Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp augusztus 7.: a Bikáknak érdemes nyitottabb gondolkodással élniük, a Vízöntők napját soha vissza nem térő lehetőség borítja fel

Napi horoszkóp augusztus 7.: a Bikáknak érdemes nyitottabb gondolkodással élniük, a Vízöntők napját soha vissza nem térő lehetőség borítja fel
A nap cikke

Miley Cyrus anyja hozzáment legkisebb lánya exéhez: ő pedig szóba sem áll velük most

Nem egészen egy év együttjárás után össze is házasodott a sztárpár, ám nem véletlen, hogy Tish legkisebb lánya szóba sem áll velük.

Promóciók

A sikeres újévi fogadalmak nem ígérnek azonnali változást

Olvasd el!

Napi horoszkóp március 3.: a Mérlegek a tehetségüket bizonyíthatják, a Halaknak érdemes kiállniuk magukért

A csillagok a hét utolsó napjára is üzentek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Sarolta hercegnő mindenkit maga mögé utasított: hivatalosan is ő lett a világ leggazdagabb gyereke

Nem semmi, milyen lista élére került Katalin és Vilmos kislánya.

Olvasd el!

Az E-vitamin szerepe a fogyókúrában: 8 étel, amitől drasztikusan beindul a fogyás

Az E-vitamin hozzájárul az immunrendszer egészséges működéséhez és segít abban, hogy energikusabbakká váljunk, ezért szükség van rá a fogyáshoz is! A most következő ételek pedig gazdagok ebben.

Olvasd el!

10 világsztár, aki összeházasodott a legnagyobb rajongójával

Szó szerint tündérmesébe illő is lehet, amikor egy sztár nemcsak észreveszi, de bele is szeret a legnagyobb rajongójába.

Olvasd el!

„91 éves vagyok, és még mindig magas sarkú cipőben és miniszoknyában járok – nem érdekel, mit mondanak mások”

90 felett is lehet bárki stílusos!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó napjára is izgalmas üzenetekkel készültek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 7.

KOS (március 21-április 20)

Noha a hét utolsó napja van, amikor nem igazán számítasz izgalmakra, mégis egy váratlan fordulat borítja fel azt a nyugalmat, amely meghatározza a jelenlegi hangulatodat. Amennyiben azonban sikerül észnél lenned és gyorsan reagálnod, abban az esetben nem kell semmifajta negatív végkimeneteltől tartanod, a megfelelő lépések nélkül azonban semmire nem mész majd a küzdeni akarással. Épp ezért igyekezz észnél lenni annak érdekében, hogy a a nap végén boldogan koccinthass a sikerre. Ez a nap most ilyen, de ne aggódj, holnap talán egy könnyebb napra ébredsz!

BIKA (április 21-május 20)

Alapvetően nem vagy túl nyitott személyiség, inkább szeretsz magányodba vonulni és olyan elfoglaltságokat találni, amelyek rólad szólnak. Eljött azonban az idő, amikor érdemes az eddigi zárkózottabb életedből lejjebb adni és új embereket megismerni, avagy a körülötted lévők irányába nagyobb érdeklődést mutatni. Ne félj megszállottan a csalódástól, mert be fogod vonzani, ugyanakkor nem árt óvatosnak lenned. Nem mindenki olyan, amilyennek eddig hitted, sajnos neked is vannak a környezetedben olyanok, akik vastag álarcban élnek a céljaik elérése érdekében. Ez azonban legyen az ő bajuk, te pedig caak hallgass a hetedik érzékedre, mely ezúttal sem fog becsapni!

IKREK (május 21-június 21)

Egy, a szívedhez közelálló személy kerül kellemetlen helyzetbe, amelyben a te segítségedre számít. Számodra mi sem természetesebb, mint az, hogy rögtön csatába indulj az illetőért, hisz egyrészt pontosan tudod, hogy fordított esetben te is számíthatnál rá, másfelől pedig voltál már ehhez hasonló szituációban, így tehát kezedben a megoldókulcs. Oldjátok meg a kialakult szituációt, majd este csapjatok koccintsatok a pozitív végkimenetelre! Szebben nem is érhetne véget ez a hét, nem igaz?

RÁK (június 22-július 22)

Kissé elvakultan hajtod a sikert, mindenáron a dobogó tetején szeretnél állni, ennek érdekében pedig olyan dolgokra is képes vagy, amelyek mind a komeptencia-, mindpedig az értékhatáraidon jóval túlmutatnak. Mielőtt azonban nagy galibát okoznál és komoly felelősségrevonással találnád szemben magad, érdemes végiggondolnod, hogy mi az, amiért érdemes kockáztatnod. A saját érdekedben jobb, ha belátod, hogy nem minden helyzetben éri meg a bőröd vásárra vinni, hisz nagyon könnyen megégetheted magad! Gondolkodj, mielőtt cselekszel, hisz rengeted bajtól óvhatod így meg magad!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Abszolút nem szereted a váratlan helyzeteket, mindenről határozott elképzelésed van, amelynek alapján keresed a megoldást, az előre elkészített tervrajz elengedhetetlen számodra, épp ezért a sikert mindig előre borítékoltnak tekinted. Amennyiben azonban mégis hiba csúszik a számításodba, dühöngve rohansz el, egyszerűen képtelen vagy elfogadni a kudarc tényét. Be kell azonban látnod, hogy az életben nem lehet mindig mindent kiszámítani, hisz az, hogy mi és hogyan alakul, nem csupán rajtad múlik. Épp ezért te sem számíthatsz arra, hogy mindig ugyanúgy történnek az események, ahogyan eltervezted. Időnként egy-egy szituációt a sors rendez el, te pedig úgysem tudod befolyásolni, így inkább nyugodj bele és fogadd el, hogy néha jobb, ha félreteszed a matekkönyved. Hidd el, sokkal több élménnyel gazdagodhatsz, ha tágul a látótered, csak tegyél egy próbát!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Végre kezd izgalmassá válni az, ami eddig olyan monotonnak és eseménytelennek tűnt, a hét utolsó napján ugyanis olyan izgalmas vizek felé evezhetsz, amelyeken még soha nem jártál. Alapvetően jobban szereted te, magad alakítani olyanformán a szituációt, hogy a biztonságérzeted ne sérüljön, most azonban jól esik kicsit az árral sodródni, hiszen sokkal nyugodtabb vagy, a mentőmellény ugyanis ott van rajtad, ha vízbe esnél. Nem lesz semmi baj! Néha egészséges izgalmakra és kalandokra is szükség van, nem igaz?!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hét utolsó napja van, amely számodra nem jelent mást, mint egy bizonyos határidő vészes közeledtét, neked pedig -úgy érzed- még rengeteg feladatod van, mielőtt a végeredményt prezentálod. Rendkívüli módon kétségbe ejt az, hogy a jelek szerint sehol sem tartasz és semmi nem halad úgy, ahogy eltervezted. Mielőtt azonban mérgezett egerek módjára szaladgálnál körbe, igyekezz alaposan végiggondolni, hogy milyen taktikával lehetsz a lehető leghatékonyabb. Hidd el, van megoldás, csak meg kell találnod és amennyiben sikerül felállítanod a tervet, abban az esetben azonnal kezdj neki a folyamat lezárásának, mert most nincs idő arra, hogy háromszor körbejárd a dolgot. Egyszerűen bíznod kell a saját képességeidben és abban, hogy megvan benned az a tudás, amellyel nem lehet gond a végcél elérése! Hajrá!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Szeretsz gondoskodni magadról, a függetlenséged az, ami biztonságot ad, épp ezért nem adnád semmi pénzért azt, ami ezzel jár. Mindennek ellenére azonban mégis meg kell birkóznod egy, a te képességeiden kissé túlmutató helyzettel, amelyben nem biztos, hogy a legokosabb taktikát folytatod, ha a büszkeséged okán nem kérsz segítséget. Ne akard mindenáron egyedül megoldani a problémát, vedd észre, ha nem tudsz mit kezdeni vele és még azelőtt igyekezz segítséget kérni, mielőtt összecsapnának a fejed felett a hullámok. Egyszer neked is félre kell tenned a büszkeségedet, hisz nem létezik az az ember, aki képes egyedül megoldani minden szituációt úgy, hogy horzsolások nélkül tud megugrani minden akadályt!

NYILAS (november 23-december 21)

Annak idején reményekkel telve indultál el egy úton, melytől nagyon sokat vártál, a legnagyobb csalódásodra azonban azzal kell szembesülnöd, hogy nem is tartogat számodra olyasfajta lehetőségeket, mint amennyit reméltél volna ettől a helyzettől. Amennyiben úgy gondolod, ideje felhúzni a vasmacskát és tovább állni, ne vesztegesd az idődet, keress inkább új utakat, hisz így azok a lehetőségek is elúsznak, amelyekkel sikeres lehetsz. Épp ezért ideje eldöntened, mit is szeretnél valójában: erős alapra erős szerkezetet felhúzni, vagy csupán illúziókból légvárat építeni.

BAK (december 22-január 20)

A hét utolsó napjára felhőtlen pihenést terveztél, ám valahogy annyi tennivaló gyűlt össze a ház körül, hogy te csak bosszúsan konstatálod, hogy ez a nap is dugába dőlt pihenés nélkül. Mivel azonban szerencsére nem vagy egyedül, bőséggel akad segítséged a környezetedben, ahol a számodra fontos emberek várják, hogy fizikai támogatást nyújtsanak, épp ezért igyekezz a bosszankodást félretenni és megragadni az alkalmat, hogy ott állnak mögötted. Együtt, csapatban meg tudjátok ugyanis oldani azokat a feladatokat, amelyek most még nyugtalanítanak. Meglátod, seperc alatt túl leszel az egészen, ne feledd azonban megköszönni, hogy ilyen összetartó kis közösség van körülötted!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Annak ellenére, hogy a hét utolsó napján kész terv van a fejedben azt illetően, hogy miképp fogsz minden folyamatban lévő ügynek pontot tenni a végére, mégis egy vissza nem térőnek tűnő lehetőség lesz majd az, ami letéríthet az eddigi utadról. Bár pontosan tudod, hogy szinte mindent át kell szervezned, mégis érdemes végiggondolnod, mennyi hasznot húzhatsz ebből a nem minden nap kínálkozó alkalomból. Mérlegelj és amennyiben nyerhetsz rajta, élj az kínálkozó esélyekkel. Amennyiben azonban úgy találod, hogy nincs értelme, abban az esetben nyugodtan engedd el a dolgot és koncentrálj más feladataidra. Csak akkor kockáztass, ha látod a perspektívát!

HALAK (február 20-március 20)

Noha minden tőled telhetőt megtettél a siker érdekében, mégsem alakul úgy a végkifejlet, ahogy szeretted volna, ez pedig elég nagy csalódással tölt el. Amennyiben azonban visszalapozol és végigzongorázod az eseményeket, rá fogsz jönni, hogy rajtad semmi sem múlt, te anyait-apait beleadtál abba, hogy a végén minen tökéletes lehessen. Önvád helyett tehát igyekezz belátni, hogy hiába küzdesz heroikusan, vannak bizonyos faktorok, amelyeket úgysem tudsz befolyásolni, épp ezért a jövőben érdemes így tekintened minden olyan helyzetre, amely nagyban megkönnyíti majd a lelkiismereted is. Ne pakolj magadra felesleges terheket, ha nem muszáj!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

A sikeres újévi fogadalmak nem ígérnek azonnali változást

Kép

Alternatív szereposztás: 2024-ben valószínűleg őket castingolnák a Titanic főbb szerepeire

Ha most készülne a film, nekik nagy esélyük lenne arra, hogy bekerüljenek.

Kép

Kiderült, mikor és hol jelentette be Meghan és Harry, hogy gyereket várnak – Senki sem számított erre

A pár mindenkit alaposan meglepett, amikor egy fontos eseményt választott arra, hogy közölje a nagy hírt.

Kép

Heti horoszkóp március 4-10.: az Ikrek zsúfolt hétre számíthatnak, a Szüzek kínos szituációba kerülhetnek

A csillagok március első hetére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

10 ruhadarab, amit egy elegáns nő sohasem visel

A stílus bár egyénenként változó, a szakértők szerint vannak olyan darabok, amiktől egy elegáns nőnek mindenképpen búcsút kell vennie.

Kép

6 étel, amit soha egyél már lefekvés előtt az orvosok szerint

Tudtad? Még olyan zöldségek és gyümölcsök, amiket jobb, ha nem fogyasztunk vacsorára, mert rossz hatással vannak az alvásra!

Kép

7 hiba, amitől nehezebben gyógyulsz meg a náthából

Ha elkapsz valami felső légúti betegséget, sokszor hetekig fújod az orrod, köhögsz és úgy érzed magad, mint akin átment egy úthenger? Nem biztos, hogy az immunrendszered a gyenge, mert bizonyos szokások is a tünetek elhúzódását okozzák.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!