Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp december 24.: a Nyilasokat pozitív visszajelzés tölt el nagy örömmel, a Vízöntők rátermettségüket bizonyíthatják

Napi horoszkóp december 24.: a Nyilasokat pozitív visszajelzés tölt el nagy örömmel, a Vízöntők rátermettségüket bizonyíthatják
A nap cikke

Napi horoszkóp április 29.: az Ikreknek éles helyzetben kell feltalálniuk magukat, a Skorpióknak motivációra van szükségük a feladataik elvégzéséhez

A hét első napja is számos izgalmat tartogat számodra, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Promóciók

A SPAR kényelmi termékeivel időt és pénzt is spórolhatsz!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

Heti horoszkóp április 29-május 5.: a Bikákra nagy változás vár, az Oroszlánok ügyei a lehető legjobban alakulnak

A csillagok az előtted álló hétre is tartogatnak bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

"Kevesen bocsátanák meg azt, amit anyósom tett az esküvőnkön" - A legtoxikusabb dolgok, amiket egy lagzin csináltak

Volt, akinek az anyósa 15 év után is arra buzdította a fiát, hogy váljon el, mert ez a kapcsolat nem működik... szerinte.

Olvasd el!

Ez a 3 vitamin veszélyes is lehet, ha túl sokat veszel be belőle: hányást és még belső vérzést is okozhat

Bizony, nem árt óvatosan bánni velük!

Olvasd el!

3 csillagjegy, aki akkor is randizik valakivel, ha az házas: így nagyobb számukra a kihívás

Ez a három csillagjegy akkor sem hátrál meg, ha a kiszemeltje házas. Nézd meg, kik ők!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek a május az év legszerencsésebb hónapja lesz: valóra válik a legnagyobb álmuk!

A májusi eső aranyat ér! Valakinek pedig tényleg ezt hozhatja a tavaszi szezon legszebb és legcsodálatosabb hónapja.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok karácsonyra is izgalmas üzenetekkel készültek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 24.

KOS (március 21-április 20)

Bizonyos fázisokat átugorva kívánsz gyorsítani a tempón, minél inkább sürgetnéd ugyanis, hogy végre minden kész legyen és átadhasd magad az ünneplésnek. Nem biztos azonban, hogy ez a legokosabb taktika, hiszen nem véletlenül épül fel egy folyamat úgy, ahogyan, ezt pedig nem ajánlott figyelmen kívül hagynod, hiszen sokkal hatékonyabb leszel, ha logikusan, lépésről lépésre mész előre. Lehet, hogy nem haladsz majd villámsebességgel, de lényegesen nagyobb eredményt tudsz majd felmutatni. Lassan járj, tovább érsz!

BIKA (április 21-május 20)

Karácsony napján végre minden nyomasztó tehertől sikerül megszabadulnod, így átadhatod magad a pihenésnek. Végezz el minden feladatot, majd élvezd az estét, a finom falatokat, azt, hogy nem kell megfelelned senki elvárásainak és azt csinálsz, amit szeretnél. Beszélgess a szeretteiddel, nézzetek meg egy romantikus karácsonyi filmet vagy egyszerűen pihenjetek. A lényeg, hogy minőségi időt töltsetek együtt, hiszen ettől szép az ünnep!

IKREK (május 21-június 21)

Valaki a családtagjaid közül épp Szenteste mond valamit, ami téged rossz színben tüntethet fel, emiatt tehát érthető módon borzasztóan dühös vagy az illetőre. Egy alkalmas pillanatban hívd félre és kérdezd meg tőle, hogy ez mire volt jó neki, hiszen ettől az ő napja nem lett szebb, a tiédet pedig nem csupán mára rontotta el. Amennyiben tud egy logikus magyarázattal szolgálni, abban az esetben lásd be és fogadd el, máskülönben hozd a tudtára, hogy szeretet ünnepe ide vagy oda, amilyen az adj' Isten, olyan lesz a fogadj Isten is!

RÁK (június 22-július 22)

Kellemes csalódás ér karácsony napján, olyan hírt kapsz ugyanis, amelyre nem számítottál, s ami kifejezetten kedvező változást ígér a jövődre nézve. Úgy tűnik, mostantól nem kell aggódnod amiatt, hogy miként legyen tovább, hiszem az élet megold legalább egy problémát és segít megszüntetni a bizonytalanságot. Amikor már azt hitted volna, hogy veszendőbe ment minden, akkor derül ki, hogy tulajdonképp bármikor bármi megtörténhet. Nyugodtan fellélegezhetsz és mostantól átadhatod magad a karácsony ünnepének!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Karácsony lévén mindenképp szeretnél nagy meglepetést okozni a számodra fontos embereknek, ennek érdekében hajlamos vagy kissé túllőni a célon és mind anyagilag, mind minden más értelemben a határvonalaidat feljebb tolni. Az ünnep azonban korántsem arról szól, hogy minél nagyobb értékben ajándékozd meg a szeretteidet, sokkal inkább az együtt töltött minőségi időről, a nevetésről, egy szép karácsonyi filmről, a hedonizmusról, a nagy beszélgetésekről. Nemes dolog az, hogy mindenképp adni szeretnél, ne engedd azonban, hogy a trendek befolyásoljanak, igyekezz inkább a saját határaidon belül maradni, hidd el, akik számára fontos vagy, azok értékelni fogják a kapott ajándékokat!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Ugyan borzasztóan szeretted volna kiszámítani a mai nap történéseit, egyfajta puzzle-módjára összetenni mindent, valahol azonban mégis hiba csúszott a számításodba, ennek okán pedig nem a terveidnek megfelelően alakul a Szenteste. Borzasztó csalódottságot érzel ugyan, de próbáld elhinni, hogy nincs még minden veszve, ne engedd, hogy a hangulatodra rányomja a bélyegét ez a bizonyos botlás, inkább igyekezz összeszedni magad és menteni a menthetőt. Semmi baj nincs azzal, ha nem tökéletes minden, a fontos az, hogy együtt vagy azokkal az emberekkel, akik a legfontosabb helyeken szerepelnek az életedben!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Épp karácsony napján sikerül meghoznod egy fontos döntést, melynek eredményeképp végre véget érhetnek az eddigi álmatlan éjszakáid és átadhatod magad az ünnepi hangulatnak. Most már nem érdemes azon morfondíroznod, hogy vajon helyesen döntöttél-e, inkább arra koncentrálj, hogy a jövődet pozitívan befolyásolja, illetve a döntés nyomán előre mozdulj, ne hátra. Most pedig koncentrálj az ünnepre, jöhet fadíszítés, az utolsó ajándékok becsomagolása, a halászlé, a kacsa, a bejgli és a többi finomság, a szeretett ünnepén tölts minőségi időt a szeretteiddel, beszélgessetek, társasjátékozzatok, örüljetek egymásnak, egyszóval legyen boldog a karácsonyod!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Valaki, aki számára különösen fontos vagy, önzetlensége okán a te kényelmedet helyezi előtérbe, melyet akaratodon kívül ki is használsz. Mivel azonban ez így nem túl korrekt, épp ezért igyekezz -nem csupán karácsonykor- belátni, hogy az illetőt nem azért rendelte melléd a Sors, hogy folyamatosan a te utadat egyengesse, próbálj önállósodni, a saját döntéseidet magad meghozni és azok következményét is te viselni. Ugyanakkor légy hálás annak az embernek, aki a mai rohanó világban fontosnak tart annyira, hogy a saját érdekei elé téged helyez. Becsüld meg a jelenlétét, légy hálás az önzetlenségét és igyekezz viszonozni mindazt, amit kaptál tőle!

NYILAS (november 23-december 21)

Hosszú ideje vártál egy bizonyos ügyben valaki visszajelzésére, mely épp karácsony napján érkezik meg, ami határtalan nagy boldogsággal tölt el. Végre elindulhatsz ugyanis egy olyan úton, mely számtalan sikert tartogat számodra, amennyiben okosan és szemfülesen osztod be az energiáidat. Ne feledd: a saját sorsodnak te vagy a kovácsa, épp ezért leginkább arra figyelj, hogy számodra mi a legjobb döntés. Az, hogy mások az utadon miképp akadályoznak majd, illetve egy-egy döntésed nyomán mit gondolnak majd rólad, az legyen az ő dolguk. Te csak magadra koncentrálj és arra, hogy a lehető legjobbat hozd ki magadból!

BAK (december 22-január 20)

Már csak apró finomításokra van szükség ahhoz, hogy tökéletesítsd a karácsony összképét, s a végén komoly eredményeket tudj majd felmutatni. Ma kiváló bizonyítékot kaptál arra, hogy érdemes volt rengeteg energiát és időt belefektetned a készülődésbe, mindez pedig nagy büszkeséggel tölt el. A környezeted is hatalmas elismeréssel fog rád tekinteni, hiszen kevesen gondolták volna, hogy erre is képes lehetsz. Egyet azonban ne feledj: fontos a tökéletesség és elégedettség érzése, az azonban legalább annyira fontos, hogy élvezz minden pillanatot, hisz a karácsony nem másról szil, mint a lelkedben lévő harmónia megteremtéséről, a szeretetről és az együtt töltött időről!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Hosszú várakozás után, épp karácsony napján érkezett el a pillanat, amikor mindenkinek megmutathatod, hogy mire vagy képes. Olyan szituáció adódik ugyanis, amelyben kizárólag te tudod a megoldást, rajtad a sor tehát, hogy kivezess mindenkit a sűrű bozótból. Nagyon hálásak lesznek neked a talpraesettségedért és magabiztosságodért, nyugodtan le is arathatod a babérokat, ünnepeld magad, hisz ez most tényleg az a helyzet, amikor nem kell szerénynek lenned. Ha begyűjtöttél minden elismerést, visszaszállhatsz a földre, amikor pedig ismét talajt fogtál, akkor koncentrálj a karácsonyra, az ünnepre, az ajándékokra, a szeretteidre! Boldog karácsonyt!

HALAK (február 20-március 20)

Bizonytalanság fog el valamivel kapcsolatban karácsony napján és ugyan eddig el nem tudtad képzelni, hogy bármi keresztülhúzza a számításaidat, ma mégis megtörténik. Ennek oka pedig nem más, mint az, hogy valaki a környezetedben elbizonytalanít, egyfolytában kétértelmű megjegyzéseket téve. Igyekezz azonban kizárni minden zavaró tényező, első sorban a szóban forgó személyt, hisz másképp nem fog menni a koncentráció. Ne hagyd majd eltántorítani, menj azon az úton, amin elindultál, hiszen ha elhiszed, hogy sikeres lehetsz, akkor nem létezik majd lehetetlen, ehhez azonban a jelenleginél mindenképp több magabiztosság szükséges!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

A SPAR kényelmi termékeivel időt és pénzt is spórolhatsz!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

Eddig azt hitted, hogy lehetetlen őket beszerezni? Elhoztuk neked a TikTok legfelkapottabb sminktermékeit!

Selena Gomez márkájáról álmodozol már egy ideje? Most pár kattintással a tiéd lehetnek a legmenőbb termékek!

Kép

4 csillagjegy, akinek a május az év legszerencsésebb hónapja lesz: valóra válik a legnagyobb álmuk!

A májusi eső aranyat ér! Valakinek pedig tényleg ezt hozhatja a tavaszi szezon legszebb és legcsodálatosabb hónapja.

Kép

A rajongók aggódnak: Justin Bieber nyilvánosan tört ki zokogásban - FOTÓ

A rajongói kommentek százezrei záporoztak Justin Bieber szelfije alá, ami valóban aggodalomra adhat okot, hiszen egyértelműen sírt.

Kép

Napi horoszkóp április 29.: az Ikreknek éles helyzetben kell feltalálniuk magukat, a Skorpióknak motivációra van szükségük a feladataik elvégzéséhez

A hét első napja is számos izgalmat tartogat számodra, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

Felszolgálók kitáltaltak: Ezek a sztárok adják a legtöbb és a legkevesebb borravalót

Az, hogy valakinek a bőre alatt is pénz van, még nem jelenti azt, hogy szívesen is ad belőle másoknak.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!