Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp február 9.: a Rákoknak nem várt akadályokat kell megugraniuk, a Skorpióknak érdemes lassítaniuk

Napi horoszkóp február 9.: a Rákoknak nem várt akadályokat kell megugraniuk, a Skorpióknak érdemes lassítaniuk
A nap cikke

Napi horoszkóp február 20.: a Mérlegek komoly kérdésben foglalnak állást, a Vízöntők változásra vágynak

A csillagok a mi napra is ígérnek bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek 180 fokos fordulatot vesz az élete február végén: varázslatos dolgok várnak rájuk!

Ezek a csillagjegyek hatalmas változásra számíthatnak.

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki lelkiismeret-furdalás nélkül csalja meg a párját: ők később sem bánják meg a félrelépést!

Mindenkinek van egy láthatatlan mezsgyéje, hol is kezdődik a megcsalás, hiszen míg valakinek már egy csók is a kapcsolat végét jelenti, addig más ezen még képes túllépni és újabb esélyt adni a közös életnek.

Olvasd el!

Mit ne csinálj, hogy elkerüld a balszerencsét 2024-ben? Asztrológus figyelmeztet!

Egy asztrológus különös kínai újévi jóslatokat osztott meg 2024-re nézve, amiben elárulja, mit ne tegyünk meg annak érdekében, hogy elkerüljük a balszerencsét.

Olvasd el!

4 gyakorlat, amit az ortopédusok nem ajánlanak térdfájdalom esetén: hosszú távú károkat okozhatnak az ízületekben

Milyen gyakorlatokat ne végezz, ha rossz a térded? Szakértők szerint ezeket érdemes kerülni.

Olvasd el!

Madonna több tízezer ember előtt esett hatalmasat a színpadon - VIDEÓ

Javában zajlik Madonna Celebration turnéja, melynek a hétvégi seattle-i koncertjén óriásit zakózott, de profiként kezelte a dolgot.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét utolsó munkanapjára is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 9.

KOS (március 21-április 20)

Nagy lépésre szánod el magad a hét utolsó napnán, ami várhatóan sok változást hoz majd az életedbe, erről azonban nem szeretnél egyelőre szólni senkinek. Igyekszel megtartani a titkodat, hisz pontosan tudod, ki azok, akik nem fognak kiugrani a bőrükből, negatív felhanggal fogadják majd az egészet és mindent megtesznek azért, hogy lebeszéljenek róla. Mivel azonban ezt a döntést már regen meghoztad, ne hagyd magad befolyásolni, akárki akármit mond, csak abba az irányba és olyan tempóban menj az úton, ahogy neked jól esik, a hitetlenekkel pedig ne törődj!

BIKA (április 21-május 20)

Kishitűséged okán a hét utolsó napján lemaradsz egy nagy lehetőségről, csak azért, mert félsz változtatni a jelenlegi pozíciódon. Így azonban semmifajta pozitív eredményre nem számíthatsz, semmifajta előrelépés nem fog történni az életedben. Erőltess tehát magadra egy kis önbizalmat és higgy magadban! Meglátod, ha lesz benned elég erő elindulni, egyszerűen tudni fogod, mikor melyik kanyart kell bevenni! Csak bátran menj az úton!

IKREK (május 21-június 21)

Úgy érzed, kissé beleragadtál egy bizonyos élethelyzetbe, amelyből nehezen tudsz szabadulni, noha szíved szerint továbblépnél már, új lehetőségeket megragadva. Ahhoz azonban, hogy új ajtót nyithass ki, be kell zárnod a mostanit. Ki kell lépned a jelenlegi szituációból és magad mögött kell hagynod azt, ami visszahúz és hátráltat. A jövőbe kell tekintened és arra koncentrálnod, milyen új élmények és pozitív energiák várnak rád, ott, ahova indulsz. Ne félj a változástól és attól, amint magával hoz, hisz építőleg hat majd rád, csak is arra figyelj, amit fontosnak tartasz a jövőd szempontjából. Ebből most kihoztad a maximumot, ennyi volt benne, ne akard még jobban facsarni!

RÁK (június 22-július 22)

A hét utolsó munkanapján nem várt akadályokkal kell szembesülnöd, amelyek kissé megnehezítik a dolgodat, ám mivel megfelelő tapasztalattal vértezted fel magad, ez sem fog nagy gondot jelenteni. Nem vagy ugyanis az a fajta személy, akinek gondot okozhat egy kicsit magasabb léc, meg tudod ugrani, hisz teljesen magabiztos vagy, épp ezért nem is kell egy pillanatra sem meghátrálnod. Legyél olyan, mint mindig, hozd a megfelelő formád és emelt fővel menetelj előre. Jobban nem is kezdődhetne a hétvége, nem igaz?

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Valakinek lelki támaszt nyújtasz a hét utolsó munkanapján, aki az őt ért nagy csalódás hatására van nekikeseredve. Az illető roppant hálás neked, te pedig méltán lehetsz büszke magadra, hiszen olyan ember vagy, aki a mai rohanó világban a maga pozitív értékeivel igazi kincsnek számít, aki áldozatkészen mindig ott van, amikor mások segítségre szorulnak. Mindez rendkívül nemes dolog, figyelj azonban magadra is oda, hiszen miközben a többiek terhét cipeled, a sajátod mellett azoktól előbb-utóbb összeroskadhatsz. Helyezd tehát az életedet mások fölé, hisz a listád tetején ideális esetben neked kellene lenned!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hét utolsó munkanapján olyan feladatot kell megoldanod, amely megkívánja a viszonylagos, nyugalmat körülötted, épp ezért úgy érdemes ma a programjaidat szervezni, hogy semmi és senki ne zavarhasson. Csak és kizárólag akkor tudsz ugyanis teljes mértékben koncentrálni, ha nem pörögsz ezres fordulatszámon, ha összeszeded a gondolataidat és úgy futsz neki a dolognak, hogy közben nem millió más, elvégzendő feladaton mélázol. Amikor pedig pontot tettél a jelenlegi kihívás végére, akkor egész nyugodtan adhatod át magad a hétvégének, addig azonban ne akarj többfelé megfelelni!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Eddig bizonytalan voltál valamivel kapcsolatban, ám a hét utolsó munkanapján olyan jelek érkeznek, amelyek megsúgják, merre kell menned és miképp érheted el a kitűzött célodat. Ahhoz azonban, hogy valóban bízz a hetedik érzéked által küldött jelekben és választani tudj, kell lennie „A” és „B” verziónak is, hogy eldönthesd, mi a jó irány, amely hosszútávon jó lehet. Ha már jött a sugallat, bízz benne, de legfőképp bízz magadbn, hisz ha saját magadban nem hiszel, nem várhatod el, hogy az eredmény garantált legyen!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hét utolsó munkanapján megállás nélküli vesszőfutásban vagy annak érdekében, hogy mihamarabb végezz a teendőiddel. Mivel ez a taktika elég kimerítőnek és hosszú távon logikátlannak tűnik, épp ezért igyekezz megálljt parancsolni, hisz ha így folytatod, még azelőtt hasalsz el, mielőtt esélyed lenne befejezni, amit elkezdtél. Ha azt látod, hogy nem a megfelelő irányba haladsz, akkor egész nyugodtan állj meg és pihenj, amíg kigondolod az új útvonalat. Ne akarj mindent bevállalni a siker érdekében!

NYILAS (november 23-december 21)

A hét utolsó munkanapján utadba sodor valakit az Élet, aki már az első pillanatban jóval többet remél annál, mint ami neked még belefér, jelen pillanatban ugyanis teljes mértékben hidegen hagy az illető. Ő azonban eltántoríthatatlanul nyomul, ami pedig egyre jobban kezd az agyadra menni. Amennyiben semmiképp nem rúghat labdába nálad, abban az esetben diplomatikusan, ám annál határozottabban hozd a tudtára, hogy csak az idejét pazarolja, te ugyanis a legkevésbé sem látod a közös jövőtölet. Ne feledd: a legrövidebb út az egyenes!

BAK (december 22-január 20)

A hét utolsó munkanapjára egyszerűen elfogyott a türelmed bizonyos emberekkel és helyzetekkel kapcsolatosan, úgy érzed, hogy minden szavukkal képesek kihozni a sodrodból. Teljesen igazad van, nincsen időhöz vagy napszakhoz kötve az, hogy az ember mikor un rá az őt érő, negatív ingerekre, teljesen érthető, hogy te is eljutottál erre a pontra. IInnentől tehát nem kell udvariaskodó köröket futnod, nem kell engedned, hogy mások kihasználjanak és egyfajta eszközként tekintsenek rád a céljaik eléréséhez. Nem kell tovább tűrnöd a bólogató kiskutya szerepét, mondd ki, ha ellenérzésed van valakivel kapcsolatban, adj hangot annak, hogy mit gondolsz, hisz másképp nem fogják megérteni, hogy a benned szunnyadó oroszlán harapni is képes, ha felébresztik!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Általában te vagy az a személy, akiben az emberek a legjobb hallgatóságot látják, akit mindenféle tanáccsal és problémával megtalalálnak, abban reménykedve, hogy támaszt nyújtasz nekik, bármiről legyen is szó. Így azonban hatalmas felelősséget érzel a válladon, hisz nem tudsz és nem is akarsz fajsúlyos helyzetekben mások helyett feketét, vagy fehéret mondani. Légy tehát diplomatikus és próbáld okosan leszerelni őket, hisz megvan a magad keresztje, amit cipelned kell a hátadon, nincs szükséged arra, hogy másokét is magadra vállald!

HALAK (február 20-március 20)

Rendkívül komfortos helyzetbe kerültél, hisz magad dönthetsz arról, hogyan irányítsd a teendőidet és a téged érintő ügyeket úgy, hogy az számodra a legmegfelelőbb legyen. Nem kell ugyanis senkitől és semmitől függővé tenned azt, hogy miként döntesz bizonyos dolgokat illetően, illetve milyen taktikát választasz a feladataid abszolválásához. Boldog vagy, hisz hosszú idő után először nincs benned semmifajta megfelelési kényszer és a határidők sem szorongatnak. A lehető legtovább élvezd tehát ki a helyzetet, hisz nem tudhatod, mit hoz a holnap, történik-e valamiféle váratlan fordulat, amely a jelenlegi magabiztosságodat messzire fújhatja!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Kép

Velük randevúzott Elvis után Priscilla Presley! 7 férfi, akinek sikerült elcsábítania a Király legnagyobb szerelmét

Priscilla Presley a mai napig Elvist tartja élete szerelmének, ettől függetlenül első és egyetlen férje halála után is adott pár esélyt annak, hogy ismét rátaláljon a szerelem.

Kép

Készülj! A kínai asztrológia szerint a hét ezen napján lehetőség nyílik megsokszorozni a jót az életedben

A Csi, vagyis az életerő áramlásának napi minőségei folyamatosan változnak, ez pedig hatással van az életünkre. Lássuk mi vár ránk február 19-25. között!

Kép

Félelmetes kontroll: Elvis erre kényszerítette a fiatal Priscilla Presley-t a házasságuk után

A Priscilla című film továbbra is megosztja a közönséget, annak ellenére is, hogy a sztori alapját egy bestseller könyv adja.

Kép

Az Egy nap című netflixes sorozat felemel, aztán kifacsar és összetör: vajon miért zokog az egész internet miatta?

Az Egy nap megmutatja azt a típusú szerelmet, ami a mai világból a legjobban hiányzik...

Kép

Erre figyelj, ha a Temu, Shein, Wish és hasonló oldalakról rendelsz

A netes vásárlás mindig rizikós egy kicsit, pláne, ha gyanúsan olcsón tudsz beszerezni bármit. Mire figyelj, hogy biztosan ne érjen anyagi kár és csalódás? Segítünk!

Kép

A brit királyi család kedvenc parfümjei: ezt viselte Diana az esküvőjén

A legtöbb nő valósággal rajong a parfümökért, és szeretnek inspirálódni annak a tekintetében, hogy milyen híresség milyen illatú parfümöket részesít előnyben. Miután jelenleg a brit királyi család az egyik legnépszerűbb dinasztia Európában, így érdekesnek tartottuk bemutatni azon illatokat, melyeket az elmúlt évtizedek során előszeretettel viseltek akár nívós eseményeken, akár a hétköznapokban.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!