Így készült Éva karácsonyi reklámja

A modellügynökség

Lehet, hogy eddig nem vetted észre, de az Aréna Pláza divatos reklámjaiban hosszú évek óta szerepelnek az Attractive gyönyörű modelljei, sőt, volt már rá példa, hogy egyszerre hárman is. Az Amnesia kampányokból ismerős Dobár Éva például 2013 őszén egy dívát alakított a bevásárlóközpont kedvéért. Karácsonyra újra felkérték, ám most olyan szerepbe bújt, amiről több mint két éve szól magánélete is, egészen pontosan kisfia születése óta.

Éva: “Az idei téli Aréna kampány kapcsán azzal hívott fel az ügynökségem, hogy anya típusú modell lányt keresnek, és adhatnak-e rám opciót?! Természetesen egyből igent mondtam, azt hiszem elég közel áll hozzám az anyaszerep.

Egy anyukát kellett alakítanom, aki boldogan ünnepel a karácsonyfa alatt a szép családjával. A kampányfotók más helyszínen készültek, ott csak a "férjem" a "kislányom" és én szerepeltünk. A rengeteg mennyiségű műhó végig kísérte a reklámfilm forgatást is, fontos szerepe volt a hangulat megteremtésében.

A forgatás természetesen karácsonyi kiegészítőkkel feldíszített, dunaparti loft lakásban zajlott. Ott már kibővült a család, egy kisfiú is csatlakozott hozzánk. A reklámban egy idilli szenteste látható, ahol a gyerekek izgatottan bontogatják az ajándékjaikat, a szülők pedig mindennél boldogabbak, hogy együtt ünnepel a család.

Nagyon profi volt a stáb is, de a 9 éves kislány és az 5 éves kisfiú is felnőtt módjára viselkedett és próbálták a legjobb formájukat hozni, persze megőrizve a gyermeki ártatlanságot, amikor is önfeledten kacagtak vagy egymás szórakoztatására elkezdtek hógolyózni a műhóval. Szerintem ezekből az elkapott pillanatokból lesznek a legjobb felvételek.

Öröm volt egy ilyen szerepben is teljesíteni, és köszönöm, hogy újra az Aréna Pláza "csapatával" dolgozhattam. Kíváncsian vártam a reklámot, amit az igazi férjemmel és kisfiammal nézhetek a tv-ben, vagy éppen majd Milán az óriásplakátra mutatva kérdezheti meg, hogy anya miért egy másik családdal van azon a képen?!”

Kellemes Ünnepeket kívánunk az egész Attractive-csapat nevében!