Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp február 4.: az Ikrek versenyt futnak a határidővel, a Vízöntők komoly témában fejthetik ki a véleményüket

Napi horoszkóp február 4.: az Ikrek versenyt futnak a határidővel, a Vízöntők komoly témában fejthetik ki a véleményüket
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek rengeteg pénz hullik az ölébe február végén

Ők lesznek a szerencsések a hónap végén, akik egy kis extra összeghez is jutnak a fizetés mellett.

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 24.: a Szüzek befektetett energiái megtérülni látszanak, a Nyilasok önmagukra is szánhatnak végre egy kis időt

A hétvége is tartogat számodra bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

"Titkon összejöttem a főnökömmel, de ami ezután történt, arra legvadabb álmaimban sem számítottam" - Magyar nők meséltek munkahelyi románcaikról

Mi történik, ha munkahelyi románcba bonyolódsz, ráadásul a főnököd a másik fél? Magyar nők mesélték el nekünk saját tapasztalataikat.

Olvasd el!

6 mindennapi szokás, amit a bőrgyógyászok messziről elkerülnek: ronthatják a bőr egészségét

Néhány ártatlannak tűnő szokás bizony nagyban ronthat a bőröd egészségén. Ezeket érdemes elkerülnöd!

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 23.: a Bikáknak érdemes kevesebb teendőt magukra vállalniuk, a Halak átadhatják magukat a romantikának

A hét utolsó munkanapjára is izgalmakat ígérnek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Megérkezett az év legelső tízmilliószoros napja: 13 dolog, amit érdemes megtenned ezen a napon, hogy minden kívánságod valóra váljon

Varázslatos dolgok várhatóak, ugyanis hihetetlenül ritka, hogy egy napon van telihold és tízmilliószoros nap is!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét utolsó napjára is izgalmas üzenetekkel készültek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 4.

KOS (március 21-április 20)

Meglehetősen zavaró számodra az, hogy valaki folyamatosan igyekszik felelősségre vonni valamiért, amihez egyfelől semmi köze, másfelől te sem igen tehetsz a dologról. Mivel mostanra kezd elég fojtogató lenni a számonkérés, épp ezért eljött az idő, amikor a saját érdekedben össze kell szedned magad és bátran kiállnod az igazadért. Tedd mindenki számára egyértelművé, hogy képes vagy határozottan fellépni, ha megalapozatlanul bántanak, egyszóval veled nem lehet szórakozni. Mutasd meg, hogy milyen kemény fából faragtak!

BIKA (április 21-május 20)

Próbálsz elfojtani magadban egy érzést, amely ha nem is állandóan okoz álmatlan éjszakákat, akkor is ott motoszkál a fejedben és bárhogy szeretnéd magad mögött hagyni, mindig valahogy előkerül és nem nagyon tudsz mit tenni ellene. Mivel azonban nem szeretnéd, hogy felszabadult életed menjen rá ezekre a béklyókra, épp ezért érdemes mihamarabb pontot tenni a dolog végére és átadni magad a felszabadultság érzésének. Nézz szembe bátran azzal a mumussal, amit le kell győznöd a saját boldogságod érdekében. Gyorsan cselekedj, s meglátod, mindjárt sokkal jobban érzed majd magad!

IKREK (május 21-június 21)

Annak ellenére, hogy mások a hét utolsó napján feltett lábbal múlatják az időt, te mégis valamilyen érthetetlen oknál fogva annyi feladatot vállaltál magadra, hogy gyakorlatilag a nulladik kilométerkőnél kezdesz belefulladni a dologba. Ha már így alakult azonban a dolog, akkor igyekezz összeszedni minden energiatartalékodat és a lehető legkevesebb hibával abszolválni szép sorjában minden feladatot. Legközelebb ne akarj Teréz anya köpenyében jönni-menni, tartsd szem előtt azt, hogy neked is jár a pihenés és hogy mennyire jól jönne egy kis kikapcsolódás, legalább a hét végén. Hidd el, nem attól leszel népszerű, hogy az áldozat szerepében vonszolod magad!

RÁK (június 22-július 22)

Rendkívüli büszkeséggel tölt el az, hogy sikerül a hét utolsó napján egy olyan gordiuszi csomót kioldanod, amely már jó ideje megakadályozott a továbblépésben. Nemcsak neked okoz azonban hatalmas boldogságot a dolog, mindenki más is a veled örül a környezetedben, hisz nekik is igen sok kellemetlenséget okozott ez a meg nem oldott nyitott mondat. Épp ezért most rendkívül hálásak neked, ami még több önbizalmat ad neked a jövőre is. Látod? Pontosan ez történik, ha bátran ki mersz állni bizonyos dolgokért, s megmutatod, miféle képességek rejlenek benned. Csak így tovább!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét utolsó napján olyan buktatókkal kell szembe nézned, amelyek igen nagy fejtörést okoznak, kikerülni azonban semmiképp nem tudod őket, hisz abban az esetben a "soha véget nem érő feladat" kategóriájába kerülsz, ahonnan nem olyan egyszerű kijutni. Ne bosszankodj azonban emiatt, szedd össze a gondolataidat, érdemes górcső alá venned a problémát, így rögtön ki is derülhet számodra, hogy talán nem is akkora a probléma, mint amekkorának tűnik. Ne akard ma megváltani a világot, csakis arra törekedj hogy kihozd magadból a maximumot és elérj a célvonalig!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Meglehetősen kényes és kellemetlen témában kér tőled valaki segítséget a hét utolsó napján, te pedig az első pillanatban nem is nagyon érted, hogy miért téged talált alkalmasnak a segítségnyújtásra, hisz őszintén szólva az ember sokszor meggondolja, mielőtt ezekkel az adott kérdésekkel kapcsolatban bárkihez fordul segítségért. Rögtön le is vonhatod tehát a gyors konzekvenciát, miszerint valószínűleg te vagy az egyetlen akire számíthat, épp ezért semmiképp ne légy elutasító az illetővel. Akármilyen kényes is a téma, igyekezz úgy tanácsot adni, hogy azt ő is tudja hasznosítani és neked se kelljen különösebben nagy felelősséget vállalnod ez ügyben!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Akad valaki a környezetedben, aki egy ideje szándékosan azt az érzést kelti benned, hogy nem vagy elég jó, ami érthető módon igen kellemetlen érzésekkel tölt el. Nem kell azonban fuldokolnod egy ilyesfajta sarokba szorított helyzetben, egész nyugodtan kerekedj felül az illetőn, hisz mindaz, amit most csinál, abszolút nem a te érdekeidet szolgálja. Légy boldog anélkül, hogy bárki a nyakadon lógna és olyan elvárásokat támasztana feléd, amely a megugorhatatlan kategória. Igyekezz anélkül boldog lenni, hogy mindenkinek meg akarnál felelni. Engedd el végre a benned lévő görcsösséget, mert így csak a saját közérzetedre leszel negatív hatással!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Noha a hét utolsó napján nem igazán terveztél nagyobb kihívásokat teljesíteni, mégis olyan feladatot kell abszolválnod, amelyhez nagyjából minden tartalék energiádat mozgósítanod kell. Bármennyire is kimerítő azonban a dolog, mégis boldoggá tesz, hisz pontosan tudod, hogy nem minden nap történik olyasmi, ami nemcsak nagy energialeadással jár, de ugyanakkora sikert is rejt magában. Lehet ugyan, hogy ma teljesen lemerülsz, de ha a nap végén visszatekintesz a művedre és az eredményre, büszkeséggel tölt majd el az, amit látni fogsz!

NYILAS (november 23-december 21)

A hét utolsó napján olyasféle részlet derül ki egy számodra fontos ügyben, amely nagy örömödre jócskán előrelendítheti az eseményeket, te pedig már markodban érzed a sikert. Mielőtt azonban abba a hibába esnél, hogy előre innál a medve bőrére, előtte igyekezz némi önuralmat magadra erőltetni és eggyel szerényebben küzdeni a kitűzött célodért. Egyelőre ugyanis nem teheted fel a lábaidat, mi több eddig nem látott koncentrációval kell figyelned arra, hogy viszonylag simán menjen minden annak érdekében, hogy a végén elégedett lehess!

BAK (december 22-január 20)

Annak ellenére, hogy viszonylag sikeres embernek mondhatod magad, hisz sok mindent tettél már le az asztalra, mégis úgy gondolod, van még miben fejlődnöd. Tudásszomjad kielégítendő, keress olyan új irányokat, kiaknázatlan mezőket, amelyek csak arra várnak hogy egy kis tudást magadba szívj és sikerrel hódítsd meg őket. Magad sem gondoltad volna, hogy ekkora fejlődni akarás lesz benned, ám ha már így alakult, használd ki, tanulj, tapasztalj, ebből ugyanis csak hasznod származhat. Igazi profi vagy!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hét utolsó napján lehetőséget kapsz arra, hogy egy igen komoly témában fejtsd ki a véleményed másoknak, te ugyanis jóval tapasztaltabb vagy náluk. Épp ezért mindent mondj el és adj át nekik, akár a pozitív, akár a negatív oldal tekintetében. Hálásak lesznek neked, hisz egy olyan embertől kaptak mankót, aki számukra mindenképp hitelt érdemlő, aki nemcsak a levegőbe beszél. Mégiscsak érdemes volt azon az akadálypályán korábban végig menned, hisz te vagy az, aki a tapasztalatánál fogva segítséget nyújthat azoknak, akik még csak most indulnak a start vonalról!

HALAK (február 20-március 20)

Valaki, aki számodra hitelt érdemlő és pozitív értékekkel bír, új utat mutat neked a hét utolsó napján, ezzel pedig teljesen más nézőpontba helyeződik minden, amit eddig gondoltál. Hálás lehetsz az illetőnek, hisz eddig ugyan teljes meggyőződéssel hitted, hogy az a jó és követendő, amit te gondolsz, ma azonban végre valaki felnyitja a szemedet és letörli a párát a szemüvegedről. Ezzel új fejezet kezdődik az életedben, az ugyanis, hogy más nézőpontból tudsz bizonyos helyzetekre tekinteni, számodra is rengeteg pozitívumot tartogat. Ki hitte volna, hogy a mai nap ilyen nagy volumenű változást tartogat?

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Kép

9 sztár, akinek a halálán soha nem fogjuk túltenni magunkat

A halál önmagában is szomorú, de amikor túl korán vagy túl értelmetlenül történik, még fájdalmasabb.

Kép

A nagy kérdés, amit senki sem ért: Miért néznek ki az Y-generációsok sokkal fiatalabbnak a koruknál?

A gyertyák a tortádon már évek óta hármassal kezdődnek, mégis, alig vannak, akik elhiszik, hogy már rég elmúltál húsz? A millenniálisokkal ez gyakrabban megesik, mint hinnéd!

Kép

6 mindennapi szokás, amit a bőrgyógyászok messziről elkerülnek: ronthatják a bőr egészségét

Néhány ártatlannak tűnő szokás bizony nagyban ronthat a bőröd egészségén. Ezeket érdemes elkerülnöd!

Kép

Napi horoszkóp február 24.: a Szüzek befektetett energiái megtérülni látszanak, a Nyilasok önmagukra is szánhatnak végre egy kis időt

A hétvége is tartogat számodra bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Megérkezett az év legelső tízmilliószoros napja: 13 dolog, amit érdemes megtenned ezen a napon, hogy minden kívánságod valóra váljon

Varázslatos dolgok várhatóak, ugyanis hihetetlenül ritka, hogy egy napon van telihold és tízmilliószoros nap is!

Kép

"Titkon összejöttem a főnökömmel, de ami ezután történt, arra legvadabb álmaimban sem számítottam" - Magyar nők meséltek munkahelyi románcaikról

Mi történik, ha munkahelyi románcba bonyolódsz, ráadásul a főnököd a másik fél? Magyar nők mesélték el nekünk saját tapasztalataikat.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!