Mi?! Bájos gödröcskéket akart az arcára az anyuka, ezért kés alá feküdt

Joy.hu

Ráadásul mindezt azért, mert a saját kisfiától irigyelte meg ezeket a cuki mosolygödröcskéket...

A 44 éves beauty blogger anyuka, AJ Weir több mint 1300 angol fontot költött arra, hogy a plasztikai sebészek bájgödröcskéket varázsoljanak az arcára - pont olyanokat, amilyeneket 11 éves kisfiának, Morgannek a természet adott.

A nőt a családja is óva intette a beavatkozástól, de az anyuka hajthatatlan volt és szeptemberben kés alá feküdt. A műtét 90 percig tartott, amely során végig ébren volt. Azt mesélte: ezt megelőzően évekig kutatott olyan kórház és sebészek után, akik vállalnak ilyen operációt, mivel ez nem túl gyakori kérés. Azt is hozzátette: tisztában volt a kockázatokkal is, elvégre ez mégis egy olyan műtét, amely során arcába vágnak bele...

A gyógyulási folyamat elején még nem volt biztos benne, hogy természetes lesz a végeredmény, ám végül nagyon elégedett volt azzal, amit a tükörben látott.

"Évekig csak álmodoztam róla, hogy nekem is legyenek ilyen cuki mosolygödrök az arcomon, és mára ez végre teljesült! Most, ha valaki rámnéz, nem tudja megmondani, hogy ezeket nem a természet adta nekem! Sokan ellenezték a beavatkozást a családom és a barátaim körében, de úgy voltam vele: ez az álmom, és ha megengedhetem magamnak, akkor miért ne tegyem?! A mellemet is megcsináltattam pár éve, és az is jó döntésnek bizonyult."

A fenti, és az alábbi néhány képen te is megnézheted a műtét eredményét!

Mi a véleményed erről a történetről?