Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp február 10.: a Bikáknak régi vágyuk teljesülhet, a Rákok megtalálják a céljukat

Napi horoszkóp február 10.: a Bikáknak régi vágyuk teljesülhet, a Rákok megtalálják a céljukat
A nap cikke

Napi horoszkóp február 20.: a Mérlegek komoly kérdésben foglalnak állást, a Vízöntők változásra vágynak

A csillagok a mi napra is ígérnek bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek 180 fokos fordulatot vesz az élete február végén: varázslatos dolgok várnak rájuk!

Ezek a csillagjegyek hatalmas változásra számíthatnak.

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki lelkiismeret-furdalás nélkül csalja meg a párját: ők később sem bánják meg a félrelépést!

Mindenkinek van egy láthatatlan mezsgyéje, hol is kezdődik a megcsalás, hiszen míg valakinek már egy csók is a kapcsolat végét jelenti, addig más ezen még képes túllépni és újabb esélyt adni a közös életnek.

Olvasd el!

Mit ne csinálj, hogy elkerüld a balszerencsét 2024-ben? Asztrológus figyelmeztet!

Egy asztrológus különös kínai újévi jóslatokat osztott meg 2024-re nézve, amiben elárulja, mit ne tegyünk meg annak érdekében, hogy elkerüljük a balszerencsét.

Olvasd el!

4 gyakorlat, amit az ortopédusok nem ajánlanak térdfájdalom esetén: hosszú távú károkat okozhatnak az ízületekben

Milyen gyakorlatokat ne végezz, ha rossz a térded? Szakértők szerint ezeket érdemes kerülni.

Olvasd el!

Madonna több tízezer ember előtt esett hatalmasat a színpadon - VIDEÓ

Javában zajlik Madonna Celebration turnéja, melynek a hétvégi seattle-i koncertjén óriásit zakózott, de profiként kezelte a dolgot.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok hétvégére is izgalmakkal készültek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 10.

KOS (március 21-április 20)

Hosszú, feleslegesnek tűnő lefutott körök után a hétvége első napján végre lehetőséged adódik arra, hogy előrébb lépj egy olyan folyamatban, amely ahhoz szükséges, hogy kimagasló eredményt érhess el. Szinte hihetetlen számodra, hogy eljött a pillanat, amikor bizonyíthatsz, nem is hiszed el, hogy végre megmutathatod azt a kreativitást és tudást, ami benned van. Ne késlekedj tehát, hisz ma még előtted a lehetőség, de nem tudhatod, hogy az mennyi ideig lesz adott. Ragadd tehát meg az alkalmat és vess be mindent annak érdekében, hogy végre elmozdulj a nulláról és egy elindulhass az alagút vége felé!

BIKA (április 21-május 20)

Hosszú ideje vágysz valamire, eddig azonban bárhogy is szeretted volna, nem tudtad megkaparintani, mások ugyanis mindig elhappolták előled a lehetőséget. A hétvége első napján azonban mégis alkalmad adódik arra, hogy a elérd az általad hőn áhított dolgot, a körülmények ugyanis abszolút ideálisak arra, hogy a tiéd legyen. Ne hagyd, hogy mások megakadályozzanak ebben, aki közbe avatkozik, egyszerűen és világosan tudasd vele, hogy nem engedsz a huszonegyből, ezek most a te pillanataid és mindent megteszel azért, hogy a tieid is maradjanak! Csak keményen!

IKREK (május 21-június 21)

Olyan megoldatlan probléma okoz álmatlan éjszakákat, amelyet már régen le kellett volna zárnod, ám valamiért csak toltad magad előtt, egyszerűen nem fűlött a fogad az egész ügyhöz. Mára azonban annyira frusztrál az egész, hogy el sem tudsz vonatkoztatni tőle, minden pillanatban ott van a gondolataidban. Veheted ezt egyértelmű jelnek is, hogy tovább nem húzhatod, elő kell venned és neki kell futnod, másképp ugyanis nem fogsz tudni felszabadulni. Igen, lehetséges módon nem esik a komfortzónádba, igen, lehetséges módon nem lesz épp a legörömtelibb folyamat a megoldásig eljutni, ám ha sikerül lezárni, akkor bizony annál boldogabb leszel. Hajrá!

RÁK (június 22-július 22)

Végre sikerült találnod magadnak egy olyan célt, amelyet el szeretnél érni és amelyben maradéktalanul tudnád jól érezni magad. Ahhoz azonban kétség sem fér, hogy nem a legsimább út vezet majd ennek a bizonyos célnak az eléréséhez, amennyiben azonban úgy döntesz, hogy elindulsz, abban az esetben menj is végig rajta, akármilyen nehéz akadályokat kell is megugranod. Az, hogy mások mit mondanak, most nem mérvadó, csakis azokat a véleményeket vedd figyelembe, amelyek a számodra legfontosabb személyektől érkeznek!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hétvége első napján olyan jeleket kapsz, amelyek segítségével ráébredhetsz arra, hogy változtatnod kell bizonyos dolgokon annak érdekében, hogy az Életben előre tudj lépni. El kell engedned olyan embereket, akik nincsenek rád jó hatással, el kell engedned bizonyos élethelyzeteket, amelyhez feleslegesen ragaszkodsz. Ugyanakkor merned kell új dolgokat kipróbálni, új dolgokba belevágni ahhoz, hogy megtapasztalhasd, mennyi új élményt tartogatnak számodra. Csupán be kell zárnod azokat az ajtókat, amelyek már nem hoznak semmi hasznot, egyúttal ki kell nyitnod azokat, amelyek sok-sok új lehetőséget rejtenek magukban. Ne feledd: aki mer, az nyer!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Komoly kihívással kell szembesülsz a hétvége első napján, amelyről már az első pillanatban látszik, hogy bárhogy izzadsz majd, biztosan nem tudod egyedül teljesíteni. Épp ezért ne vesztegess egyetlen pillanatot sem, igyekezz találni egy olyan személyt, aki nálad több tapasztalattal rendelkezik és egyfelől tanácsot adhat, hogy milyen taktikát válassz, másfelől pedig mentőövet dobhat egy-egy bizonytalan helyzetben. Kérd meg, hogy álljon melletted és amennyiben eléred a hegy csúcsát, abban az esetben nem leszel hálátlan, ő is kaphat a sikereidből. Csak ügyesen válassz segítséget!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Egészen fura érzés kerít a hatalmába a hétvége első napján, megfogalmazódik ugyanis benned valami, amire már hosszú ideje kerested a választ, ma pedig a semmiből hullik az öledbe. Ettől azonban egy kissé megijedsz, nem igazán tudod, mit kezdj a helyzettel, amelybe kerülhetsz, gyorsan kezd tehát eluralkodni rajtad a félelem, ugyanakkor egy jóleső hátborzongató érzés az, ami úrrá lesz rajtad. Mielőtt tehát teljesen elveszel a labirintusban, előtte igyekezz mindenképp tisztázni magadban a dolgokat, hisz ez az ide-oda csapongás abszolút nem tesz jót neked. Keresd a megoldást a helyzetre és amennyiben megtaláltad, ne késlekedj megoldani!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Alapvetően egy jól kiszámított rendszer szerint élsz, emiatt nem igazán férnek bele extra vagy akár váratlan programok az életedbe. A hétvége első napján azonban olyan helyzet adódik, amikor fel kell szabadítanod egy kis időt az életedből és szánnod kell valakire néhány órát annak érdekében, hogy előrébb juss egy bizonyos feladat tekintetében. A találkozás nem lesz haszontalan, azzal együtt, hogy jól használható tanácsot kapsz, végre fel is tudsz töltődni egy kicsit. Időnként az embernek szüksége van ilyen jellegű beszélgetésekre is, arra hogy kiszálljon egy kicsit a mókuskerékből és ne csak a monotonitásban éljen, érdemes több ilyesfajta programot csinálnod, hisz ez csak jót tesz neked!

NYILAS (november 23-december 21)

Olyasmi csúszik ki a szádon a hétvége első napján, amit meg kellett volna tartanod magadnak, mégis valahogy kibukott belőled, emiatt nagyon haragszol magadra, hisz egy egyszerű titkot képtelen voltál megtartani, annak ellenére sem, hogy valaki megbízott benned annyira, hogy megossza veled. Mielőtt azonban belefulladnál az önvádba, fogadd el, hogy senki nem tökéletes, mindenkinek vannak rosszabb napjai, ez most sajnos így alakult. Mindenképp kérj azonban az érintettől bocsánatot és ígérd meg, hogy amennyiben lehetőséget és bizalmat ad a jövőben, biztosan nem fogsz akaratlanul sem visszaélni vele. Ne morfondírozz ezen sokat, próbáld kijavítani ezen botlásod, amennyire csak lehet, szépíts rajta. Ismered a mondást: a lónak is négy lába van…

BAK (december 22-január 20)

A hétvége első napján improvizálnod kell, hisz olyan történések ejtenek kétségbe, amelyekkel nemhogy nem számoltál, de egyenesen rettegsz tőlük. Mivel ez most abszolút prioritást élvez, épp ezért tegyél félre minden halasztható ügyet és teljes mértékben koncentrálj a sürgősen megoldandó feladatra. Légy azonban óvatos, hisz rengeteg a kockázati tényező és nagyon könnyen elhasalhatsz, épp ezért szükséged van minden tapasztalatodra és eddig megszerzett tudásodra. Abszolút nem a lehetetlennel küzdesz, ám most kitartóan kell küzdened, ez tény. Hidd el, ha sikerül megoldanod a helyzetet, akkor sokkal nyugodtabban adhatod át magad a hétvégi pihenésnek!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Ebben a pillanatban ugyan nem tudod a pontos okát, de valamiért mindig olyan helyzetekbe futsz bele az utóbbi időben, amelyek egyetlen útirány felé terelnek, arra, amerre te szíved szerint el sem indulnál. Úgy tűnik azonban, hogy mégis folyamatosan kapod a jeleket arra, hogy adj esélyt a dolognak, noha kockázatoktól abszolút nem mentes. Amennyiben végiggondolod és mindig ugyanarra a következtetésre jutsz, abban az esetben beláthatod, hogy azzal nincs veszítenivalód, ha az idődet és energiádat okosan beosztva belekóstolsz a dologba. Ne ugorj fejest meggondolatlanul semmibe, ám ha úgy érzed, hogy ízlik az, amibe belekóstoltál, abban az esetben ne habozz átadni magad az élvezeteknek!

HALAK (február 20-március 20)

Általában végtelen a türelmed másokkal szemben, nagyon nehéz átlépni a toleranciaküszöbödet, a hétvége első napján azonban mégis olyan szituációba kerülsz, ahol agy bizonyos személynek köszönhetően nagyon könnyen elszakadhat a cérna. Az említett személy ugyanis úgy viselkedik, hogy az egyszerűen nem fér bele az értékrendedbe, s te ezt képtelen vagy szó nélkül tudomásul venni. Ne hagyd azonban, hogy az érzelmeid vezéreljenek, igyekezz a tőled már megszokott diplomáciával fellépni, hogy később aztán ne kelljen senkinek a bocsánatért esedezned!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Kép

Velük randevúzott Elvis után Priscilla Presley! 7 férfi, akinek sikerült elcsábítania a Király legnagyobb szerelmét

Priscilla Presley a mai napig Elvist tartja élete szerelmének, ettől függetlenül első és egyetlen férje halála után is adott pár esélyt annak, hogy ismét rátaláljon a szerelem.

Kép

Készülj! A kínai asztrológia szerint a hét ezen napján lehetőség nyílik megsokszorozni a jót az életedben

A Csi, vagyis az életerő áramlásának napi minőségei folyamatosan változnak, ez pedig hatással van az életünkre. Lássuk mi vár ránk február 19-25. között!

Kép

Félelmetes kontroll: Elvis erre kényszerítette a fiatal Priscilla Presley-t a házasságuk után

A Priscilla című film továbbra is megosztja a közönséget, annak ellenére is, hogy a sztori alapját egy bestseller könyv adja.

Kép

Az Egy nap című netflixes sorozat felemel, aztán kifacsar és összetör: vajon miért zokog az egész internet miatta?

Az Egy nap megmutatja azt a típusú szerelmet, ami a mai világból a legjobban hiányzik...

Kép

Erre figyelj, ha a Temu, Shein, Wish és hasonló oldalakról rendelsz

A netes vásárlás mindig rizikós egy kicsit, pláne, ha gyanúsan olcsón tudsz beszerezni bármit. Mire figyelj, hogy biztosan ne érjen anyagi kár és csalódás? Segítünk!

Kép

A brit királyi család kedvenc parfümjei: ezt viselte Diana az esküvőjén

A legtöbb nő valósággal rajong a parfümökért, és szeretnek inspirálódni annak a tekintetében, hogy milyen híresség milyen illatú parfümöket részesít előnyben. Miután jelenleg a brit királyi család az egyik legnépszerűbb dinasztia Európában, így érdekesnek tartottuk bemutatni azon illatokat, melyeket az elmúlt évtizedek során előszeretettel viseltek akár nívós eseményeken, akár a hétköznapokban.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!