Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp december 20.: az Ikrek komoly döntés előtt állnak, a Nyilasok elérhetik a céljukat

Napi horoszkóp december 20.: az Ikrek komoly döntés előtt állnak, a Nyilasok elérhetik a céljukat
A nap cikke

3 csillagjegy, aki akkor is a párjával marad, ha az megcsalja őt: a végsőkig kitartanak

Ők bizony képesek szemet hunyni még a megcsalás felett is.

Promóciók

A sikeres újévi fogadalmak nem ígérnek azonnali változást

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 29.: a Bikák átlátnak a szitán, a Mérlegek végre a célegyenesbe fordulnak

A hónap utolsó napján is izgalmas üzeneteket olvashatsz, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

A szökőév új kezdetet és rengeteg pénzt hoz: 4 csillagjegy, akinek óriási változás érkezik az életébe február 29-én

Ezek a változások a csillagjegyek életében természetesen nagyon is pozitív vonatkozásúak lesznek!

Olvasd el!

8 híres pár, aki meglepő módon újra egymásra talált egy csúnya szakítás után

Felmelegítve csak a káposzta jó – tartja a mondás. De vannak bizonyos dolgok, helyzetek, amikor felülíródik ez az állítás.

Olvasd el!

8 világsztár, aki a saját unokatestvérével házasodott össze

Legyünk őszinték! Soha nem tudhatod, ki fogja megdobogtatni a szívedet, vagy ki kísér végül az oltárhoz.

Olvasd el!

Minden idők 10 leggonoszabb sztárja: azt beszélik róluk, hogy távol áll tőlük a kedvesség

Könnyű elképzelni a hírességeket úgy, mintha a legjobb barátaink lennének, hiszen sokan megosztják mindennapi életük egy-egy szeletét a közösségi oldalaikon, vagy magukra öltik a képernyőn eljátszott kedvenc karaktereink személyiségét.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét közepére is ígérnek bőséggel izgalmat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 20.

KOS (március 21-április 20)

Egyedülálló lehetőség adódik a hét közepén, amellyel ha nem élsz, akkor valószínűleg hosszú ideig nem fogsz tudni hasonló alkalmat megragadni ahhoz, hogy sikerre vidd, amit elkezdtél. Ez most rendkívül jó bizonyíték arra, hogy érdemes kitartani a céljaid mellett, hogy érdemes időt és energiát fektetni abba, amit épp csinálsz. Ülj tehát le, zárd ki a külvilágot és gondold végig, mi az a legrövidebb út, amelyen végig haladva sikeres lehetsz! Hajrá!

BIKA (április 21-május 20)

Kellemes csalódás ér a hét közepén, olyan hírt kapsz ugyanis, amelyre nem számítottál, épp ezért kifejezetten pozitív impulzusként hat majd rád. Mostantól nem kell tehát aggódnod amiatt, hogy miként legyen tovább, hisz az élet megszüntetheti végre a jelenleg fennálló bizonytalanságot. Amikor már azt hitted volna, hogy veszendőbe ment minden, akkor derül ki, hogy tulajdonképp bármikor bármi megtörténhet. Most már nyugodt szívvel készülhetsz az ünnepekre!

IKREK (május 21-június 21)

Komoly döntés előtt állsz a hét közepén, az ebből adódó bizonytalanság okán pedig egyenlőre borzasztóan frusztrált vagy. Nem tudod, hosszú távra mi lenne a legjobb megoldás a számodra, s azt sem, az elhatározásod most milyen hatással lenne a környezetedre. Zárj ki tehát minden külső körülményt, ne figyelj a kéretlen tanácsadókra, de még azokra se, akikről tudod, hogy biztosan a javadat akarják. Gondolj végig mindent, aprólékos részletességgel elemezd a helyzetet és úgy hozd meg a döntést, hogy valamennyi lehetséges szempontot figyelembe veszel!

RÁK (június 22-július 22)

Valakivel konfliktushelyzetbe keveredsz a hét közepén, amelynek során az illető akaratán kívül megbánt, ám borzasztóan röstelli magát emiatt. Ennek megfelelően minden órában igyekszik a tudtodra adni, mennyire fontosnak tart, s mennyire sajnálja a történteket. Mivel alapvetően nem vagy egy haragtartó ember, így érdemes leülnötök és megbeszélnetek alaposan a konfliktus eredetét, próbáljátok megtalálni a közös nevezőt és igyekezzetek dűlőre jutni egymással. Bocsáss meg neki, lépj túl a sérelmeiden, hisz jön a karácsony, a szeretet ünnepe!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét közepére olyannyira túlvállalod magad, hogy ki sem látsz a feladatokból, mindemellett bőven akad tennivalód a ház körül is annak érdekében, hogy karácsonyra minden olyan legyen, mint amilyennek látni szeretnéd. Ez azonban roppant sok energiádba fog kerülni, hisz egy fenékkel úgy szeretnél több lovat megülni, hogy tulajdonképp nem is vagy egy gyakorlott lovas. Szedd tehát össze a gondolataidat, rendszerezd a teendőket és szépen menj sorban végig egyiken a másik után. Ugyan a nap végére könnyen lehet, hogy úgy érzed majd, mintha kifacsartak volna, mégis mindennél fontosabb az lesz, hogy a lelkiismereted megnyugszik. Igyekezz azért némi pihenést is beiktatni, hisz nem az a cél, hogy teljesen kimerülj, éppen az ünnepekre!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Elég nagy projekteken dolgozol már egy ideje, melyekkel kapcsolatban úgy érzed, mostanra magadra maradtál, ráadásul jelenleg elég kevés az eszköztárad is ahhoz, hogy nyertesen gyere ki a valamennyiből. Feladni azonban semmiképp nem érdemes, minden tartalék energiádat vesd be ahhoz, hogy sikerrel járhass, nem szégyen az sem, ha mersz segítséget kérni vagy elfogadni, néha ugyanis sokkal félelmetesebbnek tűnik minden, ha egymagad nézel farkasszemet a problémákkal. Hidd el, nem vagy egyedül a világban, csupáncsak a megfelelő személyekre van szükséged, akik tolják a szekeredet!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hét közepén különösen jól eső érzés számodra az, hogy valaki a tágabb környezetedben feltételek nélkül a te szempontjaidat helyezi előtérbe egy bizonyos ügyben csak azért, hogy segítsen és elérhesd végre a kitűzött célodat. Roppant jól esik az illető gesztusa, hisz érzed, hogy valóban számíthatsz rá. Ugyan a kapcsolatotok nem túl régi keletű, mégis olyan érzésed van vele kapcsolatban, mintha sok-sok éve szoros kapcsolat lenne közöttetek. Becsüld meg a jelenlétét, légy hálás az önzetlen segítségnyújtásért és igyekezz viszonozni mindazt, amit kaptál tőle!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hét közepe különösen bizonytalan lehet számodra, attól félsz ugyanis, hogy az eddig elvégzett munkád éppen karácsony előtt vész kárba egy olyan befolyásoló tényezőnek köszönhetően, amelyre semmifajta ráhatásod nincsen. Ne akarj azonban rögtön farkast kiáltani, amennyiben egyfajta meg nem szűnő aggodalommal végzel minden feladatot, abban az esetben szinte biztosan be fogod vonzani a kudarcot. Te csak tedd a dolgodat, a legjobb tudásod szerint menj az úton előre, figyelembe véve azt, hogy csak olyan magasságokig érdemes menned, amelyben még biztonságban érzed magad. Hidd el, a magabiztosság fél siker!

NYILAS (november 23-december 21)

A hét közepén végre sikerülhet elérned a hosszú ideje kitűzött célodat, melyért borzasztóan sokat dolgoztál, sem az idődet, sem az energiáidat nem kímélted, s most nagyon úgy tűnik, hogy a munkád eredménye bőséggel megtérül. Valóban kivételes teljesítményt nyújtottál, elképesztő erőket mozgattál meg a hajrában, ma pedig joggal zsebelhetsz be minden elismerő kézfogást. Ez a győzelem a tiéd, senki el nem veheti tőled, ünnepeld meg méltóképp magadat, menj el a barátaiddal valahova, ereszd le a fáradt olajat és tankolj fel, mert nyakadon a karácsonyi roham!

BAK (december 22-január 20)

A hét közepén éppen akkor válik bizonytalanná minden egy bizonyos ügy tekintetében, amikor már majdnem a végére értél a folyamatnak. Most kell a leginkább összpontosítanod tehát, mindezt annak érdekében, hogy ne érhessen csalódás, hiszen elég régóta dolgozol a szóban forgó projekten. Még nem késő korrigálni azt, amiről úgy gondolod, hogy korrekcióra szorul, most van tehát a legnagyobb szükséged arra, hogy a zavaró tényezőket kizárva kijavítsd a hibát, amíg késő nem lesz. Meg tudod csinálni, csak higgy magadban!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Arra jössz rá a hét közepén, hogy valaki a közvetlen környezetedben másféle szinten kezeli a kettőtök kapcsolatát, ami érthető módon kissé zavarba ejtő a számodra. Mivel te nem ugyanazt látod a dologban, mint amit az illető, épp ezért diplomatikus, ám határozott mondanivalóval hozd a tudtára, hogy egyenlőre teljesen felesleges beleélnie magát bármibe, ti ugyanis mindketten más csatornát néztek. Arra mindenképp ügyelj, hogy tapintatos maradj és ne bántsd meg a másik felet, hiszen nem tudhatod, hogy milyen mély sebet ejt a lelkén az elutasítás!

HALAK (február 20-március 20)

Olyan tehertől sikerül megszabadulnod a hét közepén, amely már hosszú ideje nehezítette az életedet, számtalan álmatlan éjszakát okozva. Most azonban eljött az idő, hogy végleg magad mögött hagyd a problémát és ezt méltóképp meg is ünnepeld: add át magad a megkönnyebbülésnek, kapcsolj ki teljesen, s ezúttal ne keress újabb legyőzendő akadályokat. Igyekezz kipihenni a lelki fáradalmakat, nézz meg egy karácsonyi filmet, süss mézeskalácsot a barátnőiddel, igyatok forralt bort, sétáljatok egyet a karácsonyi forgatagban, egyszóval készülj a nagy, ünnep előtti rohanásra!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

A sikeres újévi fogadalmak nem ígérnek azonnali változást

Kép

Napi horoszkóp március 1.: a Bikák új ismeretségre tehetnek szert, az Oroszlánok sodródnak az árral

A csillagok a hónap első napjára is izgalmakkal készültek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Akkor és most: 10 énekes, aki a Megasztárban tűnt fel először, és azonnal megszerette az egész ország

Nem minden énekes, zenész tud felmutatni ismert és befolyásos családot, akik segítségére lehetettek volna a híressé válásban.

Kép

Ez a 3 perces gyakorlat csökkenti a cukorbetegség kialakulásának kockázatát, és még a stresszel is elbánik

Kutatók érdekes eredményre jutottak egy gyakorlatsor kapcsán, amit csak 3 percig kell végezni.

Kép

24 megkerülhetetlen sci-fi, amit látnod kell

Végre megérkezett a mozikba a Dűne: Második rész, de ha valaki szereti a sci-fi műfaját, ezeket a klasszikusokat is mindig érdemes újranézni.

Kép

A fogyásod is gátolhatja, ha nem figyelsz erre: 4 táplálékkiegészítő, amivel soha ne vegyél be magnéziumot

TikTok-on pörgött fel egy videó, amelyben egy nő elmondta, 20 kilót fogyott, mert így szedte a magnéziumot.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!