Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Hallottál már a Hideg Holdról? Varázslatos hatással lehet az életedre

Hallottál már a Hideg Holdról? Varázslatos hatással lehet az életedre

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ők a legönfejűbbek: 4 csillagjegy, aki soha nem köt kompromisszumot

Nem egyszerű velük az élet, persze a nap végén így fogadjuk el őket!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
A mai nap igazán különleges, ráadásul nem semmi hatása lehet a jövődre...

Egyre gyorsabban közeledünk az év végéhez, ilyenkor pedig természetes, hogy elgondolkodunk arról, ami az elmúlt időszakban történt velünk. És bár ez az év egyik legkaotikusabb időszaka (hála az ünnepi készülődéseknek), mégis fontos, hogy picit le tudjunk lassítani, hogy erőt kapjunk a következő időszakhoz.

Ehhez tökéletes lehetőséget nyújt az úgynevezett Hideg Hold, amiről nagy valószínűséggel még soha nem hallottál, pedig nem kicsit befolyásolhatja az életedet, de nyugi, mert most elhoztunk róla szó szerint MINDENT, amit tudni érdemes róla!

Mikor van a Hideg Hold?

Tulajdonképpen, röviden és tömören a Hideg Hold az első decemberi telihold, ami idén december 8-án, szerdán, vagyis ma lesz!

Mi is az a Hideg Hold?

A decemberi Hideg Holdat az előre tekintés időszakának is szokták nevezni, állítólag ez az elevezés az indián kultúrából származik és a természeti világ változásait tükrözi. Amikor elérünk az év ezen pontjához, biztosak lehetünk benne, hogy ez az évszak legsötétebb pontja, és innentől kezdve minden világosabb lesz.

Ez a nap kiváló alkalom arra, hogy konkrét célokat, szándékokat fogalmazzunk meg magunkban, amelyeket a következő évben szeretnénk elérni. Szakértők szerint ennek ilyenkor olyan spirituális ereje van, hogy 2023 nyarára teljesen átalakulhat az életünk, a most megfogalmazott céljaink hatására.

És hogy hogyan érhetjük el mindezt biztosan? Üljünk egy ideig ma este csendben és mozdulatlanul, és elmélkedjünk el az elmúlt 12 hónapunkról. Engedjük, hogy a hála táplálja a gondolkodási folyamatunkat, emellett szabaduljunk meg azoktól a dolgoktól (személyektől), amelyek/akik zavarók vagy károsak ránk nézve. Döntsük el, hogy pontosan mire is vágyunk, és mit kell tenni ahhoz, hogy elérjük jövőre a céljaikat.

Természetesen nagyon fontos, hogy ezen a napon valóban lelassítsunk, legalább este, ugyanis nagyban meghatározhatja az ünnepek kiegyensúlyozottságát és a jövő évünket az, ha most veszünk egy nagy levegőt és átgondoljuk az egész évünket.

A Hideg Hold egyébként képes új kérdéseket is felvetni, amelyeket feltehetünk ilyekor a múltbéli fájdalmainkkal kapcsolatban azért, hogy végre továbbléphessünk.

Ezt olvastad már?

Galéria / 12 kép

Ez lesz a legszerencsésebb nap számodra decemberben a csillagjegyed alapján

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak jobb nő lett - forró fotók

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Kép

A legijesztőbb dolog, amit a születésed ideje elárul rólad

Mindannyiunknak vannak furcsaságai... és soha nem állítanánk, hogy minden furcsaságért a szüleink a felelősek, de abban viszont valószínűleg mind egyetértünk, hogy a neveltetésünk befolyásolja azt, kivé válunk - beleértve a furcsa tulajdonságainkat is.

Kép

A net segítségével próbálják leleplezni Leonardo DiCaprio új barátnőjét

A Titanic és A Wall Street farkasa filmek sztárját egy rejtélyes nő társaságában szúrták ki a lesifotósok február elején, a média pedig arra biztat mindenkit, ha tudják ki ő, jelentkezzenek!