Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp november 19.: az Ikrek végre pihenhetnek, a Skorpiók számára nagy siker kerül kilátásba

Napi horoszkóp november 19.: az Ikrek végre pihenhetnek, a Skorpiók számára nagy siker kerül kilátásba
A nap cikke

4 csillagjegy, akivel egy igazi csoda történik márciusban: 180 fokos fordulatot vesz az életük!

A tavaszi szellő igazi felüdülés a tél hideg és komor hangulata után. Néhány csillagjegy pedig igazi csodára számíthat!

Promóciók

A sikeres újévi fogadalmak nem ígérnek azonnali változást

Olvasd el!

Heti horoszkóp március 4-10.: az Ikrek zsúfolt hétre számíthatnak, a Szüzek kínos szituációba kerülhetnek

A csillagok március első hetére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Kiderült, mikor és hol jelentette be Meghan és Harry, hogy gyereket várnak – Senki sem számított erre

A pár mindenkit alaposan meglepett, amikor egy fontos eseményt választott arra, hogy közölje a nagy hírt.

Olvasd el!

Egyre nagyobb a dráma: Így reagált Miley Cyrus, mikor megtudta, hogy anyja húga exéhez ment feleségül

Pár napja robbant a hír, miszerint Miley húga, Noah Cyrus édesanyjuk új férjének volt barátnője volt…

Olvasd el!

Napi horoszkóp március 4.: az Oroszlánoknak érdemes okosan taktikázniuk, a Mérlegek elégedettek lehetnek

A hét első napja is tartogat bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Minden idők legpocsékabb filmes szerelmes párjai: semmi kémia nem volt köztük!

Számos film alapját adja a szerelmi szál, éppen ezért a készítőknek nem egyszerűen a látványvilágra vagy a jó színészi játékra kell nagy hangsúlyt fektetniük, de a két színész közti kémiára is.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hétvége első napjára is izgalmas üzeneteket tartogatnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 19.

KOS (március 21-április 20)

Anélkül ítélsz meg egy szituációt a hétvége első napján, hogy annak minden részletével tisztában lennél, ez pedig kellemetlen helyzetbe sodorhat. Amennyiben úgy érzed, hogy érdekelt vagy a dologban, akkor ismerd meg az ügy részleteit, ásd magad a mélyére, és ha minden tökéletesen világos számodra, akkor esetleg nyilváníts véleményt, de csak abban az esetben, ha bárki megkérdez erről. Légy óvatos, mert ha túl nyíltan és nyersen fogalmazol, olyan embereket bánthatsz meg akaratodon kívül, akik közel állnak hozzád! Próbálj finoman fogalmazni, így nem kerülsz olyan helyzetbe, hogy a felelősséget neked kelljen vállalnod!

BIKA (április 21-május 20)

Nagyszabású terveid vannak atekintetben, hogy miképp hagyd el azt a zónát, amelyben egy ideje vesztegelsz, kétségtelenül tehát nem kockázatmentes tervekkel állsz elő a könyezetednek, akik talán érthető okokból nem igazán tudnak lelkesedni veled. Felháborodás helyett azonban igyekezz elfogadni a félelmeiket és aggályaikat a terveiddel kapcsolatban, hisz ők csupán féltenek attól, amibe belevágnál. Igazán nagy bátorságra vall az, ha az ember mer nagyot álmodni, érdemes azonban megpróbálnod a realitás talaján maradni és figyelembe venni minden kockázatot, mielőtt bármibe belevágnál. Hidd el, ha először megpróbálod a határaidon belüli célkitűzéseket teljesíteni, akkor bizony jóval nagyobb esélyed van arra, hogy a későbbiekben égbekiáltó sikereket is elérhess!

IKREK (május 21-június 21)

Amikor már úgy érzed, hogy fogytán az erődnek minden szempontból, akkor köszönt rád a hétvége, melynek soha jobban nem örültél még. Igyekezz minden percet kihasználni és olyan passzív kikapcsolódási pontokaz keresni, amelyek ténylegesen pihentetőek. Ne most akarj hegyet másznu vagy nagyobb túrákra indulni, esetleg behozni a háztartás körül felhalmozódott tennivalókat, ez a hétvége ugyanis cseppet sem erről szól. Sokkal inkább arról, hogy valóban fizikailag teljesen kikapcsolj, ezzel együtt pedig jön majd a mentális értelemben vett pihenés is. Nem kell mindig a taposómalomban végeláthatatlanul húzni az igát, neked is jogod van a töltődéshez!

RÁK (június 22-július 22)

Valószínűleg fordulóponthoz érkezett az életed, mert úgy érzed, hogy a jelenlegi tevékenységed már nem elégít ki igazán, s ha még sokáig csinálod, teljesen bele fogsz fásulni. Ebből már túl sok mindent nem lehet kihozni, ezért ne erőltesd tovább a dolgot, hanem jobban teszed, ha kilépsz az egészből. Bármennyire is nehéz, de új célokat kellene keresned, s el kell döntened azt is, hogy azokat miként érheted el. Sokáig azonban ne hezitálj, mert teljesen felesleges vesztegetned az időt.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Kissé túlvállaltad magad, nehezen tudsz tehát megbirkózni a nagy súllyal, amely gyakorlatilag folyamatos teher a válladon Talán ha néhány dolgot kiveszel abból a bizonyos képzeletbeli zsákból, könnyebb lehet a dolgod, élhetőbbé válhat az életed. Nem vagy te egy magashegyi serpa, s nem is az a dolgod, hogy minden terhet magadra vegyél annak érdekében, hogy másoknak könnyebb legyen az élete. Hidd, el, jobban teszed, ha megszabadulsz legalább a terhek egy részétől, akkor talán magadra is jut némi energiád, amely abszolút nem elhanyagolható, főként így, az év vége közeledtével!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Sikerül elbizonytalanodnod egy megoldásra váró üggyel kapcsolatban, ám ennek okát nem magadban kell keresned, akad ugyanis valaki az ismerőseid között, aki mindent megtesz azért, hogy megingasson a hitedben. Egyfolytában azon dolgozik, hogy zavart keltsen, s mindenáron szeretné elérni, hogy add fel az egészet. Ugyan nem egészen világos számodra, hogy ezt miért csinálja, de nem is kell foglalkoznod vele. Neked most nincs más dolgod, mint határozottan tovább menni az általad választott úton, s ha elhiszed, hogy győzhetsz, győzni is fogsz. Egyszerű, mint az egyszer egy, igaz?

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Nem találod a közös nevezőt egy bizonyos személlyel a tágabb környezetedből, az értékrendbeli különbségek miatt ugyanis szinten folyamatosan megy az adok-kapok kettőtök között. Számodra abszolút érthetetlen az, hogy miképp képes úgy működni, ahogy, a te világodtól ugyanis borzasztóan távol áll az, amit képvisel. Amennyiben úgy érzed, semmi értelme annak, hogy bármiféle erőfeszítést tegyél az illetőhöz történő közeledés érdekében, abban az esetben lépj tovább, szerencsére nem vagytok szorosan egy légtérben folyamatosan, amikor pedig a helyzet úgy adja, akkor tedd fel a diplomatikus mosolyod és hagyd, hogy kedve szerint hálózzon be bárkit. Nem tudsz és ne is akarj felelősséget vállalni mindenkiért a Föld nevű bolygón!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Áldozatos munkád nyomán elég nagy siker kerül kilátásba a hétvége első napján. A befektetett energia és a ráfordított idő teljes egészében megtérülni látszik, ami hatalmas elégedettséggel tölthet el. Vannak persze ellenlábasaid, akik máris irigyen figyelik, hogy mekkora siker kapujában állsz, de az utolsó métereken ne hagyd magad befolyásolni, hanem menj határozottan tovább a választott úton, és az eredmény nem maradhat el. Méltán lehetsz majd büszke magadra, hiszen önerőből egészen páratlan dolgot produkáltál!

NYILAS (november 23-december 21)

Túl nagy görcsösséggel szeretnél megfelelni mások elvárásainak, ez azonban kezd minden szempontból teljesen felemészteni. Mielőtt tehát végleg elfogy az erőd a nagy igyekezetben, figyelj magadra is, hisz a legfontosabb, hogy te elégedett légy az életeddel, s a saját magad által elhelyezett léceket meg tudd ugrani. Noha lehet, hogy különbözik az értékrended másokétól, senki nem mondta, hogy be kell állnod a sorba a többiek mögé, és szürke bábuként menetelned a sorban, gyakorlatilag folyamatosan meghazudtolva önmagad. Mindig törekedj arra, hogy te, magad boldog és elégedett legyél!

BAK (december 22-január 20)

Igyekszel mindenki előtt titkolni az aggodalmaidat és a benned lévő bizonytalanságot valamivel kapcsolatban, nem szeretnéd ugyanis felesleges 'papolásnak' kitenni magadat. Valaki a közvetlen környezetedben azonban mégis megérzi, hogy valamiféle baj van körülötted, így egy alkalmas pillanatban neked is szegezi a kérdést, mi bánt pontosan. Nem kell szerencsére egyedül cipelned tovább ezt a terhet, hanem őszintén beszélj róla, mi az, ami nem hagy nyugodni. Még az is lehet, hogy kapsz valamilyen hasznos tanácsot ahhoz, hogy miként tegyél rendet a fejedben és az sem utolsó szempont, hogy mázsás tehertől szabadulhatsz meg ezzel!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Másokkal ellentétben rendkívül lelkes vagy egy bizonyos üggyel kapcsolatban, melybej sikerében nagyon hiszel. A környezetedben azonban már nem ennyire optimista, mitöbb eléggé szkeptikusan állnak a dologhoz, s téged is le akarnak beszélni arról, hogy túl sok energiát fektess bele. Te viszont másként látod és még mindig reménykedsz abban, hogy ebből a helyzetből ki lehet hozni valamit. Amennyiben azonban nem adod fel, a lelkesedésed akár még ragályos is lehet, s ha sikerül átragadnia másokra is, akkor bizony tényleg kellemes meglepetésben lehet részetek: együtt elérhetitek azt, amiben csak kevesen hittek és ez rendkívüli érzéssel tölt majd el valamennyiőtöket!

HALAK (február 20-március 20)

Hétvége lévén igyekszel túl gyorsan túlesni egy bizonyos dolgon, ezért sürgeted annyira a folyamatot. Így azonban nemhogy haladnál vele, sokkal inkább hátrafelé lépkedsz. Épp ezért ne hajtsd a lovat olyan görcsösen, mert meg fog bokrosodni, aztán észt veszejtve vágtáztok, amíg le nem fog dobni, te meg összetöröd magad. Szép lassan ügess vele, meglátod, így is el tudod érni a célodat, csupán türelem és kitartás szükséges hozzá! Amennyiben betartod a fokozatosság elvét, ugyanazon sikereket fogod elérni, csak kevesebb kockázattal!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

A sikeres újévi fogadalmak nem ígérnek azonnali változást

Kép

Hivatalos: Őt tartják minden idők legjobb színésznőjének

A nézők szavaztak! Máris mutatjuk, hogy ki lett minden idők legjobb színésznője egy szavazás szerint! Te egyetértesz a döntéssel?

Kép

Te tudtad? Ezt a meglepő titkot árulja el a Holdjegyed rólad

Te hallottál már a Holdjegyről? Ha eddig nem, akkor itt az ideje, ugyanis sokat segíthet önmagad megértésében!

Kép

A csodaszer, aminek minden konyhában ott a helye: az almaecet 8 áldásos hatása

Ráadásul nem is kell belőle nagy mennyiség, napi 1-2 evőkanál már elegendő ahhoz, hogy segítsen például a makacs kilók ellen vagy csökkenjen a koleszterinszinted.

Kép

Minden idők legpocsékabb filmes szerelmes párjai: semmi kémia nem volt köztük!

Számos film alapját adja a szerelmi szál, éppen ezért a készítőknek nem egyszerűen a látványvilágra vagy a jó színészi játékra kell nagy hangsúlyt fektetniük, de a két színész közti kémiára is.

Kép

Annak szenteltem az életemet, hogy kiszolgáljam a férjemet: az emberek rabszolgának neveznek, pedig szeretem csinálni!

Megosztó életstílusáról mesélt egy netező, amivel kiakasztotta az embereket: 25 évesen egyetlen „munkája” férje kiszolgálása.

Kép

4 testbeszéd trükk Sydney Sweeney-től, amivel minden pasit elcsábíthatsz

Az Imádlak utálni és az Eufória sztárjának flörtölési tippjei pofonegyszerűek, de annál hatásosabbak! Mindössze a tekintetetted kell játszanod, de a siker garantált!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!