Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp július 31.: a Bakoknak váratlan akadályt kell leküzdeniük, a Vízöntők kendőzetlenül kimondják a véleményüket

Napi horoszkóp július 31.: a Bakoknak váratlan akadályt kell leküzdeniük, a Vízöntők kendőzetlenül kimondják a véleményüket

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak szexibb - FORRÓ FOTÓK

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Facebook
Twitter
Pinterest
Mit üzennek a csillagok a hét utolsó napjára? Most te is megtudhatod, ha elolvasod a mai horoszkópot!

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 31.

KOS (március 21-április 20)

Kissé kellemetlen helyzetbe kerülhetsz a hét utolsó napján, valaki ugyanis a közvetlen környezetedből a feltételek nélküli támogatásodat várná egy bizonyos ügyben, neked azonban abszolút nincs ínyedre ezúttal a segítségnyújtás. Az ugyanis, amelyben az illető megragadná a kezedet, eléggé távol áll az értékrendedtől, épp ezért nem érzed azt, hogy feltétlenül mindent eldobva a segítségére kellene sietned. Semmiképp ne menj tehát bele olyan mocsárba, amelyben elsüllyedhetsz, inkább most jelezd finoman, de határozottan az álláspontodat az üggyel kapcsolatban. Lehet, hogy megbántod vele az illetőt, mégis nyugodt lelkiismerettel tudsz majd létezni, hisz nem hazudtoltad meg önmagad!

BIKA (április 21-május 20)

Vakon rábíztál valakire egy bizonyos feladatot anélkül, hogy megbizonyosodtál volna róla, az illető vajon alkalmas-e arra, hogy maradéktalanul abszolválja. Ennek következtében hatalmasat kell ma csalódnod, hisz Murphy törvénye szerint nagy bukás lett a dolog vége, te pedig rendkívül bosszús vagy emiatt. Ne hibáztasd azonban az illetőt, hisz ő mindent megtett a siker érdekében, legfeljebb annyit hibázott, hogy nem látta be a határait és nem vallotta be, hogy nem fog tudni megbirkózni a dologgal. Ebből is tanulhattál valamit, legközelebb érdemes alaposabban körbe járnod mindent és mindenkit, mielőtt ekkora volumenű ügyet kiengedsz az irányításod alól!

IKREK (május 21-június 21)

Ugyan tisztában vagy egy bizonyos ügy következményeivel, mégis hajt a kíváncsiság annak ellenére, hogy nem kevés veszélyt rejt magában a dolog. Egyenlőre nem égetted még meg magad, korántsem biztos azonban, hogy az őrangyalod mindvégig melletted lesz, épp ezért érdemes kicsit felelősségteljesebben gondolkodva mérlegelned, hogy megéri-e, ha kockáztatod a testi-lelki épségedet. Ne akarj mindenáron a szakadék szélén egyensúlyozni, hidd el, ha kicsit beljebb mész, akkor is ugyanolyan szép a kilátás és minimális lesz a kockázat is, hogy megsérülsz!

RÁK (június 22-július 22)

Érdekes tapasztalásban lehet részed a hét utolsó napján, hisz a döntésed következményeként olyan helyzetbe kerülhetsz, amelyben ugyan életedben soha nem voltál még, mégis érdekes lehet számodra. Igyekezz tehát minden pillanatát megélni, minél több tudást magadba szívni, hisz amit ma tanulhatsz, az hosszú ideig elkísér majd. Ugyan először megremegett a lábad, mostanra azonban már nyitott vagy arra, hogy befogadj valami újat. Az Élet erről szól, folyamatos tanulás, folyamatos fejlődés annak érdekében, hogy lépés tudj tartani a Világgal!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Igyekszel úgy szervezni a programjaidat a hét utolsó napján, hogy a pihenésre is jusson elegendő időd, kezdesz már ugyanis besokallni attól a sok tehertől, amelynek jelen pillanatban se szeri, se száma. Mivel azonban te sem vagy robot, aki csupán egy gombnyomásra működésbe lép vagy leáll, épp ezért igyekezz legalább egy napra letenni az összes nyomasztó terhedet és átadni magad a passzív kikapcsolódásnak. Sokat segíthet az is, ha nem agyalsz folyamatosan, ha nem akarsz mindent ma megoldani, ennek érdekében próbálj tehát elvonatkoztatni mindentől és csak arra koncentrálni, hogy egy kicsit feltöltődj. Válasz olyan programot, amely nem kíván fizikai aktivitást tőled, meglátod, sokat fog segíteni!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Borzasztóan hajt sikeréhséged, te is szeretnél már ünnepelni valamit, épp ezért gondolkodás nélkül belekezdesz mindenbe, amelyben egy kicsit is látod a perspektívát. Ennek egyenes következménye lesz sajnos azonban, hogy nagyjából minden félbe marad, hisz ha egy kicsit belegabalyodtál egy adott ügybe, akkor félelmedben meghátrálsz és futásnak eredsz. Beláthatod azonban, hogy ezek mind-mind feleslegesen elpazarolt energiák anélkül, hogy a siker izébe egyetlen pillanatra is belekóstolhatnál. Próbálj tehát olyan érdeklődési kört találni, amelyben valóban ki tudsz kiteljesedni. Nem kell udvari bolondok módjára futkorászni körbe, hisz abban el is fáradsz és még nevetségessé is válsz a környezeted szemében!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Úgy döntesz a hét utolsó napján, hogy megosztasz egy számodra fontos emberrel valamit, ami hosszú ideje nyomaszt már, mostanra azonban elég erősnek érzed magad ahhoz, hogy elmondd valakinek. Szedd össze tehát minden gondolatodat, hívd át az illetőt egy finom kávéra és mondj el neki mindent a dologgal kapcsolatban. Ugyanakkor kérd a teljes körü diszkrécióját, nem szeretnéd ugyanis, ha később másoktól hallanád vissza a titkodat. Hatalmas megkönnyebbülés lesz számodra, hogy valakivel megosztottál valamit, ami számodra abszolút nem hétköznapi. Így már te is nyugodtabban élheted az életedet!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Nem szívesen keveredsz konfliktusba másokkal, ám ha az élet úgy hozza, gondolkodás nélkül kiállsz magadért. Erős egyéniségedet a hét utolsó napján is megmutathatod, hisz ma rájöhetsz egy olyan turpisságra, amelyben tulajdonképpen mások tolnak maguk előtt azért, hogy te vállald a felelősséget egy olyan ügyért, amelyhez abszolút nincsen közöd. Annak érdekében tehát, hogy megvédd a becsületedet, mindenképp érdemes megmutatnod a felelősségre vonóknak, hogy ki és mennyire sáros a dologban. Ne legyen emiatt lelkiismeretfurdalásod, hisz te csak abban az esetben hallatod a hangodat, ha azt mások kiprovokálják belőled!

NYILAS (november 23-december 21)

A hét utolsó napjára úgy érzed, elfogyott minden ötleted egy bizonyos üggyel kapcsolatban, félbehagyni azonban semmiképp nem szeretnéd, hisz már eddig is rengeteget dolgoztál érte. Eljött hát a pillanat, amikor nincs más választásod, mint keresni valakit a közvetlen környezetedben, aki vállalja, hogy tokkal-vonóval a hátára vesz és segít megoldani a faramuci helyzetet, amelybe szorultál. Légy hálás az illetőnek, mindenképp tudasd vele, hogy jössz neki eggyel, így számíthat rád, ha az élete úgy hozza, hogy elakad valamiben. Jobban nem is alakulhatna ez a vasárnap, hisz még a pihenésre is juthat időd!

BAK (december 22-január 20)

Amikor már azt hitted, hogy mindent sikerül elsimítanod egy bizonyos üggyel kapcsolatban, akkor érkezik derült égből villámcsapásként egy újabb akadály, amelyet le kell küzdened. Nem számítottál erre a hét utolsó napján, épp ezért érthető a frusztrációd is, próbálj azonban egyensúlyban maradni, hisz a kibillensz, akkor elveszhet az összes eddigi munkád. Koncentrálj, szedd össze minden tudásod annak érdekében, hogy ne legyenek álmatlan éjszakáid a jövőben. Persze, vannak olyan körülmények, amelyeket nem befolyásolhatsz, ezekre nem is tudsz fizikai hatást gyakorolni, neked sokkal inkább az a feladatod, hogy minden tőled telhetőt megtegyél! Hajrá!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hét utolsó napján lehetőséget kapsz arra, hogy következmények nélkül, kendőzetlenül elmondd a véleményedet egy bizonyos szituációval kapcsolatban. Érdemes tehát kihasználod az alkalmat és hangot adni annak, ami benned van, arra azonban érdemes ügyelned, hogy olyan emberek sérülhetnek a szavaid által, akik fontosak számodra. Épp ezért, noha következményekkel nem kell számolnod, mégis tartsd szem előtt azt, hogy egyfajta következmény lehet, ha másoknak csalódást okozol a szavaiddal. Igyekezz tehát összeszedni a gondolataidat annak érdekében, hogy semmi ne csússzon ki a szádon, amit később megbánnál!

HALAK (február 20-március 20)

Mindig a saját utadat szereted járni, mások emiatt kissé féltékenyek is rád, irigylik azt a fajta bátorságot és céltudatosságot, amellyel az életedet éled. Annak érdekében tehát, hogy valamit ők is tanuljanak tőled, mintegy piaci legyekként repkednek körülötted folyamatosan, szinte abszolút nem tudod őket lerázni. Igyekezz azonban meghúzni egy határvonalat ezekkel az emberekkel szemben, hisz egy dolog az, hogy átadod a tapasztalatodat, egy másik meg az, hogy rád szállnak és kizsigerelnek. Légy büszke magadra, hisz te vagy a követendő példa számukra, de ne hagyd magad kihasználni!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Megszakad a szívünk Christina Applegate bejelentése miatt

Ezt nem bírják könnyek nélkül a rajongók.

Kép

Úgy szeretlek, dühöngő szobába viszlek! 6 különleges ajándékötlet Valentin-napra, aminek hatására a párod tuti, hogy dob egy hátast

Unod már a bonbont, a virágot, a szivecskés macit? Valami különkegeset szeretnél adni a párodnak Valentin-napkor? Akkor rukkolj elő idén valami különlegessel. 6 kipróbált tipp közül is válaszhatsz! Az ÉvaMagazin.hu összeállítása.

Kép

A szemsmink, amit a szakértők szerint 30 felett nagy ívben kerülj el - éveket öregíthet rajtad!

Úgy érzed már a kisujjadban van a sminkelés? Nos, az idő múlásával nem árt egy pár dologra kicsit jobban figyelned!

Kép

5 film, amely igencsak problémás lenne 2023-ban

Az elmúlt években elképesztő módon változott meg az emberek gondolkodása, legyen szó a nemek közötti egyenlőségről, az elfogadásról vagy éppen a testpozitivitásról.

Kép

Akkor és most fotók Madonnáról - félelmetes, hogyan tették felismerhetetlenné arcával a plasztikai sebészek

Madonna hihetetlen átalakulását már a legnagyobb rajongói sem tudják szívből jövő lelkesedéssel fogadni.

Kép

A Vámpírnaplók színésze ismét szerelmes: fiatal barátnője 8 éves volt, amikor a sorozat elkezdődött

Paul Wesley ismét szerelmes, méghozzá egy nála jóval fiatalabb nő mellett találta meg a boldogságot.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!