Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp november 19.: az Ikrek végre pihenhetnek, a Skorpiók számára nagy siker kerül kilátásba

Napi horoszkóp november 19.: az Ikrek végre pihenhetnek, a Skorpiók számára nagy siker kerül kilátásba

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hétvége első napjára is izgalmas üzeneteket tartogatnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 19.

KOS (március 21-április 20)

Anélkül ítélsz meg egy szituációt a hétvége első napján, hogy annak minden részletével tisztában lennél, ez pedig kellemetlen helyzetbe sodorhat. Amennyiben úgy érzed, hogy érdekelt vagy a dologban, akkor ismerd meg az ügy részleteit, ásd magad a mélyére, és ha minden tökéletesen világos számodra, akkor esetleg nyilváníts véleményt, de csak abban az esetben, ha bárki megkérdez erről. Légy óvatos, mert ha túl nyíltan és nyersen fogalmazol, olyan embereket bánthatsz meg akaratodon kívül, akik közel állnak hozzád! Próbálj finoman fogalmazni, így nem kerülsz olyan helyzetbe, hogy a felelősséget neked kelljen vállalnod!

BIKA (április 21-május 20)

Nagyszabású terveid vannak atekintetben, hogy miképp hagyd el azt a zónát, amelyben egy ideje vesztegelsz, kétségtelenül tehát nem kockázatmentes tervekkel állsz elő a könyezetednek, akik talán érthető okokból nem igazán tudnak lelkesedni veled. Felháborodás helyett azonban igyekezz elfogadni a félelmeiket és aggályaikat a terveiddel kapcsolatban, hisz ők csupán féltenek attól, amibe belevágnál. Igazán nagy bátorságra vall az, ha az ember mer nagyot álmodni, érdemes azonban megpróbálnod a realitás talaján maradni és figyelembe venni minden kockázatot, mielőtt bármibe belevágnál. Hidd el, ha először megpróbálod a határaidon belüli célkitűzéseket teljesíteni, akkor bizony jóval nagyobb esélyed van arra, hogy a későbbiekben égbekiáltó sikereket is elérhess!

IKREK (május 21-június 21)

Amikor már úgy érzed, hogy fogytán az erődnek minden szempontból, akkor köszönt rád a hétvége, melynek soha jobban nem örültél még. Igyekezz minden percet kihasználni és olyan passzív kikapcsolódási pontokaz keresni, amelyek ténylegesen pihentetőek. Ne most akarj hegyet másznu vagy nagyobb túrákra indulni, esetleg behozni a háztartás körül felhalmozódott tennivalókat, ez a hétvége ugyanis cseppet sem erről szól. Sokkal inkább arról, hogy valóban fizikailag teljesen kikapcsolj, ezzel együtt pedig jön majd a mentális értelemben vett pihenés is. Nem kell mindig a taposómalomban végeláthatatlanul húzni az igát, neked is jogod van a töltődéshez!

RÁK (június 22-július 22)

Valószínűleg fordulóponthoz érkezett az életed, mert úgy érzed, hogy a jelenlegi tevékenységed már nem elégít ki igazán, s ha még sokáig csinálod, teljesen bele fogsz fásulni. Ebből már túl sok mindent nem lehet kihozni, ezért ne erőltesd tovább a dolgot, hanem jobban teszed, ha kilépsz az egészből. Bármennyire is nehéz, de új célokat kellene keresned, s el kell döntened azt is, hogy azokat miként érheted el. Sokáig azonban ne hezitálj, mert teljesen felesleges vesztegetned az időt.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Kissé túlvállaltad magad, nehezen tudsz tehát megbirkózni a nagy súllyal, amely gyakorlatilag folyamatos teher a válladon Talán ha néhány dolgot kiveszel abból a bizonyos képzeletbeli zsákból, könnyebb lehet a dolgod, élhetőbbé válhat az életed. Nem vagy te egy magashegyi serpa, s nem is az a dolgod, hogy minden terhet magadra vegyél annak érdekében, hogy másoknak könnyebb legyen az élete. Hidd, el, jobban teszed, ha megszabadulsz legalább a terhek egy részétől, akkor talán magadra is jut némi energiád, amely abszolút nem elhanyagolható, főként így, az év vége közeledtével!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Sikerül elbizonytalanodnod egy megoldásra váró üggyel kapcsolatban, ám ennek okát nem magadban kell keresned, akad ugyanis valaki az ismerőseid között, aki mindent megtesz azért, hogy megingasson a hitedben. Egyfolytában azon dolgozik, hogy zavart keltsen, s mindenáron szeretné elérni, hogy add fel az egészet. Ugyan nem egészen világos számodra, hogy ezt miért csinálja, de nem is kell foglalkoznod vele. Neked most nincs más dolgod, mint határozottan tovább menni az általad választott úton, s ha elhiszed, hogy győzhetsz, győzni is fogsz. Egyszerű, mint az egyszer egy, igaz?

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Nem találod a közös nevezőt egy bizonyos személlyel a tágabb környezetedből, az értékrendbeli különbségek miatt ugyanis szinten folyamatosan megy az adok-kapok kettőtök között. Számodra abszolút érthetetlen az, hogy miképp képes úgy működni, ahogy, a te világodtól ugyanis borzasztóan távol áll az, amit képvisel. Amennyiben úgy érzed, semmi értelme annak, hogy bármiféle erőfeszítést tegyél az illetőhöz történő közeledés érdekében, abban az esetben lépj tovább, szerencsére nem vagytok szorosan egy légtérben folyamatosan, amikor pedig a helyzet úgy adja, akkor tedd fel a diplomatikus mosolyod és hagyd, hogy kedve szerint hálózzon be bárkit. Nem tudsz és ne is akarj felelősséget vállalni mindenkiért a Föld nevű bolygón!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Áldozatos munkád nyomán elég nagy siker kerül kilátásba a hétvége első napján. A befektetett energia és a ráfordított idő teljes egészében megtérülni látszik, ami hatalmas elégedettséggel tölthet el. Vannak persze ellenlábasaid, akik máris irigyen figyelik, hogy mekkora siker kapujában állsz, de az utolsó métereken ne hagyd magad befolyásolni, hanem menj határozottan tovább a választott úton, és az eredmény nem maradhat el. Méltán lehetsz majd büszke magadra, hiszen önerőből egészen páratlan dolgot produkáltál!

NYILAS (november 23-december 21)

Túl nagy görcsösséggel szeretnél megfelelni mások elvárásainak, ez azonban kezd minden szempontból teljesen felemészteni. Mielőtt tehát végleg elfogy az erőd a nagy igyekezetben, figyelj magadra is, hisz a legfontosabb, hogy te elégedett légy az életeddel, s a saját magad által elhelyezett léceket meg tudd ugrani. Noha lehet, hogy különbözik az értékrended másokétól, senki nem mondta, hogy be kell állnod a sorba a többiek mögé, és szürke bábuként menetelned a sorban, gyakorlatilag folyamatosan meghazudtolva önmagad. Mindig törekedj arra, hogy te, magad boldog és elégedett legyél!

BAK (december 22-január 20)

Igyekszel mindenki előtt titkolni az aggodalmaidat és a benned lévő bizonytalanságot valamivel kapcsolatban, nem szeretnéd ugyanis felesleges 'papolásnak' kitenni magadat. Valaki a közvetlen környezetedben azonban mégis megérzi, hogy valamiféle baj van körülötted, így egy alkalmas pillanatban neked is szegezi a kérdést, mi bánt pontosan. Nem kell szerencsére egyedül cipelned tovább ezt a terhet, hanem őszintén beszélj róla, mi az, ami nem hagy nyugodni. Még az is lehet, hogy kapsz valamilyen hasznos tanácsot ahhoz, hogy miként tegyél rendet a fejedben és az sem utolsó szempont, hogy mázsás tehertől szabadulhatsz meg ezzel!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Másokkal ellentétben rendkívül lelkes vagy egy bizonyos üggyel kapcsolatban, melybej sikerében nagyon hiszel. A környezetedben azonban már nem ennyire optimista, mitöbb eléggé szkeptikusan állnak a dologhoz, s téged is le akarnak beszélni arról, hogy túl sok energiát fektess bele. Te viszont másként látod és még mindig reménykedsz abban, hogy ebből a helyzetből ki lehet hozni valamit. Amennyiben azonban nem adod fel, a lelkesedésed akár még ragályos is lehet, s ha sikerül átragadnia másokra is, akkor bizony tényleg kellemes meglepetésben lehet részetek: együtt elérhetitek azt, amiben csak kevesen hittek és ez rendkívüli érzéssel tölt majd el valamennyiőtöket!

HALAK (február 20-március 20)

Hétvége lévén igyekszel túl gyorsan túlesni egy bizonyos dolgon, ezért sürgeted annyira a folyamatot. Így azonban nemhogy haladnál vele, sokkal inkább hátrafelé lépkedsz. Épp ezért ne hajtsd a lovat olyan görcsösen, mert meg fog bokrosodni, aztán észt veszejtve vágtáztok, amíg le nem fog dobni, te meg összetöröd magad. Szép lassan ügess vele, meglátod, így is el tudod érni a célodat, csupán türelem és kitartás szükséges hozzá! Amennyiben betartod a fokozatosság elvét, ugyanazon sikereket fogod elérni, csak kevesebb kockázattal!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Tudtad? A The Last of Us csillagának öccse közel 3 éve nőként éli az életét

A The Last of Us színésze, Pedro Pascal mérhetetlenül büszke 30 éves húgára.

Kép

Megtaláltuk az új kedvencedet: eláruljuk, melyik az a hatóanyag, ami még a C-vitaminnál is népszerűbb lesz idén

Azok, akik valóban képben akarnak lenni a legújabb és leghasznosabb arcápolási trendekkel, azok mindenképpen elolvassák ezt a cikket!

Kép

Lábfétis: egyre többet hallunk róla, de mit jelent pontosan?

Eláruljuk, miért a lábfétis a leggyakoribb fétis a világon.

Kép

Csak egy hete használom, mégis őrületes az eredmény: Próbáld ki ezt a receptet a puffadás ellen!

Ha még nem találtad meg a neked való receptet a puffadásra, itt egy újabb variáció.

Kép

A monogámián túl! 5 híres ember, aki felvállalta poliamor vagy nyitott kapcsolatát

Ugyan a non-monogámiáról máig nagyon kevesen beszélnek nyíltan, valójában egyre növekszik azoknak a tábora, akiket éppen a többszerelműség vagy a nyitott kapcsolat tesz boldoggá.

Kép

Mikor jellennek meg a testeden anyajegyek és miért lényeges, hogy észrevedd őket?

Az anyajegyek többnyire ártalmatlanok, azonban ezekre a dolgokra nagyon fontos lenne ezentúl odafigyelned.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!