Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp január 10.: a Kosokat bizonyos személyek kihozhatják a béketűrésből, a Rákok az őszinteség hívei

Napi horoszkóp január 10.: a Kosokat bizonyos személyek kihozhatják a béketűrésből, a Rákok az őszinteség hívei
A nap cikke

Napi horoszkóp február 20.: a Mérlegek komoly kérdésben foglalnak állást, a Vízöntők változásra vágynak

A csillagok a mi napra is ígérnek bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek 180 fokos fordulatot vesz az élete február végén: varázslatos dolgok várnak rájuk!

Ezek a csillagjegyek hatalmas változásra számíthatnak.

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki lelkiismeret-furdalás nélkül csalja meg a párját: ők később sem bánják meg a félrelépést!

Mindenkinek van egy láthatatlan mezsgyéje, hol is kezdődik a megcsalás, hiszen míg valakinek már egy csók is a kapcsolat végét jelenti, addig más ezen még képes túllépni és újabb esélyt adni a közös életnek.

Olvasd el!

Mit ne csinálj, hogy elkerüld a balszerencsét 2024-ben? Asztrológus figyelmeztet!

Egy asztrológus különös kínai újévi jóslatokat osztott meg 2024-re nézve, amiben elárulja, mit ne tegyünk meg annak érdekében, hogy elkerüljük a balszerencsét.

Olvasd el!

4 gyakorlat, amit az ortopédusok nem ajánlanak térdfájdalom esetén: hosszú távú károkat okozhatnak az ízületekben

Milyen gyakorlatokat ne végezz, ha rossz a térded? Szakértők szerint ezeket érdemes kerülni.

Olvasd el!

Madonna több tízezer ember előtt esett hatalmasat a színpadon - VIDEÓ

Javában zajlik Madonna Celebration turnéja, melynek a hétvégi seattle-i koncertjén óriásit zakózott, de profiként kezelte a dolgot.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok mára is tartogatnak izgalmas üzeneteket, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 10.

KOS (március 21-április 20)

Általában véve diplomatikusan viselkedsz, sok más emberrel szemben téged nehezen lehet kihozni a béketűrésből, a hét második napján azonban mégis olyan szituációba kerülsz, amelyben pillanatokon múlhat az, hogy elszakadjon a cérna. Valaki ugyanis úgy viselkedik, hogy az egyszerűen nem fér bele az értékrendedbe, s te efelett te képtelen vagy szó nélkül átsiklani. Bármennyire is paprikázod azonban fel magad, mégse hagyd, hogy az érzelmeid vezéreljenek, igyekezz a tőled már megszokott vérmérséklettel fellépni annak érdekében, hogy később aztán ne kelljen senkinek a bocsánatért esedezned!

BIKA (április 21-május 20)

A hét második napja elég felemásra sikeredhet, nagyon nehezen tudsz ugyanis koncentrálni arra, amit csinálsz, a gondolataid össze-vissza csaponganak, azt sem tudod, valójában mit kéne tenned, hogy úgy tűnjön, mégsem ülsz tétlenül, kizárólag arra várva, hogy megszólaljon a munka végét jelző gong. Mielőtt feltűnik másnak is, hogy ellógod az egész napot, tégy valamit annak érdekében, hogy valami használható eredményt is fel tudj mutatni, különben könnyen előfordulhat, hogy a fejedre koppintanak. Hidd el, jobban jársz, ha a látványos szenvedés helyett konstruktívan közelítesz a dolgokhoz, s akkor tiszta lelkiismerettel adhatod majd át magad az esti pihenésnek!

IKREK (május 21-június 21)

Rengeteg dologra próbálsz összpontosítani egyszerre annak érdekében, hogy több dologgal végezz egyetlen nap alatt. Ez azonban könnyen oda vezet, hogy megbotlasz és hatalmasat fogsz hasalni, s akkor bizony kezdhetsz mindent elölről. Az eszeveszett rohanás helyett érdemes tehát megállnod egy pillanatra, végiggondolnod a lépéseket, végigzongorázd újra a darabot úgy, hogy abban egyetlen hamis hang se legyen. Képzeld el, ha mindent csak úgy nekifutásból, pillanatnyi ötletektől vezérelve csinálnál, azonnal a feje tetejére állna minden! Te ennél azonban sokkal okosabb vagy!

RÁK (június 22-július 22)

Mindig, minden körülmények között arra törekszel, hogy mindenkivel őszinte legyél, ki nem állhatod ugyanis a kétszínűséget és az alakoskodást. Épp ezért birkózol meg roppant nehezen azzal a ténnyel, hogy vannak olyan személyek a környezetedben, akik erről teljesen másként vélekednek. Amennyiben tehát szeretnéd a csalódást elkerülni, tartsd magad távol ezektől az emberektől, hisz bármilyen kapcsolat alapja az őszinteség, anélkül viszont álságos játszmák sorozata az egész élet. Neked nincs szükséged senkire, akiben nem tudsz megbízni, így nem is kell mindenáron fenntartani a hamis látszatot: ha valakit nem szívelsz, ezt bizony tedd nyilvánvalóvá!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Számodra fontos személy kerül ma szorult helyzetbe, amelyben a te segítségedet kéri. Számodra mi sem természetesebb, mint az, hogy rögtön csatába indulsz az illetőért, hiszen pontosan tudod, hogy fordított esetben te is biztosan számíthatnál rá. Másfelől voltál már te is a barátodéhoz hasonló szituációban, így tehát tudod, hogyan lehet kikecmeregni efféle csávából. Oldjátok tehát meg a kialakult szituációt közösen, majd csapjatok egy pizzázós, borozgatós, beszélgetős estét, megünneplendő, hogy még azelőtt tudtátok a bombát hatástalanítani, mielőtt a detonáció bekövetkezett volna!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Egy számodra fontos ügy nem épp az általad elvártak szerint sül el, emiatt eléggé csalódott vagy. Amennyiben azonban átgondolod az eseményeket, rájöhetsz, hogy te minden tőled telhetőt megtettél a siker érdekében, nem rajtad múlott a dolog. Ahelyett tehát, hogy magadat ostoroznád, el kell fogadnod a tényt, mely szerint hiába küzdesz heroikusan egy bizonyos cél eléréséért, hisz vannak bizonyos dolgok, amelyeket úgysem tudsz befolyásolni. Készülj fel arra is, hogy ez a jövőben ismét előfordulhat, ezért azonban feleslegesen lenne lelkiismeret furdalásod.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Az utóbbi időben úgy érzed, mintha egyedül bolyonganél egy sötét erdőben, nem akad megértő társad semmiben, emiatt eléggé depresszív hangulatba kerültél. Azt gondoltad ugyanis, hogy az emberek ugyanúgy odaadással törődnek majd veled, mint amilyen segítőkész te vagy másokkal szemben, ám ez sajnos nem mindenki számára olyan természetes és egyértelmű. Ez neked is egy jó lecke, hisz pontosan tudod, ki az a néhány ember, akit érdemesnek találsz arra, hogy a bizalmadba fogadj és kik azok, akiket jobb elkerülni, éreztetve velük, hogy amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten. Azoknak a társaságát keresd, akik kirángatnak a magányból és a depresszióból, mert ha magadba roskadsz, elég nehéz lesz új kapcsolatokba kezdened!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Olyannyira teljesítményorientált vagy, hogy a siker érdekében képes vagy olyan dolgokra is, amelyek mind a komeptencia-, mind pedig az értékhatáraidon jóval túlmutatnak. Mielőtt azonban nagy galibát okoznál magadnak, s komolyan felelősségre vonnának, mert érthetetlen dolgokat csinálsz, mégis gondold végig, hogy mi az, amiért érdemes kockáztatnod. A saját érdekedben jobb, ha belátod, hogy nem minden helyzetben éri meg a bőrödet vásárra vinni, hisz nagyon könnyen megégetheted magad! Gondolkodj, mielőtt cselekszel, hisz rengeted bajtól óvhatod így meg magad!

NYILAS (november 23-december 21)

A hét második napjára annyi feladat szakad a nyakadba, hogy fogalmad sincs, miképp fogod megoldani mindet a határidő lejárta előtt, az ebből adódó frusztráció pedig szinte kézzel fogható körülötted. Szerencsére akadnak körülötted bőséggel olyan személyek, akik a segítségedre lehetnek, épp ezért keress tehát olyan társakat, akiknek a hozzáállásában, a tapasztalatában maximálisan megbízol és pontosan tudod, hogy nem fogják kihasználni kiszolgáltatott helyzetedet. Dolgozzatok együtt, hisz csapatban jóval előbb végeztek, s talán később még jut idő egy közös koccintásra is!

BAK (december 22-január 20)

Hatalmas lendülettel mész előre, megállíthatatlanul töröd az utat, nagyon küzdesz egy számodra nagyon fontos célért, melyet mindenáron szeretnél elérni. A siker azonban egyáltalán nem garantált, rengeteget kell érte dolgoznod, ám a mostani taktika lehet, hogy nem éppen a legszerencsésebb. Igyekezz tehát más módszert választani annak érdekében, hogy nem tarolj le mindent magad körül, mint egy tornádó, mégis legyen reális esélyed arra, hogy megkaparinthasd, amit olyan nagyon szeretnél. Nem a lehetetlennel küzdesz, a mostaninál azonban jóval megfontoltabb lépésekre van szükséged a sikerhez!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Mindig igyekszel a saját utadat járni, önállóan hozod meg a téged érintő döntéseket, ebből fakadóan elég nehezen viseled, amikor valaki mégis jogot formál arra, hogy megpróbálja befolyásolni az ügyeidet. Igyekezz azonban gyorsan, érthetően, de mindenképpen kulturált hangnemben megértetni az illetővel, hogy ez a te életed, így tehát te vagy az egyetlen kompetens személy, aki dönthet a saját sorsáról. Mindemellett azért be kell látnod, hogy nem minden helyzetben boldogulsz egyedül, vannak olyan szituációk, amikor neked is szükséged van némi támaszra. Jól válaszd meg azonban, kitől fogadsz el bármiféle tanácsot és ki az, aki csak tévútra terelne. Okos vagy, használd a női megérzéseidet!

HALAK (február 20-március 20)

Hatalmas várakozással tekintesz egy bizonyos lehetőségre, ám a hét második napján a legnagyobb csalódásodra azzal kell szembesülnöd, hogy ez a helyzet mégsem tartogat számodra olyan lehetőségeket, mint amelyekben eddig reménykedtél. Amennyiben úgy gondolod, ideje továbblépni, ne vesztegesd az idődet, keress új utakat, hisz különben azok a lehetőségek is elúsznak, amelyek nagyobb sikerrel kecsegtethetnének. Ideje tehát eldöntened, mit is szeretnél valójában: szilárd alapra stabil építményt felhúzni vagy csupán illúziókból légvárat építeni. Rajtad múlik!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Kép

Velük randevúzott Elvis után Priscilla Presley! 7 férfi, akinek sikerült elcsábítania a Király legnagyobb szerelmét

Priscilla Presley a mai napig Elvist tartja élete szerelmének, ettől függetlenül első és egyetlen férje halála után is adott pár esélyt annak, hogy ismét rátaláljon a szerelem.

Kép

Készülj! A kínai asztrológia szerint a hét ezen napján lehetőség nyílik megsokszorozni a jót az életedben

A Csi, vagyis az életerő áramlásának napi minőségei folyamatosan változnak, ez pedig hatással van az életünkre. Lássuk mi vár ránk február 19-25. között!

Kép

Félelmetes kontroll: Elvis erre kényszerítette a fiatal Priscilla Presley-t a házasságuk után

A Priscilla című film továbbra is megosztja a közönséget, annak ellenére is, hogy a sztori alapját egy bestseller könyv adja.

Kép

Az Egy nap című netflixes sorozat felemel, aztán kifacsar és összetör: vajon miért zokog az egész internet miatta?

Az Egy nap megmutatja azt a típusú szerelmet, ami a mai világból a legjobban hiányzik...

Kép

Erre figyelj, ha a Temu, Shein, Wish és hasonló oldalakról rendelsz

A netes vásárlás mindig rizikós egy kicsit, pláne, ha gyanúsan olcsón tudsz beszerezni bármit. Mire figyelj, hogy biztosan ne érjen anyagi kár és csalódás? Segítünk!

Kép

A brit királyi család kedvenc parfümjei: ezt viselte Diana az esküvőjén

A legtöbb nő valósággal rajong a parfümökért, és szeretnek inspirálódni annak a tekintetében, hogy milyen híresség milyen illatú parfümöket részesít előnyben. Miután jelenleg a brit királyi család az egyik legnépszerűbb dinasztia Európában, így érdekesnek tartottuk bemutatni azon illatokat, melyeket az elmúlt évtizedek során előszeretettel viseltek akár nívós eseményeken, akár a hétköznapokban.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!