Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp november 16.: a Nyilasok jó eséllyel darázsfészekbe nyúlnak egy bizonyos témát illetően, a Halak nagy álmokat dédelgetnek

Napi horoszkóp november 16.: a Nyilasok jó eséllyel darázsfészekbe nyúlnak egy bizonyos témát illetően, a Halak nagy álmokat dédelgetnek

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ők a legönfejűbbek: 4 csillagjegy, aki soha nem köt kompromisszumot

Nem egyszerű velük az élet, persze a nap végén így fogadjuk el őket!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Érdemes a hét közepén is elolvasnod a horoszkópodat, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 16.

KOS (március 21-április 20)

Mindenáron véghez szeretnél vinni valamit, ami tulajdonképp a lehető legbonyolultabb kategóriából való, épp ezért mások inkább lebeszélni szeretnének róla. Hogy ez maximalizmus vagy makacsság, azt döntsd el te, magad, arra azonban érdemes ügyelned, hogy egy adott pontot ne lépj át, hisz a veszélyes helyzetek rosszul is végződhetnek. Használd a józan eszed és csak addig menj, amíg a biztonságod viszonylag kiszámítható, azon túl nem érdemes, maximalizmus ide vagy oda. Tudj időben megálljt parancsolni magadnak!

BIKA (április 21-május 20)

Fontos döntést kell a hét közepén meghoznod, valaki azonban egyfolytában körülötted molyol, mindenképp befolyásolni szeretne ugyanis, hogy miképp is kellene állást foglalnod. Mielőtt teljesen rád telepedne tehát, azelőtt érdemes határozottan megállítanod és világosan megértetned vele, hogy ebben a helyzetben te vagy az, aki a végszót kimondja, méghozzá úgy, hogy senki nem befolyásol. Lehet, hogy nem lesz túl jóleső érzés a másik számára az, hogy félreállítod, neked azonban most nem erre kell fókuszálnod, sokkal inkább arra, hogy minden szempontot alaposan megvizsgálj, mielőtt A-t vagy B-t mondasz. Ha fontos vagy az illető számára, meg fog érteni!

IKREK (május 21-június 21)

Úgy tűnik, nem tudsz egyetérteni egyes családtagjaiddal egy bizonyos dolgot illetően, emiatt parázs vitába keveredsz és kezdenek közöttetek az indulatok elszabadulni. Mielőtt azonban a jelenlegi helyzet rányomná a bélyegét a viszonyotokra, érdemes mérlegelned, hogy megéri-e valamiféle kompromisszumot kötni annak érdekében, hogy ne fajuljanak tovább a dolgok. Ennek érdekében igyekezz tehát közös nevezőt találni és félretenni az indulatokat! Hidd el, sokkal nagyobb intelligenciára vall eltenni a kardot, mint felvenni támadó állást!

RÁK (június 22-július 22)

A mai nem éppen nevezhető a szerencsenapodnak, hisz bármibe vágod a fejszédet, egyszerűen nem jön össze, minden próbálkozásoddal lukra futsz. Rendkívüli módon bosszant az, hogy nem sikerülnek úgy a dolgok, ahogy eltervezted, ám nem érdemes beleragadnod a bosszankodásba, inkább keress valakit, aki a segítségedre lehet és kihúzza a szekeret a kátyúból. Biztos nem a mai nap az, amely átütő sikereket tartogat, de vigasztaljon a tudat, hogy nem minden nap ugyanilyen, így holnap új esélyekkel indulsz! Kikapcsolódásképp a nap végén bonts ki egy üveg bort és nézz meg egy izgalmas kalandfilmet, meglátod, jót tesz majd!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Ugyan az esetek túlnyomórészében kiszámítható dolgokban veszel részt, ma mégis olyasmibe keveredhetsz, amely mintegy szökőárként sodor magával, nem is igazán tudod követni, mi történik körülötted. Emiatt kissé frusztrált vagy, nem szereted ugyanis az ilyesfajta improvizatív szituációkat. Ám ha egy pillanatra belegondolsz és félreteszed a jelenleg érzett diszkomfort érzésedet, beláthatod, hogy mekkora képtelenség az, hogy minden egyes helyzet pontosan kiszámítható legyen, időnként egyszerűen elengedhetetlen az, hogy olyan kalandokba pottyanj, amelyek által tapasztaltabbá válhatsz. Lazíts, nem a világvége jött el, csupán csak egy kis izgalom borzolja a kedélyeidet!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A párod romantikus meglepetéssel kedveskedik neked a hét közepén, ez pedig különösen jól esik, hisz az utóbbi időben kissé az volt az érzésed, hogy a kapcsolatotok kizárólag rajtad múlik. Ezúttal azonban bebizonyította, hogy noha a nap minden percében nem ugrál körül, ettől még nagyon szeret és fontos vagy számára. Kiváló érzékkel időzített, te pedig hálás lehetsz a sorsnak, hogy boldog vagy egy olyan ember oldalán, aki törődik veled. Ez a nap nem is alakulhatna szebben!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Félreérthető helyzet bizonytalanít el a szerelmi életedet illetően, a füledbe költöző bogár ugyanis az, ami kételyeket ébreszt benned, nem vagy 100%-ban meggyőződve róla, hogy a helyes úton jársz-e és nem engedted-e bevinni magad az erdőbe. Mivel mielőbb érdemes kiderítened az igazságot, illetve választ kapnod a kérdéseidre, épp ezért ne várj sokat a dologgal, ülj le a pároddal és tedd fel azokat a kérdéseket, amelyek zavarnak és az elbizonytalanodásodért felelősek. Lehet, hogy fájdalmas lesz az igazsággal szembesülni, mégis ha fontos a boldogság az életedben -márpedig miért lenne másképp-, ahhoz elengedhetetlen az, hogy időnként kinyíljon a szemed és világossá váljanak bizonyos dolgok. Fogd fel úgy a dolgot, hogy az Élet egy véget nem érő tanóra!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Úgy tűnik, felesleges köröket futsz egy bizonyos ügyben, amelynek se eleje, se vége, segítőd pedig nem nagyon akad. Ezen a ponton érdemes tehát elgondolkodnod, hogy vajon van-e oka annak, hogy mindenki más kihátrált és továbbállt, vajon megéri-e az a feleslegesnek tűnő idő és energiapazarlás, amit nagyüzemben csinálsz, vajon lesz-e bármi felmutatható eredmény a végén. Amennyiben ezekre a kérdésekre olyan választ kapsz, hogy nem érdemes tovább vesződnöd, abban az esetben határozd el magad és keress más kihívásokat, amelyekben több perspektíva van!

NYILAS (november 23-december 21)

Mások számára érzékeny témát feszegetsz, ami azért sem túl jó ötlet, mert azon kívül, hogy a többieket rosszul érinti, még olyasfajta darázsfészekbe is nyúlhatsz vele, amely téged sodor majd bajba. Épp ezért nem érdemes mélyre ásnod magad azokban a témákban, amelyek nem érintenek közvetlenül, csupán a kíváncsiság az, ami hajt velük kapcsolatban. Fókuszálj tehát más ügyekre, olyasfélékben merülj el inkább, amelyekben nem csak a baj szagát érezni, sokkal inkább a sikernek lehet illata. Hidd el, sokkal népszerűbb leszel, ha nem mászol bele baljós ügyekbe!

BAK (december 22-január 20)

Hatalmas felelősség terheli a vállad, amellyel nem-igen tudsz mit kezdeni. Próbálod elodázni a felelősségvállalást, mert rettegsz annak következményeitől. Mivel azonban egyszer túl kell esned rajta, jobb előbb, mint később, így nem nyújtod el a nehéz napokat. Zárd ki a külvilágot, ülj le magadban és gondold végig, hogyan tudsz úgy pontot tenni a dolog végére úgy, hogy az a legkevésbé se fájjon senkinek. Létezik megoldás, csak végig kell zongoráznod pontról pontra. Logikusan és okosan gondolkodj, mindent vegyél figyelembe.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Olyan ügyek megfejtésén morfondírozol egész nap, amelyek rendkívül fontosak számodra, ám ezek a gondolatok elterelik a figyelmed a fontos, megoldásra váró feladatokról is. Épp ezért húzz meg egy határt és vedd előre a prioritási sorrendben azokat a teljesítendő ügyeket, amelyeknek mindenképp pontot kell tenned a végére, ellenkező esetben számon kérhetik rajtad. Amennyiben sikerül mindent befejezned, egy aromás forró fürdőben relaxálva morfondírozhatsz tovább azokon a dolgokon, amelyek lefoglalják a figyelmed napközben!

HALAK (február 20-március 20)

Nagy álmokat dédelgetsz, jól tudod, mik a céljaid, ugyanakkor tisztában vagy a saját határaiddal is. Bölcs dolog az, ha képes vagy belátni azt, hogy valami túl sok neked, ezáltal elkerülheted azt, hogy sorozatosan kudarcélmény érjen. Azt azonban mindemellett érdemes mégis szem előtt tartanod, hogy bizony neked is szükséged van arra, hogy elhagyd a komfortzónádat annak érdekében, hogy mégis legyen miből építkezned mindenféle szempontból. Hidd el, attól fog összedőlni a Világ, mert egy-egy álmod nem válik valóra, azért azonban neked is tenned kell, hogy legalább az esély meglegyen!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Gyakran álmodod, hogy elkésel? Meghökkentő oka van!

Egy visszatérő álom többet elárul rólad, mint gondolnád!

Kép

7 film és sorozat, amiben csodásan választották ki a főszereplő fiatalabb énjét játszó színészt

Néha akkora csalódás, mennyire nem hasonlít a fiatalabb verzió az idősebbre, hogy szinte élvezhetetlen az adott jelenet. De nem ezekben az alkotásokban!

Kép

Híres magyar emberek, akik a külföldi élet mellett döntötték – az okot is elárulták

Az elmúlt években egyre több és több ember dönt úgy, hogy elhagyja az országot és külföldön próbál szerencsét.

Kép

A csalódás tényleg megölhet: az összetört szív szindróma veszélyesebb, mint gondolnád

Ha ért már csalódás, veszítettél el valakit, akit nagyon szerettél, akkor biztosan tudod, hogy nem véletlenül találták ki az összetörik a szív kifejezést.

Kép

8 híres ember, aki elmesélte, az élete egyáltalán nem olyan könnyű, mint egy tündérmese

Ha eddig vágytál hírnévre, most lehet, hogy majd meggondolod magad.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!