Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp december 20.: az Ikrek komoly döntés előtt állnak, a Nyilasok elérhetik a céljukat

Napi horoszkóp december 20.: az Ikrek komoly döntés előtt állnak, a Nyilasok elérhetik a céljukat
A nap cikke

Napi horoszkóp április 29.: az Ikreknek éles helyzetben kell feltalálniuk magukat, a Skorpióknak motivációra van szükségük a feladataik elvégzéséhez

A hét első napja is számos izgalmat tartogat számodra, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Promóciók

A SPAR kényelmi termékeivel időt és pénzt is spórolhatsz!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek a május az év legszerencsésebb hónapja lesz: valóra válik a legnagyobb álmuk!

A májusi eső aranyat ér! Valakinek pedig tényleg ezt hozhatja a tavaszi szezon legszebb és legcsodálatosabb hónapja.

Olvasd el!

"Kevesen bocsátanák meg azt, amit anyósom tett az esküvőnkön" - A legtoxikusabb dolgok, amiket egy lagzin csináltak

Volt, akinek az anyósa 15 év után is arra buzdította a fiát, hogy váljon el, mert ez a kapcsolat nem működik... szerinte.

Olvasd el!

Heti horoszkóp április 29-május 5.: a Bikákra nagy változás vár, az Oroszlánok ügyei a lehető legjobban alakulnak

A csillagok az előtted álló hétre is tartogatnak bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Ez a 3 vitamin veszélyes is lehet, ha túl sokat veszel be belőle: hányást és még belső vérzést is okozhat

Bizony, nem árt óvatosan bánni velük!

Olvasd el!

A rajongók aggódnak: Justin Bieber nyilvánosan tört ki zokogásban - FOTÓ

A rajongói kommentek százezrei záporoztak Justin Bieber szelfije alá, ami valóban aggodalomra adhat okot, hiszen egyértelműen sírt.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét közepére is ígérnek bőséggel izgalmat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 20.

KOS (március 21-április 20)

Egyedülálló lehetőség adódik a hét közepén, amellyel ha nem élsz, akkor valószínűleg hosszú ideig nem fogsz tudni hasonló alkalmat megragadni ahhoz, hogy sikerre vidd, amit elkezdtél. Ez most rendkívül jó bizonyíték arra, hogy érdemes kitartani a céljaid mellett, hogy érdemes időt és energiát fektetni abba, amit épp csinálsz. Ülj tehát le, zárd ki a külvilágot és gondold végig, mi az a legrövidebb út, amelyen végig haladva sikeres lehetsz! Hajrá!

BIKA (április 21-május 20)

Kellemes csalódás ér a hét közepén, olyan hírt kapsz ugyanis, amelyre nem számítottál, épp ezért kifejezetten pozitív impulzusként hat majd rád. Mostantól nem kell tehát aggódnod amiatt, hogy miként legyen tovább, hisz az élet megszüntetheti végre a jelenleg fennálló bizonytalanságot. Amikor már azt hitted volna, hogy veszendőbe ment minden, akkor derül ki, hogy tulajdonképp bármikor bármi megtörténhet. Most már nyugodt szívvel készülhetsz az ünnepekre!

IKREK (május 21-június 21)

Komoly döntés előtt állsz a hét közepén, az ebből adódó bizonytalanság okán pedig egyenlőre borzasztóan frusztrált vagy. Nem tudod, hosszú távra mi lenne a legjobb megoldás a számodra, s azt sem, az elhatározásod most milyen hatással lenne a környezetedre. Zárj ki tehát minden külső körülményt, ne figyelj a kéretlen tanácsadókra, de még azokra se, akikről tudod, hogy biztosan a javadat akarják. Gondolj végig mindent, aprólékos részletességgel elemezd a helyzetet és úgy hozd meg a döntést, hogy valamennyi lehetséges szempontot figyelembe veszel!

RÁK (június 22-július 22)

Valakivel konfliktushelyzetbe keveredsz a hét közepén, amelynek során az illető akaratán kívül megbánt, ám borzasztóan röstelli magát emiatt. Ennek megfelelően minden órában igyekszik a tudtodra adni, mennyire fontosnak tart, s mennyire sajnálja a történteket. Mivel alapvetően nem vagy egy haragtartó ember, így érdemes leülnötök és megbeszélnetek alaposan a konfliktus eredetét, próbáljátok megtalálni a közös nevezőt és igyekezzetek dűlőre jutni egymással. Bocsáss meg neki, lépj túl a sérelmeiden, hisz jön a karácsony, a szeretet ünnepe!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét közepére olyannyira túlvállalod magad, hogy ki sem látsz a feladatokból, mindemellett bőven akad tennivalód a ház körül is annak érdekében, hogy karácsonyra minden olyan legyen, mint amilyennek látni szeretnéd. Ez azonban roppant sok energiádba fog kerülni, hisz egy fenékkel úgy szeretnél több lovat megülni, hogy tulajdonképp nem is vagy egy gyakorlott lovas. Szedd tehát össze a gondolataidat, rendszerezd a teendőket és szépen menj sorban végig egyiken a másik után. Ugyan a nap végére könnyen lehet, hogy úgy érzed majd, mintha kifacsartak volna, mégis mindennél fontosabb az lesz, hogy a lelkiismereted megnyugszik. Igyekezz azért némi pihenést is beiktatni, hisz nem az a cél, hogy teljesen kimerülj, éppen az ünnepekre!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Elég nagy projekteken dolgozol már egy ideje, melyekkel kapcsolatban úgy érzed, mostanra magadra maradtál, ráadásul jelenleg elég kevés az eszköztárad is ahhoz, hogy nyertesen gyere ki a valamennyiből. Feladni azonban semmiképp nem érdemes, minden tartalék energiádat vesd be ahhoz, hogy sikerrel járhass, nem szégyen az sem, ha mersz segítséget kérni vagy elfogadni, néha ugyanis sokkal félelmetesebbnek tűnik minden, ha egymagad nézel farkasszemet a problémákkal. Hidd el, nem vagy egyedül a világban, csupáncsak a megfelelő személyekre van szükséged, akik tolják a szekeredet!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hét közepén különösen jól eső érzés számodra az, hogy valaki a tágabb környezetedben feltételek nélkül a te szempontjaidat helyezi előtérbe egy bizonyos ügyben csak azért, hogy segítsen és elérhesd végre a kitűzött célodat. Roppant jól esik az illető gesztusa, hisz érzed, hogy valóban számíthatsz rá. Ugyan a kapcsolatotok nem túl régi keletű, mégis olyan érzésed van vele kapcsolatban, mintha sok-sok éve szoros kapcsolat lenne közöttetek. Becsüld meg a jelenlétét, légy hálás az önzetlen segítségnyújtásért és igyekezz viszonozni mindazt, amit kaptál tőle!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hét közepe különösen bizonytalan lehet számodra, attól félsz ugyanis, hogy az eddig elvégzett munkád éppen karácsony előtt vész kárba egy olyan befolyásoló tényezőnek köszönhetően, amelyre semmifajta ráhatásod nincsen. Ne akarj azonban rögtön farkast kiáltani, amennyiben egyfajta meg nem szűnő aggodalommal végzel minden feladatot, abban az esetben szinte biztosan be fogod vonzani a kudarcot. Te csak tedd a dolgodat, a legjobb tudásod szerint menj az úton előre, figyelembe véve azt, hogy csak olyan magasságokig érdemes menned, amelyben még biztonságban érzed magad. Hidd el, a magabiztosság fél siker!

NYILAS (november 23-december 21)

A hét közepén végre sikerülhet elérned a hosszú ideje kitűzött célodat, melyért borzasztóan sokat dolgoztál, sem az idődet, sem az energiáidat nem kímélted, s most nagyon úgy tűnik, hogy a munkád eredménye bőséggel megtérül. Valóban kivételes teljesítményt nyújtottál, elképesztő erőket mozgattál meg a hajrában, ma pedig joggal zsebelhetsz be minden elismerő kézfogást. Ez a győzelem a tiéd, senki el nem veheti tőled, ünnepeld meg méltóképp magadat, menj el a barátaiddal valahova, ereszd le a fáradt olajat és tankolj fel, mert nyakadon a karácsonyi roham!

BAK (december 22-január 20)

A hét közepén éppen akkor válik bizonytalanná minden egy bizonyos ügy tekintetében, amikor már majdnem a végére értél a folyamatnak. Most kell a leginkább összpontosítanod tehát, mindezt annak érdekében, hogy ne érhessen csalódás, hiszen elég régóta dolgozol a szóban forgó projekten. Még nem késő korrigálni azt, amiről úgy gondolod, hogy korrekcióra szorul, most van tehát a legnagyobb szükséged arra, hogy a zavaró tényezőket kizárva kijavítsd a hibát, amíg késő nem lesz. Meg tudod csinálni, csak higgy magadban!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Arra jössz rá a hét közepén, hogy valaki a közvetlen környezetedben másféle szinten kezeli a kettőtök kapcsolatát, ami érthető módon kissé zavarba ejtő a számodra. Mivel te nem ugyanazt látod a dologban, mint amit az illető, épp ezért diplomatikus, ám határozott mondanivalóval hozd a tudtára, hogy egyenlőre teljesen felesleges beleélnie magát bármibe, ti ugyanis mindketten más csatornát néztek. Arra mindenképp ügyelj, hogy tapintatos maradj és ne bántsd meg a másik felet, hiszen nem tudhatod, hogy milyen mély sebet ejt a lelkén az elutasítás!

HALAK (február 20-március 20)

Olyan tehertől sikerül megszabadulnod a hét közepén, amely már hosszú ideje nehezítette az életedet, számtalan álmatlan éjszakát okozva. Most azonban eljött az idő, hogy végleg magad mögött hagyd a problémát és ezt méltóképp meg is ünnepeld: add át magad a megkönnyebbülésnek, kapcsolj ki teljesen, s ezúttal ne keress újabb legyőzendő akadályokat. Igyekezz kipihenni a lelki fáradalmakat, nézz meg egy karácsonyi filmet, süss mézeskalácsot a barátnőiddel, igyatok forralt bort, sétáljatok egyet a karácsonyi forgatagban, egyszóval készülj a nagy, ünnep előtti rohanásra!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

A SPAR kényelmi termékeivel időt és pénzt is spórolhatsz!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

10 káliumban gazdag étel, amivel szíved egészségét támogatod: a banánnál is hatásosabbak!

A banán talán a legismertebb káliumban gazdag étel, de számos más egészséges élelmiszer jó káliumforrás. És, hogy miért van szükségünk káliumra? Többek között szabályozza a vérnyomást, a szívritmust, a sav-bázis egyensúlyt és szerepet játszik az idegrendszeri jelek továbbításában.

Kép

Eddig azt hitted, hogy lehetetlen őket beszerezni? Elhoztuk neked a TikTok legfelkapottabb sminktermékeit!

Selena Gomez márkájáról álmodozol már egy ideje? Most pár kattintással a tiéd lehetnek a legmenőbb termékek!

Kép

4 csillagjegy, akinek a május az év legszerencsésebb hónapja lesz: valóra válik a legnagyobb álmuk!

A májusi eső aranyat ér! Valakinek pedig tényleg ezt hozhatja a tavaszi szezon legszebb és legcsodálatosabb hónapja.

Kép

A rajongók aggódnak: Justin Bieber nyilvánosan tört ki zokogásban - FOTÓ

A rajongói kommentek százezrei záporoztak Justin Bieber szelfije alá, ami valóban aggodalomra adhat okot, hiszen egyértelműen sírt.

Kép

Napi horoszkóp április 29.: az Ikreknek éles helyzetben kell feltalálniuk magukat, a Skorpióknak motivációra van szükségük a feladataik elvégzéséhez

A hét első napja is számos izgalmat tartogat számodra, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

Felszolgálók kitáltaltak: Ezek a sztárok adják a legtöbb és a legkevesebb borravalót

Az, hogy valakinek a bőre alatt is pénz van, még nem jelenti azt, hogy szívesen is ad belőle másoknak.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!