

A SPAR kényelmi termékeivel időt és pénzt is spórolhatsz!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

4 csillagjegy, akinek a május az év legszerencsésebb hónapja lesz: valóra válik a legnagyobb álmuk!

A májusi eső aranyat ér! Valakinek pedig tényleg ezt hozhatja a tavaszi szezon legszebb és legcsodálatosabb hónapja.

Kép

A rajongók aggódnak: Justin Bieber nyilvánosan tört ki zokogásban - FOTÓ

A rajongói kommentek százezrei záporoztak Justin Bieber szelfije alá, ami valóban aggodalomra adhat okot, hiszen egyértelműen sírt.

Kép

Napi horoszkóp április 29.: az Ikreknek éles helyzetben kell feltalálniuk magukat, a Skorpióknak motivációra van szükségük a feladataik elvégzéséhez

A hét első napja is számos izgalmat tartogat számodra, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

Felszolgálók kitáltaltak: Ezek a sztárok adják a legtöbb és a legkevesebb borravalót

Az, hogy valakinek a bőre alatt is pénz van, még nem jelenti azt, hogy szívesen is ad belőle másoknak.

Kép

9 sztárpár, akik egy sorozat forgatásán szerettek egymásba

Igen gyakori, amikor az emberek a munkahelyükön habarodnak a kollégájukba, ami aztán egy forró kalanddal vagy egy kapcsolattal teljesül be.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!