Cikkek a(z) blog rovatból

Már senkinek sem hihetünk az interneten? Ez a fiatal lány megmutatja, hogy készül az előtte-utána fotó

Önismeret
Az utóbbi időben sok bloggernek lett elege, és tökéletes képek helyett inkább olyan fotókkal lepik meg követőiket, amik bizony lerántják a leplet a nagy "testkép-átverésekről".

Axente Vanessa legújabb Vogue fotói

A modellügynökség
Szupermodellünkkel utoljára az olasz Vogue címlapján találkozhattál haute couture témában, amivel egészen pontosan a 11. Vogue címlapját jegyezte. Köztük volt egy legendás szeptemberi amerikai címlap is, így nem is csoda, hogy 2013 júliusa óta szinte minden hónapban igényt tart rá Anna Wintour. Vanessa tulajdonképpen első magyarként érte el, hogy a legnagyobb divatmagazin állandó modellje legyen. Idén is csodásan indult az év, hiszen két Prada és egy Calvin Klein kampány után Vanessa szerepet kapott a januári és a februári szám oldalain is, utóbbiban ráadásul duplán.

A fitneszmami kitálalt: ezt rontják el az újdonsült anyukák az edzőteremben

Fitt
Sok anyuka már a szülés után alig bír magával, és azon van, hogy leadja a terhesség alatt felszedett kilókat - bármi áron. Ennek azonban nem így kellene lennie...

Új arcok a láthatáron: Martina első találkozása az ügynökséggel V

A modellügynökség
Hogyan lehet valakiből modell? Megéri jelentkezni az Attractivehoz? Milyen tulajdonságok kellenek ahhoz, hogy valaki modell lehessen és mennyi időbe telik?

Elferdített valóság: 10 fitneszblogger, aki nem fél megmutatni az igazi testét

Fitt
Jó ideje népszerű a #30secondsbeforeandafter kihívás, ami lényegében azt mutatja be, hogy mindössze fél perc alatt, egy megfelelő póz kiválasztásával gyakorlatilag új emberek lehetünk új testtel. A következő 10 fitneszblogger bátran bevállalta az igazi és a "beállított" testét is!

Valentin Yudashkin legújabb kampányarca: Flora

A modellügynökség
Flora tavaly áprilisban csatlakozott az Attractive csapatához, azóta főleg Athénban, Milánóban és Zürichben dolgozik, lakhelyéül pedig jelenleg Isztambul szolgál.

A modellek is hordanak fogszabályzót!

A modellügynökség
Hosszú évek óta foglalkozunk a női szépséggel és nem tudunk olyan indokot elképzelni, ami miatt “ciki” lenne fogszabályzót viselni.

Érdekel a modellkedés? Így tudsz jelentkezni!

A modellügynökség
Régóta csodálod a modelleket? Minden álmod, hogy beutazd a világot és abban legyél sikeres, amit szeretsz? Esetleg már többen mondták, hogy modellkedned kellene? Eláruljuk, hogy ez esetben mi a legjobb és legrosszabb, amit tehetsz magadért.

A félpucér szakács, akinek főzős videóit többször is meg fogod nézni

Sztárok
Mióta felkapták a videóit, a perui félpucér szakácsot, Franco Noriegát rengetegen követik - és nem csak a receptjeiért!

Axente Vanessa újra a Calvin Klein kampányarcaként

A modellügynökség
Büszkén jelentjük: szupermodellünk idén újra Calvin Klein kampányának arca, egészen pontosan nyolcadik alkalommal. 2013-ban robbant be először az őszi Calvin Klein Collection klasszikus fekete-fehér kampányával, azóta reklámozta már többször a Jeans és a Platinum vonalat, valamint az Endless Euphoria illatát.

Noémi első útja Tokióba

A modellügynökség
Hogyan kell elképzelni, amikor egy gyönyörű tinédzser életében először indul modellként külföldre? A válasz egyáltalán nem olyan ijesztő, mint ahogyan azt sokan gondolják.

Hajdu Niki legsportosabb munkája

A modellügynökség
Világutazó szőkeségünk naplójába legutóbb egy New York-i fejezetnél leshettél be, amikor az Imagista magazinnak fotózott, ma azonban visszatérünk Európába, azon belül is Londonba, ahova rendszeresen visszajár, főleg az egyik legnagyobb brit ruhamárka kedvéért.

Babát vár a nagyon népszerű blogger

Sztárok
Instagramon osztotta meg az örömhírt.

Új kezdet: Modellünk, Polly visszatérése

A modellügynökség
Minden idők egyik kedvenc modellje volt számunkra, ám két évvel ezelőtt sajnos úgy döntött, abbahagyja a modellkedést és más kihívások elé néz. A Petrából lett Pollyra 2011-ben találtunk rá interneten keresztül, karrierje során pedig Törökországon át egészen Tanzániáig jutott el és fotózott a legnagyobb magazinoknak.

Töltődj fel a Balin nyaraló Barabás Henriettel!

A modellügynökség
Egész évben modelljeink munkáiról számolunk be, ám ebben az időszakban mindenkinek kijár a jól megérdemelt pihenés. Sokan utaznak el, vagy nyaralnak ilyenkor, így éppen kapóra jön egy remek tipp feltöltődésre, ami bemutatja azt is, hogyan tölti szabadnapjait egy topmodell.

Karácsonyi divatanyag Axente Vanessával

A modellügynökség
Mi mással is kedveskedhetnénk neked az ünnepi időszakra, mint Neiman Marcus Christmas Fashion Bookjával, melyben a mi Vanessánk az egyik főszereplő?!

Így készült Éva karácsonyi reklámja

A modellügynökség
Lehet, hogy eddig nem vetted észre, de az Aréna Pláza divatos reklámjaiban hosszú évek óta szerepelnek az Attractive gyönyörű modelljei, sőt, volt már rá példa, hogy egyszerre hárman is. Az Amnesia kampányokból ismerős Dobár Éva például 2013 őszén egy dívát alakított a bevásárlóközpont kedvéért. Karácsonyra újra felkérték, ám most olyan szerepbe bújt, amiről több mint két éve szól magánélete is, egészen pontosan kisfia születése óta.

Új arcok a láthatáron: Branka első fotózása

A modellügynökség
Hogyan lehet beletanulni a modellkedésbe? Megéri jelentkezni, vagy igent mondani, ha felkeresnek? Mi a menetrendje a modellé válásnak? Hogyan lehet beletanulni a modellkedésbe? Megéri jelentkezni, vagy igent mondani, ha felkeresnek? Mi a menetrendje a modellé válásnak?

Adamik Luca vadiúj frizurája

A modellügynökség
Friss diplomás topmodellünkről legutóbb a New York-i divathét során adtunk hírt, ahol Custo Barcelona showját nyithatta és részt vettt többek közt Naeem Khan és Thom Browne kifutóján is.

Nanushka legújabb kampányarca: Gréta

A modellügynökség
Büszkén osztjuk meg veled legújabb hírünket, miszerint modellünk, Gréta az egyik legismertebb hazai luxusmárka kampányarca lett.

Már csak két hét, itt a karácsony és ajándékok még sehol!!!???

Promóciók
Nézd meg a filmet! Szabó Patrícia és az Ajándékvarázsló segít a gondodon!

Mi?! Bájos gödröcskéket akart az arcára az anyuka, ezért kés alá feküdt

Életmód
Ráadásul mindezt azért, mert a saját kisfiától irigyelte meg ezeket a cuki mosolygödröcskéket...

A cuccok titkos világa - cuki és vicces videók hétköznapi dolgokról

Életmód
Seaan Charmatz, a Spongyabob animátora imád cuki fejet és végtagokat rajzolni minden tárgyra, amivel a nap folyamán találkozik.

36 órányi ébrenlét után léptem fel

Hien blogja
Elmesélem nektek, mik történtek velem mostanában.

Dorina tokiói élménybeszámolója

A modellügynökség
Amikor a modellkedés legizgalmasabb oldaláról kérdezik a lányokat, biztosan az első válaszok közt van az utazás lehetősége.