Nanushka legújabb kampányarca: Gréta

A modellügynökség

Büszkén osztjuk meg veled legújabb hírünket, miszerint modellünk, Gréta az egyik legismertebb hazai luxusmárka kampányarca lett.

Nanushka ugyanis 16 éves szépségünket választotta ki Trokán Nóra mellé a 2017-es resort kollekció reklámozására. Kampánylányunk akkor csöppent a modellvilágba, amikor tavaly febuárban nővére, Axente Vanessa mellett pózolhatott az amerikai Vogue oldalain. Ezt követte egy Chloé lookbook, majd számos külföldi és hazai divatanyag. Bár senkit sem szeretünk összehasonlítani, legutóbbi munkájával mondhatni Vanessa nyomdokaiba lépett, aki 3 évvel ezelőtt szintén szerepelt Nanushkatavaszi-nyári kollekciójának kampányában.

Gréta: “Nagyon tetszett a fotózas, gyönyörű helyen voltunk és a stáb is klassz volt, nagyon jól éreztem magam. Egész nap fotóztunk, így a vége felé már kezdtem kicsit fáradni, de úgy érzem, hogy megérte.

A ruhák eszméletlen szépek és abszolút hordhatóak, különösen a cipők fogtak meg, alig várom, hogy lecsaphassak majd egy-két darabra!”

Nézd meg te is a Travelogue kollekcióhoz készült hangulatos kisfilmet:

gy modell számára a legnagyobb elismerés, mikor megjelenésével egy divatmárkát képviselhet. Szerinted melyik lehet a legizgalmasabb része a modellek munkájának?