Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp február 26.: a Kosok a lehető legtökéletesebb eredményre törekszenek, az Oroszlánok eltántoríthatatlanul hisznek az álláspontjukban

Napi horoszkóp február 26.: a Kosok a lehető legtökéletesebb eredményre törekszenek, az Oroszlánok eltántoríthatatlanul hisznek az álláspontjukban
A nap cikke

4 csillagjegy, aki még március előtt lezár egy 10 éve tartó nehéz időszakot: végre beköszönt az életükbe a boldogság

Március beköszöntével szinte érezhetően lezárjuk a telet, az elmúlás és a szürkeség időszakát.

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 26.: a Rákoknak érdemes a sarkukra állniuk, a Mérlegeknek több kitartásra van szükségük

A csillagok a hét első napjára is üzentek érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

3 csillagjegy, aki a közeljövőben bele fog szeretni a legnagyobb ellenségébe

Hamarosan változás áll be az életükben: ez a 3 csillagjegy szerelemre számíthat. De nem biztos, hogy onnan érkezik a Nagy Ő, ahonnan várták.

Olvasd el!

Zendaya a csupasz feneke után most a szeméremdombját is megvillantotta a vörös szőnyegen: leesik az állunk!

Úgy tűnik, hogy ebben az évben a gyönyörű színésznő maximális sebességre kapcsolt a szexi öltözködés terén!

Olvasd el!

"Rengeteg anyuka hazudik" - 8 dolog, amit nem is sejtettem, míg nem született gyerekem

Minden baba más, minden szülő máshogy éli meg az első éveket, de az biztos, hogy tartogat ez az időszak jó néhány meglepetést.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek megoldódik minden problémája február utolsó napjaiban: siker és boldogság vár rájuk!

Hirtelen minden kitisztul, a problémák pedig elszállnak!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét utolsó napjára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 26.

KOS (március 21-április 20)

Igyekszel a lehető legtökéletesebb eredményt produkálni egy bizonyos helyzetben, előfordulhat azonban, hogy a hét utolsó napján hiba csúszik a számításodba. Amennyiben ráérzel arra, hogy hol rontottad el, ne húzd az időt, mielőbb fordulj vissza annak érdekében, hogy megfelelően korrigálhasd a botlást. Ha időben sikerül észrevenned és ki tudod javítani, akkor semmiképp nem fogja befolyásolni az eredményt, ám amennyiben figyelmen kívül hagyva átsiklasz felette, abban az esetben később okozhat majd kellemetlen perceket a dolog. Nem érdemes tehát úgy tenned, mintha nem látnád a hézagot, hisz attól, mert behunyod a szemed, a probléma még megmarad!

BIKA (április 21-május 20)

Valaki olyasfajta szívességet kér tőled a hét utolsó napján, amellyel egyáltalán nem értesz egyet, az elveiddel tökéletesen szemben áll, nem tudod azonban, hogyan utasítsd vissza. Bár pontosan tudja mindenki rólad, hogy te vagy a segítőkészség mintaképe, most mégis úgy érzed, valaki túl sokat vár el, túl nagy áldozatot kell érte hoznod. Ne félj nemet mondani, abban az esetben, ha azt érzed, hogy hátrányodra válhat a dolog, hiszen így mindig, mindenki ki fog használni!

IKREK (május 21-június 21)

A hét utolsó napján kissé túlvállalod magad, annyi felé igyekszel ugyanis megfelelni, hogy egy idő után azt veszed észre, hogy teljesen kezdesz kimerülni. A sajat érdekedben legközelebb csak annyi felelősséget vállalj magadra, amivel még felmutatható eredmény tudsz produkálni, hisz nem az a cél, hogy teljesen lemerüljenek az energiaraktáraid, sokkal inkább az, hogy feltöltekezz. Okosan gazdálkodj az erőddel és a képességeiddel, ez a titok nyitja!

RÁK (június 22-július 22)

Kezdesz kissé ráunni az örökös, cél nélküli vesszőfutásra, nem igazán látod, merre tartasz, csak futsz, mert azt gondolod, ha megállsz, abszolút nem haladsz majd semmilyen szempontból előre. Ez azonban egyfajta önámítás, hisz valójában csak mozgásban vagy, de fizikailag egyáltalán nem jutsz közelebb az általad kitűzött célhoz. Még nem késő mérlegelned, hogy melyik útvonalat válaszd, gondold végig, hogy mi az, amit el szeretnél érni az Életben és ennek megfelelően dönts. Törekedj arra, hogy minél több maradandó, pozitív élménnyel gazdagodhass annak érdekében, hogy legyen majd mire emlékezned!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Eltántoríthatatlanul hiszel az általad képviselt álláspontban a hét utolsó napján egy bizonyos helyzetben, rá kell azonban jönnöd, hogy abszolút egyedül vagy a véleményeddel. Ennek okán kissé olyan érzésed van, mintha folyamatosan a széllel szemben mennél, ami ugyanis számodra egyértelmű, az mások számára egyenesen elfogadhatatlan. Nem érdemes túl sok energiát fektetned abba, hogy mindenáron a saját oldaladra állíts bizonyos személyeket, te csak menj csak előre, hiszen így másoknak is bebizonyíthatod, hogy teljes joggal álltál ki a saját álláspontod mellett!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Borzasztóan sok energiát pazarolsz arra, hogy másoknak megfelelj, ám valahogy egyszerűen nem tudsz kilépni ebből a másodhegedűs szerepkörből. Roppant fárasztó számodra az, hogy mindig mások kerülnek előtérbe, a te ügyeid pedig a háttérben halmozódnak. Eljött tehát az idő, hogy meghúzz egy határvonalat, saját magad helyezd előtérbe, mert ha mindig arra figyelsz, hogy a környezeted mosolyogjon és kerek legyen mindenki számára a világ, akkor te magad biztosan nem fogsz tudni boldogan és elégedetten élni.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Olyasféle rejtélyt szeretnél felderíteni, amely kockázatoktó abszolút nem mentes, neked mégis annyira izgatja a fantáziádat, hogy képes vagy nem keveset kockáztatni emiatt. A környezeted, amint tudomást szerez erről, azonnal megpróbál megakadályozni ebben, hisz pontosan látják azt, amit te a benned lévő elvakultságtól ebben a pillanatban még nem biztos, hogy észreveszel. Ha valóban sok vesztenivalód van a dologból, abban az esetben nem feltétlenül lenne bölcs dolog kockázatot vállalnod, inkább óvatosan közelíts, mintsem fejest ugorj valamibe, amelyben mindenféle szempontból nagyot sérülhetsz! Okosan taktikázz, ne rohanj ész nélkül, fejjel a falnak!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A szokásosnál nagyobb feneket kerítesz egy bizonyos dolognak a hét utolsó napján, mely jó eséllyel nem is akkora probléma, mint amekkorát te csinálsz belőle. Mivel rendelkezel elegendő tudással és tapasztalattal, nem kell feleslegesen görcsölnöd és ennyire drámaian felfognod a helyzetet, egyszerűen csak arra koncentrálj, hogy a legjobb tudásod szerint oldd meg a hézagot annak érdekében, hogy az se neked, se másoknak ne okozzon semmiféle gondot, sem a közeli, sem a távoli jövőre nézve. Higgy magadban, bízz abban a tudásban, amellyel rendelkezel és meglátod, menni fog minden, mint a karikacsapás! Ha megpróbálod kicsit lazábban felfogni a helyzetet, lehet, hogy egyszerűbben fogsz tudni túllendülni rajta!

NYILAS (november 23-december 21)

A hét utolsó napján olyasvalaki keres fel, aki segítséget vár tőled egy olyan természetű ügyben, ami nem tűr halasztást. Mivel azonban nem tudsz mindent eldobni a kezedből hirtelen, csak azért, hogy az illető szolgálatába állj, ezért hallgasd meg a mondanivalóját és csakis abban az esetben állj rendelkezésére, ha valóban nem okoz gondot a segítségnyújtás. Ellenkező esetben diplomatikusan mondd el, hogy nem igazán alkalmas a pillanat, de máskor nagyon szívesen állsz rendelkezésre. Ne aggódj, nem sértő az elutasítás, egyszerűen az időzítés nem a legmegfelelőbb.

BAK (december 22-január 20)

A hét utolsó napján konfliktushelyzetbe kerülsz valakivel, csupán azért, mert valami olyasmivel kapcsolatban próbálod meggyőzni, amely számodra szinte magától értetődő, ő azonban nem látja a fától az erdőt. Próbáld megérteni, hogy nem mindenki ért meg bizonyos dolgokat első nekifutásra, épp ezért légy türelmes vele és pontról pontra, logikusan magyarázd el neki, mi az, amit látnia kellene. Ha így sem sikerül, valószínűleg csak az idődet vesztegeted, nem érdemes olyasmit magyaráznod, amelyet úgy sem hajlandó megérteni, te pedig feleslegesen okozol magadnak kellemetlen perceket. A lényeg, hogy megpróbáltad, így tiszta lelkiismerettel léphetsz tovább!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hét utolsó napján olyan helyzetbe kerülhetsz, amelyben eléggé tapasztalatlannak érzed magad, abszolút zödfülű vagy ahhoz, hogy ne verd le a megugrandó lécet. Ahelyett azonban, hogy kétségbe esnél, rosszabb esetben esetleg elmenekülnél, koncentrálj arra, hogy ha már ezt dobta a gép, valamiképpen mégis pontot kell tenned a dolog végére. Tégy úgy, ahogy jónak látod, ne aggodalmaskodj, fogadd el, ha valaki felajánlja a segítségét, legközelebb pedig már te is tudni fogod, hogy miképp kell cselekedned ilyen és ehhez hasonló helyzetekben!

HALAK (február 20-március 20)

Általában véve jól és kreatívan tudod megugrani az eléd gördülő akadályokat, a hét utolsó napján azonban valakivel közösen kellene együttműködnöd ahhoz, hogy sikerre vihessetek egy általad különösen fontosnak tartott dolgot. Minden igyekezeted ellenére azonban úgy tűnik, hogy két külön úton haladtok, ennek köszönhetően nem nagyon találjatok azt a közös nevezőt, melynek segítségével könnyedén el tudnátok írni a kitűzött célt. Ám mivel feladni semmiképp nem szeretnéd, érdemes egy próbát tenned arra, hogy megértesd az illetővel a saját álláspontod, ezenkívül neked is engedned kellene az elveidből és több rugalmasságot gyakorolni ahhoz, hogy végül teljesíteni tudjátok a feladatot. Nem lehetetlen, csupán több türelem kell hozzá!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Kép

Napi horoszkóp február 27.: a Rákok csapatjátékosokként bizonyíthatnak, a Skorpiók izgalomra vágynak

A csillagok mára is bőséggel tartogatnak számodra izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Legendás magyar sztárok, akik rák következtében hunytak el

Sajnos a betegség nem válogat, híres kedvenceink közül is többeket elvesztettünk a legszörnyebb kór miatt.

Kép

Ez volt a közös abban a 3 férfiben, akivel őrülten jó volt a szex

Sokan nem is sejtik, ezek mennyire fontosak az együttlét során!

Kép

Összeköltöztök? 4 tanács közös otthon dekorálásához pároknak

Íme néhány megfontolandó és hasznos dekorációs tipp együtt élő pároknak.

Kép

Jennifer Aniston 55 éves, de ő volt a legdögösebb! Mutatjuk a 2024-es SAG Awards leggyönyörűbb ruhakölteményeit

Az 59. SAG Awards résztvevői lélegzetállító szettekben léptek a vörös szőnyegre! Mutatjuk a 10 legszebbet!

Kép

Ezt árulja el az egészségedről a szemed formája és színe

Tudtad, hogy a sorsod kiolvasható a szemedből? Máris mutatjuk, hogy mi vár rád a jövőben!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!