Axente Vanessa legújabb Vogue fotói

A modellügynökség blog

Szupermodellünkkel utoljára az olasz Vogue címlapján találkozhattál haute couture témában, amivel egészen pontosan a 11. Vogue címlapját jegyezte. Köztük volt egy legendás szeptemberi amerikai címlap is, így nem is csoda, hogy 2013 júliusa óta szinte minden hónapban igényt tart rá Anna Wintour. Vanessa tulajdonképpen első magyarként érte el, hogy a legnagyobb divatmagazin állandó modellje legyen. Idén is csodásan indult az év, hiszen két Prada és egy Calvin Klein kampány után Vanessa szerepet kapott a januári és a februári szám oldalain is, utóbbiban ráadásul duplán.

A januári számban Karlie Kloss-szal szerepel Patrick Demarchelier fotóin, akivel mostanában rengeteget volt alkalma együtt dolgozni. A divatanyag a hónap legnagyobb slágerének variációit mutatja be “Pants On Fire” címmel:

A feburári szám is megérkezett két divatanyaggal. Talán furcsán hangzik, de az elsőt már októberben befotózták. “Big Things, Small Packages” néven Vanessa mellett olyan ismerős arcok mutatják be a tavaszi szezon figyelemfelkeltő kiegészítőit, mint Hailey Baldwin, Roome Strijd, Sara Sampaio és Tavi Gevinson. Willy Vanderperre fotóján Vanessát brutál Marc Jacobs cipőkben, óriás Céline és Mulberry táskákkal láthatod:

A második februári anyag november közepén készült el, szintén New Yorkban. A kép érdekessége, hogy ezzel vezetik fel Glenn Martins iterjúját, aki nem más, mint az Y/Project tervezője. A Vogue által zseniálisnak tartott ruhadarabjait Vanessa ezúttal a legújabb Dior cipőkkel viseli:

A ropogósan friss editorialokat teljes egészében megcsodálhatod a galériánkra kattintva:

Nézd meg a galériánkat - 8 kép

Neked eddig melyik a kedvenc divatanyagod Vanessával?