Cikkek a(z) fitt rovatból

Bizony, a futástól tényleg okosabb leszel!

Fitt
Ugye te sem csak azért edzel, hogy leadd a súlyfelesleget? A mozgás ugyanis emellett a stresszt is oldja, és az agyra is csodás hatással van!

7 meggyőző érv, hogy a jóga az egyik legjobb keresztedzés futóknak

Fitt
Szívesen választanál valami igazán hatékony keresztedzést a futás mellé, pláne az őszi-téli szezonban, amikor nehezebben veszi rá magát az ember a szabadtéri sportra? A jóga az egyik legjobb opció - el is áruljuk, miért!

A pénteki hiba, amivel elintézed, hogy ne tudj lefogyni

Fitt
Egész héten úgy étkezel, mint egy Victoria's secret modell, és olyan szorgalmasan jársz az edzőterembe, mintha fizetnének érte, és mégsem bírsz lefogyni?

7 kaja, amit azok esznek gyakran, akik sokáig élnek és nagyon fittek

Egészség
Nemrég végeztek egy felmérést olyan idős emberekkel, akik már igencsak szép kort éltek meg (70-90 évesek), de még mindig aktívak, fittek és egészségesek. A kérdés az volt, mi a közös bennük?

Szakértők elárulták, mit sportolj, mikor rossz a hangulatod

Életmód
Van, hogy te is leharcoltnak érzed magad, és semmihez nincs kedved? Nos, pont olyankor kell rávenned magad egy kis sportra, ami jobb kedvre derít.

Tanuld meg értelmezni a címkét!

Fitt
Ásványvíz és ásványvíz között is lehet nagy különbség.

Futsz, és imádod a kutyákat? Akkor a következő melót neked találták ki!

Fitt
Futsz, amennyit csak az időd engedi, mert teljesen rá vagy kattanva az edzésre, mellette pedig rajongsz a négylábúakért? Bob Wilcox is épp ilyen pasi, ezért okosan ötvözte két nagy szenvedélyét a munkájában is!

Újulj meg testileg és lelkileg 21 nap alatt – Indul a JOYNESS kihívás!

JOYness
Szeretnél leszámolni a rossz szokásaiddal, jó lenne jobban megélni a pillanatokat? Fittebb és egészségesebb akarsz lenni? És ami a legfontosabb: szeretnél valóban boldogabb lenni? Akkor itt a helyed!

Testépítő nagymamáért rajong most az internet

Életmód
Olyan kemény edzései vannak a 75 éves nagyinak, hogy még egy fitt húszonéves is megizzadna tőle.

Regeneráció japán módra: hatásos technikák a világ minden tájáról

Fitt
Neked is megvannak a jól bevált regeneráiós praktikáid, vagy inkább szeretsz új dolgokat kipróbálni? Néha érdemes ez utóbbit választani: lássuk, miket alkalmaznak a világban!

5 szuperhősnő, akinek az edzésterve bárkit inspirálhat

Sztárok
„Eddz úgy, mint egy pasi és táplálkozz úgy, mint egy nyúl” – jellemezte Scarlett Johansson azt az időszakot, amikor a Fekete Özvegy szerepére készült (ami 2010 óta kábé folyamatosan tart, hiszen nyolc filmben játszotta el a szerepet). De az extrém fitneszéletmódnak is vannak hétköznapi vonásai, és ezek közül néhány abszolút elengedhetetlen. Összegyűjtöttünk néhány elemet szuperhősdiétákból és -edzéstervekből, amelyeket kezdők is beépíthetnek a mindennapjaikba.

4 „egészséges” dolog, ami valójában csak gátol a célod elérésében

Fitt
Manapság egyre többen kattannak rá az egészséges életmódra, és valóban szuper hír! Azonban sokan olyan szabályokat iktatnak be a fittségük érdekében, ami nem segít, sőt csak gátolja őket a céljaik elérésében.

5 tipp, ami segít, hogy vékonyabb és tónusosabb legyen a combod

Fitt
Ki ne szeretne feszes, vékony és formás combokkal hódítani? Most összeszedtük, mit kell tudnod comb edzés és diéta témájában ahhoz, hogy a legtöbbet hozd ki a virgácsaidból!

50 kcal nem sok! Íme 24 alacsony kalóriatartalmú snack

Fitt
Ha képtelen vagy lemondani a nassolásról, ha nem bírod ki vacsoráig, de nem mindegy, mennyi energiát tartalmaz, amihez nyúlsz, akkor készítsd be előre egyet-egyet ezekből az alacsony kalóriatartalmú snackekből.

Ó, te jó ég! 1600 pluszkalória az irodai nasikkal észrevétlenül?

Fitt
Bizony! Egy új kutatás szerint hetente ennyivel több kalóriát juttatnak be sokan az irodai nasikkal. Ez pedig nagyjából majdnem olyan, mintha egy napnak megfelelő plusz ételmennyiséget fogyasztanál el…

Kim Kardashian egyszerű trükkje, hogy egy edzést se hagyjon ki

Fitt
Ha követed Kim Kardashiant az Instagramon, biztosan feltűnt, hogy újabban nagyon rákapcsolt az edzésre, és minden nap kitesz valamit róla a sztorijába.

A ketogén diéta 6 veszélye szakértők szerint

Fitt
Úton-útfélen a ketogén diétáról hallani, amely, ha szigorúan tartják, valóban hozzásegíthet a fogyáshoz. De megalapozott, fenntartható diétáról van szó vagy csak egy újabb extrém fogyimódszerről? A orvosok, dietetikusok véleménye sem egybehangzó. Íme legfontosabb kockázati tényezők:

Egyszer már sikerült NEM híznom a nyaraláson – elmondom, hogyan

Fitt
Ha nyaralás, akkor ott a pihenés, sok program, meleg, napsütés, és egy csomó szuper élmény – na meg persze a hízás is! Hiszen, ki akarná (tudná) visszafogni magát, amikor egy olyan helyen van, ahol új ízeket lehet megkóstolni, esetleg a reggeli svédasztal telis-tele van mindenféle finomsággal? És, ha ez az egy-két hét van az évben, amikor tényleg rendesen kikapcsolódsz hosszabb ideig, akkor miért ne élveznéd azt ki maximálisan?

Ezer kalória egy laza strandnapon? Megnéztük, mennyire hizlalnak a strandkaják

Fitt
A hamburger vagy a gofri hizlal jobban? Az evamagazin.hu felmérte a legnépszerűbb strandkaják energiatartalmát, mert hiszen nem árt előre tudni, hogy mit válasszunk, ha még mindig a lájtosabb fogásokat választanánk.

Ez ám a kitartás! 7 ruhaméretet fogyott egy nő

Életmód
Még XL-esből L-es méretig fogyni is igazán nagy szó, na, de a lány, aki 7 mérettel lett kisebb, elképesztő eredményt ért el kitartásának köszönhetően.

Edd ezzel a gyümölccsel a fagyit, és nem fog hizlalni

Egészség
Bár ma már sok diétás fagyi kapható, nem mindenhol könnyű hozzájuk jutni. Erre az esetre jelent megoldást az egyik amerikai dietetikus tippje, aki szerint ha egy bizonyos gyümölccsel párosítod a fagyit, nem fog hizlalni!

Csontos pofi és semmi toka: fogyj az arcodból!

Szépség
Vannak, akik hiába vékonyak, az arcuk alapján mégis pufinak tűnnek, meg olyanok is, akiknél 1-2 kiló hízás is azonnal meglátszik a tokájukon és az arcukon is! De hogyan lehet úgy fogyni, hogy innen menjen le leggyorsabban a felesleg?

A barátnőid kihatnak arra, milyen erős az önkontrollod

Fitt
A te barátnőid hogyan reagálnak, amikor elmondod nekik, hogy diétába kezdesz? Támogatnak, csatlakoznak hozzád, vagy esetleg csak legyintenek egyet? Egy kutatás szerint egyáltalán nem mindegy, hogy milyen emberekkel veszed körül magadat - ugyanis a barátnőid személyisége kihat arra, mennyire lesz sikeres a diétád.

Sportallergia: lehet, hogy te is ebben szenvedsz?

Fitt
Vannak azok az emberek, akiket egyszerűen képtelenség rávenni a sportolásra, sőt hangoztatják is, hogy allergiásak a sportra. Bár eddig ez viccnek tűnt, néhány esetben nagyon is komoly, ugyanis ez a betegség tényleg létezik.

Eláruljuk, hogy pontosan mennyi szénhidrátra van szüksége a testednek egy nap!

Fitt
Bár sokan, ha diétába kezdenek, próbálják hanyagolni a szénhidrátokat, ez azonban nem épp a legjobb taktika. Szénhidrátokra ugyanis nagyon is szüksége van a testnek, csak az nem mindegy, mennyit fogyasztasz belőlük!