Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp december 12.: az Oroszlánok igyekeznek a pozitív impulzusokat keresni, a Bakok komoly kihívás előtt állnak

Napi horoszkóp december 12.: az Oroszlánok igyekeznek a pozitív impulzusokat keresni, a Bakok komoly kihívás előtt állnak
Facebook
Twitter
Pinterest
Ezüstvasárnap is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 12.

KOS (március 21-április 20)

Megunva az egyhelyben történő toporgást, hirtelen felindulásból kívánsz megoldani egy bizonyos szituációt, olyannyira idegesít a helyzet. Próbálj azonban megnyugodni, hisz abból még soha semmi jó nem sült ki, amikor fejjel rohantál a falnak. Minél forróbb fejjel küzdesz ugyanis valamiért, annál kevésbé tudsz majd racionális döntéseket hozni, márpedig enélkül nem-igen fogsz csatát nyerni. Zárd ki a külvilágot, gondold végig, hogyan oldod meg a helyzetet és csak akkor húzd fel a kesztyűt, ha pontosan tudod, milyen taktikával fogsz megküzdeni!

BIKA (április 21-május 20)

Testhezálló feladatot találtál, amely nagy izgalommal tölt el, épp ezért alig várod, hogy belevághass. Mielőtt azonban nekifutnál, igyekezz mindent elsimítani magad körül annak érdekében, hogy ne legyen semmiféle zavaró tényező, amely kizökkenthet és megzavarhatja a koncentrációdat. Vess be minden tudást és tapasztalatot ahhoz, hogy tökéletesen elvégezd és a végén bezsebelhesd a sok elismerést és megmártózz a sikerben! Hajrá!

IKREK (május 21-június 21)

A hét utolsó napja roppant fárasztóra sikeredik, nem számítottál rá, hogy váratlan fordulatoknak köszönhetően az összes kreativitásod bevetve neked kell megoldani kulcskérdéseket. Ez roppant sok energiádba kerül, nap végére úgy érzed, mintha kilencven fokon kimostak volna, épp ezért a hátralévő részét mindenképp szenteld kizárólag a pihenésnek. Ne csinálj plusz programot, csakis olyan dolgokkal foglalkozz, amik kikapcsolnak és feledtetik veled ezt a kihívásokkal teli napot!Hát ilyen vasárnapok is vannak!

RÁK (június 22-július 22)

Van valaki a környezetedben, aki számodra kissé megdöbbentő módon máshová helyezi a kapcsolatotokat, mint ahol te érzed, nem is érted, mi ad okot az illetőnek arra, hogy ilyen módon túlmisztifikálja a dolgot. Mivel azonban veszítenivalód nincsen, adj egy esélyt az egésznek, ám valahogy eközben mindenképp hozd a másik tudtára, hogy egyenlőre teljesen felesleges beleélnie magát a dologba, hisz te nem látod, hogyan lesz ebből bármi, ami kivirágozhat közöttetek. Ne bántsd meg, legyél tapintatos, de ha úgy érzed, hogy csupán az idődet vesztegeted akkor fogalmazz világosan, hisz a végsőkig nem lehet tapintatosságból köntörfalazni!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Túl sok a negatív energia körülötted, melyet rendkívül nehezen tudsz már tolerálni. Nagyon feszélyezve érezted magad az utóbbi időben és ennek okáról csak most sikerült megvilágosodnod, az a környezet okozza, akivel jelenleg körbeveszed magad. Próbáld a dolgokat pozitív oldalukról megközelíteni, mutasd meg, hogy nem feltétlenül mindennek csak rossz oldala van! Ha nem sikerül, te akkor se csüggedj, egyszerűen ne vegyél tudomást ezekről a negatív energiákról! Zárd ki őket és a saját boldogságodra figyelj!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Rendkívül nehezedre esik elfogadni, hogy bármit teszel, egyszerűen nem tudsz bizonyos dolgokon változtatni, úgy kell tehát elfogadnod őket, ahogy vannak. Bármilyen nehéz is azonban, muszáj leszel beletörődni abba, hogy nincs mindenre ráhatásod, hogy az Univerzum úgy van összerakva, ahogy, te pedig nem tehetsz bizonyos dolgok ellen semmit. Örök igazság az, hogy amin nem tudsz változtatni, azt kénytelen vagy elfogadni, igyekezz tehát a hozzáállásodat úgy alakítani, hogy ne okozzon semmi sem boldogtalan vagy esetleg fejfájós perceket, ez ugyanis semmiképp nem visz előre az életben!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Nem szeretsz szembenézni a kellemetlen helyzetekkel, inkább halogatod azt, hogy odaállj és megoldd a problémát. Így azonban csak gyűlnek a gondok és ahogy egyre több és több lesz, azt fogod észre venni, hogy kezdenek összecsapni a fejed felett a hullámok. Ennek elkerülése érdekében igyekezd rendszerezni a tennivalókat és bármennyire kellemetlennek érzed, két lábra állva, okosan és logikusan tegyél pontot a dolgok végére. Hidd el, sokkal nyugodtabban fogsz tudni aludni utána!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Kész vagy megtenni a szükséges lépéseket afelé, hogy végre felhőtlenül, különösebben komoly felelősség nélkül élhesd az életed. Kissé belefáradtál ugyanis abba, hogy mindig agyon nyomnak az olyan típusú feladatok, ahol minden felelősség téged terhel, mindig el kell számolod minden egyes munkafázissal és ha nem hozod a tőled elvárt szintet, akkor bizony főhet a fejed, hogy mitévő legyél. Most azonban eljött az idő, hogy ezeket a bizonyos terheket lepakolva magadról, könnyíts a helyzeteden, ami nem kis megkönyebbülést jelent számodra.

NYILAS (november 23-december 21)

Kósza információkból igyekszel levonni messzemenő következtetéseket, ez azonban azt eredményezi, hogy konfliktusba keveredsz, hiszen tévesen ítéled meg a szituációt, úgy gondolod ugyanis, hogy téged is belekevertek. Mielőtt azonban összevesznél az érintett személlyel, győződj meg róla, valójában mi és hogyan történt. Teljesen felesleges kínos beszélgetésekbe keveredni addig, amíg nem jártál teljesen utána az igazságnak, ne engedd, hogy félig összetett információk tereljenek rossz irányba! Ne bánts meg embereket csak azért, mert valaki, aki ráadásul hajlamos a nagyotmondásra, olyasmit terjesztett veled kapcsolatban, amiből egy szó sem igaz!

BAK (december 22-január 20)

Komoly kihívás előtt állsz, a nehézeségi fok miatt azonban egyenlőre bizonytalan vagy. Nem tudod, hosszútávon mi lenne a legjobb döntés, elsősorban a te szempontodból, az, ha beleugranál és egyszerűen csak kiszámíthatatlanul és általad irányíthatatlanul sodródnál vagy ha köszönettel visszalépnél és a nyugodt életet választanád. Mivel alapvetően nem vagy kalandvágyó típus, nem keresed szándékosan a veszélyes helyzeteket, épp ezért tehát alaposan gondold át, hogyan döntesz, hisz ha már belevágtál, nem fogsz tudni visszafordulni. Nem hajt a tatár, végy figyelembe minden szempontot és úgy állj a rajtkőre, hogy eltántoríthatatlanul biztos vagy a dolgodban!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A legnagyobb meglepetésedre pozitív csalódás ér a hét utolsó napján, olyan hírt kapsz ugyanis, amire nem számítottál, mégis kifejezetten jó hatással lesz rád a jövőd tekintetében. Végre nem kell aggódnod amiatt, hogyan legyen tovább, hisz pont jókor érkeznek ezek a hírek, így az Élet ismét akkor segített ki a gödörből, amikor a legnagyobb szükséged volt rá. Most már nyugodt szívvel fellélegezhetsz, nem kell ugyanis az éjszakákat álmatlanul töltened, egyfolytában a megoldást keresve! Igyekezz felszabadulni és átadni magad a karácsonyi készülődésnek, ez ugyanis biztosan boldogsághormont termel majd számodra!

HALAK (február 20-március 20)

Valaki akaratán kívül bánt meg egy bizonyos helyzetben, ám az illető nagyon röstelli magát emiatt. Minden pillanatot kihasznál ugyanis arra, hogy a tudtodra adja, milyen fontosnak tart és hogy mennyire sajnálja a történteket. Ne fordulj el végleg tőle csak azért, mert egyszer kicsúszott valami a száján, adj neki esélyt arra, hogy bebizonyítsa, valóban nem szándékos volt és ennél sokkal többet jelentesz számára. Üljetek le, beszéljétek meg a konfliktus okát és eredetét és próbáljatok dűlőre jutni egymással. Ne tarts haragot, hisz az nem tesz jót a lelkednek, lépj túl rajta, hisz te is hibáztál már eddigi életed során.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Sem a hideg, sem a meleg zuhany nem tesz jót a testednek: a helyes fürdés titka

Hallottál már a kontrasztos zuhanyzáról? Most mindent megtudhatsz róla!

Kép

Napi horoszkóp január 28.: a Bikákat váratlan fordulat bizonytalaníthatja el, a Szüzek két lábbal állnak a földön

A csillagok a hétvége első napjára is üzentek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

A filmtörténet egyik legnagyobb csillaga volt, mégis fotósnak tartotta magát - érdekességek 4 ritkán látott fotó mentén Gina Lollobrigidáról

A 20. század díváiból Dunát lehetne rekeszteni, a január 16-án elhunyt isteni Lollo mégis egyedülálló volt köztük. Az ÉvaMagazin.hu cikke.

Kép

Nem mindennapi sztori: az édesanya, aki különböző napon, hónapban és évben szülte az ikreit

Hihetetlen történet került elő a 2022/2023-as szilveszterről. Igazi csoda!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!