Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp január 26.: a Bikáknak komoly terveik vannak, a Rákoknak érdemes a váratlan helyzetekre is felkészülniük

Napi horoszkóp január 26.: a Bikáknak komoly terveik vannak, a Rákoknak érdemes a váratlan helyzetekre is felkészülniük
A nap cikke

Napi horoszkóp április 29.: az Ikreknek éles helyzetben kell feltalálniuk magukat, a Skorpióknak motivációra van szükségük a feladataik elvégzéséhez

A hét első napja is számos izgalmat tartogat számodra, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Promóciók

A SPAR kényelmi termékeivel időt és pénzt is spórolhatsz!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek a május az év legszerencsésebb hónapja lesz: valóra válik a legnagyobb álmuk!

A májusi eső aranyat ér! Valakinek pedig tényleg ezt hozhatja a tavaszi szezon legszebb és legcsodálatosabb hónapja.

Olvasd el!

"Kevesen bocsátanák meg azt, amit anyósom tett az esküvőnkön" - A legtoxikusabb dolgok, amiket egy lagzin csináltak

Volt, akinek az anyósa 15 év után is arra buzdította a fiát, hogy váljon el, mert ez a kapcsolat nem működik... szerinte.

Olvasd el!

Heti horoszkóp április 29-május 5.: a Bikákra nagy változás vár, az Oroszlánok ügyei a lehető legjobban alakulnak

A csillagok az előtted álló hétre is tartogatnak bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Ez a 3 vitamin veszélyes is lehet, ha túl sokat veszel be belőle: hányást és még belső vérzést is okozhat

Bizony, nem árt óvatosan bánni velük!

Olvasd el!

A rajongók aggódnak: Justin Bieber nyilvánosan tört ki zokogásban - FOTÓ

A rajongói kommentek százezrei záporoztak Justin Bieber szelfije alá, ami valóban aggodalomra adhat okot, hiszen egyértelműen sírt.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét utolsó munkanapjára is üzentek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 26.

KOS (március 21-április 20)

Alapvetően optimista embernek tartod magad annak ellenére, épp nem minden kerek és rózsaszín az életedben. Pozitív gondolkodásod a hét utolsó munkanapján sem fog cserben hagyni, hisz noha az elején nem úgy tűnt, hogy pontot tudsz tenni egy bizonyos ügy végére, ma mégis úgy alakul a helyzet, hogy le tudd zárni. Nagy kő eshet le a szívedről, hiszen egy régóta frusztráló dologról van szó, amely kifejezetten idegesített már. Most azonban ennek vége, szusszanhatsz egy kicsit, élvezd ki a szabadságot a hétvége alatt, ne vállalj nagyobb felelősséggel járó feladatokat, csak pihenj!

BIKA (április 21-május 20)

Komoly terveid vannak a jövőre nézve, melyet nagyon logikusan fel is építettél, a legapróbb részletekig kiszámítottál mindent és készen állsz arra, hogy végre valóra váltsd a nagy álmodat. Készülj fel azonban, lesznek olyan személyek a közvetlen környezetedben, akik abban a pillanatban, amikor tudomást szereznek arról, mit is tervezel, minden másodpercet kihasználnak majd arra, hogy megváltoztassák a gondolkodásodat, illetve hogy lebeszéljenek a kitűzött célodról. Ne engedj a befolyásuknak, légy kemény és határozott, amennyiben valóban fontos számodra ez az ügy, abban az esetben tarts ki a végsőkig mellette!

IKREK (május 21-június 21)

Ahelyett, hogy elkezdenéd lezárni a folyamatban lévő ügyeidet a hétvége küszöbén, te bevállaltál olyan feladatokat, amelyek a szokásosnál jóval bonyolultabbak, tehát egész embert kívánnak. Amennyiben azonban szeretnéd átadni magad a pihenésnek, abban az esetben bizony nincs vesztegetni való időd, hisz ha elkezdesz bizonyos dolgokon hezitálni, vagy a kelleténél több energiát fektetsz valamibe, akkor bizony elúszhat minden és szinte garantáltan nem fogsz tudni végezni a tennivalóiddal. Igyekezz kizárni minden zavaró tényezőt és csak azokra az elvégzendő feladatokra koncentrálj, amelyeket magadra vállaltál, legközelebb pedig jobban fontold meg, hogy mire mondasz igent!

RÁK (június 22-július 22)

Az a fajta ember vagy, aki mindent szeret a tervek szerint alakítani, nem szereted a váratlan helyzeteket, nem is igen tudod kezelni őket. Tervezni kétségtelenül okos és hasznos dolog, azt is el kell tudnod azonban fogadni, hogy mindenre nem tudsz te sem befolyást gyakorolni, neked sincs ekkora, földöntúli erőd, amely mindenek feletti kompetenciát biztosítana. Bizonyos szituációkban próbálj rugalmasabb lenni és engedni az elveidből, hiszen bármikor adódhat olyan hézag, amelynek elhárítása bizony rögtönzést igényel!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Felelősségteljes ügyön dolgozol egy ideje, melyről pontosan látszik, hogy nem sok a hibázási lehetőséged, iszonyatos koncentrációt igényel ugyanis az egész. Ennek okán a hét végére mentálisan borzasztóan elfáradtál, érzed tehát, hogy nagy szükséged lenne a pihenésre. Érdemes egy ideig félretenned a szóban forgó projektet, kapcsolódj ki, hiszen annak nem túl sok értelme van, hogy fáradtan, a koncentráció hiányával menj előre anélkül, hogy egy pillanatra is körülnéznél. Keress másfajta elfoglaltságot, próbálj elvonatkoztatni a jelenleg végzett tevékenységedtől és kapcsold ki az agyad, meglátod, kifejezetten jót fog tenni!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Régóta dolgozol egy számodra fontos ügyön, mellyel kapcsolatban eddig azt érezted, hogy semmiféle eredmény nem mutatkozik. A hét utolsó munkanapján azonban váratlan alkalom adódik ahhoz, hogy egy kicsit nagyobb sebességre kapcsolva, a benned rejlő tartalékokat felhasználva végre pontot tehess mindennek a végére úgy, ahogy az elején is eltervezted és ahogy szeretted volna. Épp ezért most koncentrálj és igyekezz a külvilágot kizárva oly módon befejezni, hogy a célban állva elégedett lehess az elért eredménnyel. Már csak egy utolsó, nagy levegőt kell venned, hisz méterek választanak el attól, hogy teljesíthesd a küldetést. Hajrá!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Addig-addig rakosgattad a bábukat a sakktáblán, amíg el nem úszott az eredményes befejezés lehetősége. Emiatt érthető módon eléggé frusztrált vagy, nem is tudod, mi lehetne az, ami motiválna még ezután arra, hogy újra nekifussa dolognak. Ne feledd: a sikerért történő küzdés -jól tudod- roppant kétesélyes játék. Ahhoz pedig, hogy elérd, magabiztosan, koncentráltan kell nekifutnod az akadálynak, nem elég, ha gondolatban megfogalmazódik benned a dolog. Tenned kell érte, menni, küzdeni, ez a siker kulcsa!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Egészen idáig tartottál egy bizonyos dologtól, a lehető legmesszebbről igyekeztél elkerülni azt, hogy akár csak a közelébe is kerülj egy ilyen, vagy akár ehhez hasonló szituációnak. A hét utolsó munkanapján azonban mégis belefutsz, melynek nyomán azonnal felhúznád a nyúlcipőt. Ám amennyiben kicsit megnyugszol és legyőzöd az első pillanatban eluralkodni látszó félelmedet, abban az esetben rögtön más megvilágításba helyeződik az egész. Igyekezz úgy felfogni a dolgot, hogy ez egyfajta próbatétel, melyet ki kell állnod ahhoz, hogy feljebb léphess, hogy tapasztalatot szerezhess és elmondhasd magadról, hogy akarattal győzted le a félelmed!

NYILAS (november 23-december 21)

Rendkívül kényelmetlenül érzed magad egy bizonyos helyzetben a hét utolsó munkanapján, olyan szerepet testál ugyanis rád valaki, amit a legkevésbé sem érzel magadénak. Amennyiben tehát van lehetőséged arra, hogy megszabadulj a mások által gyakorolt nyomástól, abban az esetben egyetlen pillanatig sem érdemes hezitálnod rajta, egyszerűen állj a sarkadra, máskülönben számos álmatlan éjszakának nézel elébe. Ha nem jött még el a megfelelő alakalom arra, hogy kibújj a szerepből, mindenképp húzódj meg és várj az első lehetőségre!

BAK (december 22-január 20)

Hatalmas sikerélményt okoz egy bizonyos projekt eredménye a hét utolsó munkanapján, annál is inkább, mert korábban egy lyukas garast nem adtál volna érte. Most azonban rendkívüli büszkeséggel tölt el az, amit látsz és melynek nyomán mások elismerik a sok energiát, amit befektettél. Használd ki a sikerrel járó öt perc hírnevet, hisz neked is jár az, hogy megmártózz a csillogásban. Ezúttal arról is kiváló bizonyítékot kaptál, hogy mindig érdemes kitartani és hinni magadban, amennyiben ugyanis rendelkezel elegendő tapasztalattal, abban az esetben nem létezhet az az akadály, amit ne tudnál megugrani!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hét utolsó munkanapján valaki olyan természetű titkot bíz rád, amely nélkül abszolút meglettél volna, mostantól azonban ennek köszönhetően gyakorlatilag tonnás terhet érzel a válladon. Ugyan alapesetben illik megtartani magadnak, amit hallottál, ezúttal mégis érdemes elgondolkodnod azon, hogy könnyítesz magadon és elmondod valakinek a rád bízott információt. Nyugi, ez nem számít árulásnak, egyszerűen csak vannak olyan helyzetek, amelyekben amennyiben az ember sarokba szorítva érzi magát, abban az esetben egyszerűen nem létezik megoldás, mint az, hogy önmagát mentse. Olyan embert válassz, akiben megbízol, hisz pluszban nyilvánvalóan nem szeretnél kalamajkába kerülni, nem igaz?

HALAK (február 20-március 20)

Annyi mindent vállaltál magadra a hét folyamán, hogy mostanra egy összedőlni látszó toronyként magasodik valamennyi feladat a fejed felett. Érthető módon tehát kissé kétségbe vagy esve, azt sem tudod, miképp fogsz végezni valamennyivel, csak fogalmad sincs, hogy merre indulj. A hatékonyság érdekében érdemes végiggondolnod, hogy mi az a sorrend, amelynek mentén nekiállsz a nagy halomnyi tennivaló megoldásának, nyilván nem a megmászhatatlan heggyel küzdesz, csupán egy nehezebb akadálypályán kell végigmenned, az pedig, hogy teljesíted-e, csak azon fog múlni, hogy mennyire vagy edzett a feladatokhoz! Higgy magadban és a tudásodban! Hajrá!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

A SPAR kényelmi termékeivel időt és pénzt is spórolhatsz!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

10 káliumban gazdag étel, amivel szíved egészségét támogatod: a banánnál is hatásosabbak!

A banán talán a legismertebb káliumban gazdag étel, de számos más egészséges élelmiszer jó káliumforrás. És, hogy miért van szükségünk káliumra? Többek között szabályozza a vérnyomást, a szívritmust, a sav-bázis egyensúlyt és szerepet játszik az idegrendszeri jelek továbbításában.

Kép

Eddig azt hitted, hogy lehetetlen őket beszerezni? Elhoztuk neked a TikTok legfelkapottabb sminktermékeit!

Selena Gomez márkájáról álmodozol már egy ideje? Most pár kattintással a tiéd lehetnek a legmenőbb termékek!

Kép

4 csillagjegy, akinek a május az év legszerencsésebb hónapja lesz: valóra válik a legnagyobb álmuk!

A májusi eső aranyat ér! Valakinek pedig tényleg ezt hozhatja a tavaszi szezon legszebb és legcsodálatosabb hónapja.

Kép

A rajongók aggódnak: Justin Bieber nyilvánosan tört ki zokogásban - FOTÓ

A rajongói kommentek százezrei záporoztak Justin Bieber szelfije alá, ami valóban aggodalomra adhat okot, hiszen egyértelműen sírt.

Kép

Napi horoszkóp április 29.: az Ikreknek éles helyzetben kell feltalálniuk magukat, a Skorpióknak motivációra van szükségük a feladataik elvégzéséhez

A hét első napja is számos izgalmat tartogat számodra, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

Felszolgálók kitáltaltak: Ezek a sztárok adják a legtöbb és a legkevesebb borravalót

Az, hogy valakinek a bőre alatt is pénz van, még nem jelenti azt, hogy szívesen is ad belőle másoknak.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!