Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp február 3.: az Oroszlánok fontos cél elérését tűzik ki maguk elé, a Mérlegek napját váratlan esemény zavarja meg

napi horoszkóp
A nap cikke

4 csillagjegy, aki lelkiismeret-furdalás nélkül csalja meg a párját: ők később sem bánják meg a félrelépést!

Mindenkinek van egy láthatatlan mezsgyéje, hol is kezdődik a megcsalás, hiszen míg valakinek már egy csók is a kapcsolat végét jelenti, addig más ezen még képes túllépni és újabb esélyt adni a közös életnek.

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 21.: a Bikák a szokásosnál nehezebb feladatot teljesítenek, az Oroszlánok pozitív eredmény elérésével büszkélkedhetnek

A hét közepén is izgalmas üzenetek várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 20.: a Mérlegek komoly kérdésben foglalnak állást, a Vízöntők változásra vágynak

A csillagok a mi napra is ígérnek bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Ezekkel a szomorú indokokkal viszik vissza legtöbbször a kutyákat az állatmenhelyekre

Magyarországon is rengeteg kutyát visznek vissza az állatmenhelyekre, nem sokkal az örökbefogadás után. De miért? Mik a leggyakoribb indokok?

Olvasd el!

Mit ne csinálj, hogy elkerüld a balszerencsét 2024-ben? Asztrológus figyelmeztet!

Egy asztrológus különös kínai újévi jóslatokat osztott meg 2024-re nézve, amiben elárulja, mit ne tegyünk meg annak érdekében, hogy elkerüljük a balszerencsét.

Olvasd el!

Madonna több tízezer ember előtt esett hatalmasat a színpadon - VIDEÓ

Javában zajlik Madonna Celebration turnéja, melynek a hétvégi seattle-i koncertjén óriásit zakózott, de profiként kezelte a dolgot.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok hétvégére is bőven tartogatnak izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 3.

KOS (március 21-április 20)

Olyannyira áldozatkész ember vagy, hogy gyakorlatilahg bármiről és bárkiről is legyen szó, te azonnal ugrasz es segítesz, ha a helyzet úgy kívánja meg. Mivel abszolút nem titok a segítőkészséged, így rengetegen fordulnak hozzád, a segítségkérők között azonban szép számmal akad olyan is, aki csupán kihasználna és a megoldatlan gondjait szeretné a nyakadba akasztani. Érdemes tehát nyitott szemmel járnod, próbáld észrevenni azokat az érdekembereket, akik csak haszonszerzés céljából legyeskednek körülötted. Okos vagy, ne engedd tehát, hogy átrántson bárki a ló túloldalára!

BIKA (április 21-május 20)

A hétvége első napján mások számára is kiderül egy igen kellemtelen titok rólad, amiről nem szívesen beszéltél ezidáig. Borzasztóan szégyelled magad, hisz nem véletlenül titkoltad a dolgot minden igyekezeteddel, mégsem sikerült mélyebbre ásnod, valahogy előbukkant a semmiből. Amennyiben így alakult a helyzet, ne szégyellj beszélni róla, ez is te vagy, hozzátartozik az életedhez, a személyiségedhez, ne mentegetőzz mások előtt. Hidd el, mindenkinek van az életében legalább egy olyan történet, amit minden erejével rejteget mások elől!

IKREK (május 21-június 21)

Valaki a környezetedben kockázatos kalandra vállalkozik a hétvége első napján, neked pedig borzasztóan rossz előérzeted van ezzel kapcsolatban. Azt érzed, hogy mindenképp meg kell óvnod az illetőt, ennek érdekében pedig muszáj beleavatkoznod a dolgába. Arra azért ügyelj, hogy ne a saját bőrödet vidd a vásárra, csakis addig próbálj segíteni, amíg a te testi-lelki és egyéb épséged nem kerül a szakadék szélére. A cél ugyanis nem az, hogy mindketten belezuhanjatok, hanem az, hogy te legyél az illető megmentője. Most semmiképp ne ülj tétlenül a fenekeden, de cselekedj átgondoltan!

RÁK (június 22-július 22)

Akad valaki a környezetedben, aki számára a veszély csupán egy fogalom, úgy gondolja, hogy soha nem találkozhat vele vagy ha igen, szinte biztosan ott állsz majd a háta mögött és szükség esetén kihúzod a kalamajkából. Meg is tetted már nem egyszer, sokszor a saját testi épségedet kockára téve ezzel, mostanra azonban a Napnál is világosabban látod, hogy az illető arcátlanul kihasznál téged, mert a segítségedben bízva egyszerűen nem hajlandó ésszerűen gondolkodni, s nem akarja felmérni tettei várható következményeit. Bármilyen közel is áll hozzád ez a bizonyos személy, talán lassan el kellene engedned a kezét, hogy a saját bőrén tanulhassa meg, milyen az égő parázson futkározni. Ne legyen emiatt lelkiismeret-furdalásod, hiszen eddig te mindent megtettél érte, innentől bármit tesz, annak a következményeit neki kell viselnie!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Kitűztél egy számodra fontos célt magad elé, a a hétvége első napján pedig lehetőséged adódik arra, hogy el is érd. Rendkívül nagy izgalommal tölt el, hogy az abszolút ideális körülményeknek köszönhetően végre nyélbe ütheted a dolgot, ha pedig sikerül kézzel fogható eredményt felmutatnod, az egyfajta pozitív visszaigazolás lesz számodra, hogy nem szabad feladni a reményt, mindig érdemes kitartónak lenned ahhoz, hogy sikeres lehess. Ünnepeld ezt a napot a kedvenc kávézódban egy finom lattéval, a legjobb barátnőd társaságában!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Egy bizonyos témával kapcsolatban kikérik a véleményedet a hétvége első napján, te pedig abszolút nem törődve a ténnyel, hogy megbánthatsz másokat, ki is mondod, hisz ami a szíveden, az a szádon. Sajnos lesznek majd olyanok, akik számára nagyon bántóak lesznek majd a szavaid és borzasztóan nagy csalódást okozol nekik. Mivel egyetlen helyzet sem ér ennyit -ez pedig könnyen lehet, hogy csupán provokáció volt-, hogy a lelkébe gázolj másoknak, így igyekezz négyszemközt tisztázni a helyzetet, hisz a legkevésbé sem ez volt a szándékod. Legközelebb gondold végig, hogy melyik hintába ülsz bele és tanulj meg szofisztikáltabban fogalmazni!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Tökéletesen megtervezted a hétvége első napját, amikor végre pihenhetsz, egy váratlan fordulat azonban a feje tetejére állíthat mindent. Mivel azonnali beavatkozást igénylő szituációról van szó, épp ezért gondolkodj rugalmasan, ne akarj mindenáron, görcsösen ragaszkodni bizonyos lépésekhez, igyekezz inkább ehelyett improvizálni. Ha kellő lazasággal kezeled a helyzetet, az majd neked is sokkal több élményt fog okozni. Persze, jó dolog a kiszámíthatóság, de nem mindig megvalósítható, erre ma ékes bizonyítékot találhatsz!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Hosszú idő után először alakulnak ezen a hétvégén úgy a körülmények, hogy nem fulladsz bele a sok tennivalóiba, így nem kell azon görcsölnöd, hogy be tudsz-e tartani egy adott határidőt. Ezen a hétvégén kihasználhatod ezt a kivételes alkalmat és végre magadra koncentrálhatsz egy kicsit. Ritka lehetőség, az egyszer biztos, élj hát mindenképpen vele. Szánj egy kis időt a testi-lelki feltöltődésre, tarts a barátnőiddel egy csajos napot, szépítkezz, vásárolj, egyél finomakat, egyszerűen élvezd az életet. Időnként neked is lehet szerencséd, amikor a szürke, dolgos, munkával teli hétköznapok után akad egy olyan, amelyen átadhatod magad az élvezeteknek!

NYILAS (november 23-december 21)

Noha nem igazán szeretsz kockáztatni olyan helyzetekben, ahol rengeteg a veszítenivalód, a hétvége első napján azonban mégsem lesz választásod, hisz pontosan tudod, hogy másképp nem fogod tudni elérni az általad kitűzött célodat. A siker érdekében vonatkoztass el a veszélyzónától, igyekezz csak és kizárólag a feladatra koncentrálni és meglátod, meg se kottyan majd a dolog. Ha sikerrel abszolváltad a feladatot, nyugodtan fújd ki magad és ünnepeld meg azt, hogy sikerült levetkőznöd a félelmeidet, azokat a félelmeket, amelyekkel azelőtt szembe se mertél nézni. Szép munka, így kell ezt csinálni!

BAK (december 22-január 20)

Hosszas morfondírozás után a hétvége első napján világosodsz meg végre és érzed azt, hogy mindenképp érdemes véget vetned annak az egyhangúságnak, amelyben az életedet éled. A megfelelő elrugaszkodáshoz azonban biztosan szükséged lesz egy akkora lendületre, amellyel a jelenleginél magasabbra tudsz ugrani. Alaposan gondold tehát át, miképp indulsz neki az új kalandnak, amely a kiugrási lehetőség lehet, semmikép ne olyasmin próbálj változtatni, amely veszélybe sodor, sokkal inkább kisebb dolgokban érdemes gondolkodnod. Tartsd szem előtt, hogy nem mindig az óriási lépések azok, amelyekkel előbbre jutsz, néha az apróbbak és jól átgondoltak vezetnek eredményre!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Ugyan látszólag minden kerek körülötted, nem lehet okod panaszra, mégis van valami, amiről nem beszélsz senkinek, ugyanakkor igen sok álmatlan éjszakát okoz. Mivel nem igazán szeretnéd, ha a tágabb környezeted tudomást szerezne arról, ami bánt, épp ezért keress valakit, akiben teljes mértékben megbízol és kérj tanácsot, hogyan is lehetne ezt a bizonyos problémát megoldani. Ha elég őszintén tartasz tükröt magad elé, talán te magad is rájöhetsz, hogyan oldd meg a helyzetet, de ketten biztosan hatékonyabbak lesztek. Ne félj, ha megoldódik az ügy, akkor valóban felhőtlenül élheted az életed!

HALAK (február 20-március 20)

Borzasztóan vágysz mások elismerésére, ennek érdekében mindent megteszel, még akár extrém dolgokba is belevágsz. Ahhoz azonban, hogy ne törjön bele a bicskád mindent második próbálkozásba, ahhoz először ki kellene találnod, hogy mi az, amiben sikeres szeretnél lenni és csak akkor indulj el az úton, ha minden körülmény ideális. Annak érdekében ugyanis, hogy ne válj egy hiteltelenné mások szemében, mindenképp reálisan kell látnod a helyzetedet a képességeiddel együtt. Ne tűzz ki elérhetetlen célokat, csakis olyanokat amelyeket lesz esélyed elérni, így a siker kézzelfoghatóvá válhat számodra!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Kép

Trükkös személyiségteszt: A választásod alapján egy meglepő dolgot tudhatsz meg magadról!

Mindössze annyi a dolgod, hogy voksolj a képen látható villák egyikére: Akár hiszed, akár nem, a döntésed leleplezheti a jellemvonásaidat!

Kép

Igazi álompár született: az Egy nap szexi sztárja összejött A Fehér Lótusz gyönyörű színésznőjével!

Már egy ideje sejtették a rajongók, hogy A Fehér Lótusz 2. évadának két sztárja, Meghann Fahy és Leo Woodall egy párt alkotnak, de hivatalosan nem jelentették be.

Kép

Repül az idő: Így néznek ki a Jóbarátok egykori gyerekszereplői

A Jóbarátok kétség kívül a 6 világsztár színészi játéka és személyisége miatt vitte olyan nagy sikerre a 90-es években.

Kép

Ezekkel a szomorú indokokkal viszik vissza legtöbbször a kutyákat az állatmenhelyekre

Magyarországon is rengeteg kutyát visznek vissza az állatmenhelyekre, nem sokkal az örökbefogadás után. De miért? Mik a leggyakoribb indokok?

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!