Adamik Luca vadiúj frizurája

A modellügynökség

Friss diplomás topmodellünkről legutóbb a New York-i divathét során adtunk hírt, ahol Custo Barcelona showját nyithatta és részt vettt többek közt Naeem Khan és Thom Browne kifutóján is.

Adamik Luca szeptember óta érzi szuperül magát Amerikában, ahol új modellügynöksége, a Muse Management menedzseli. A New York-i team nemrég előállt egy igen merész ötlettel, miszerint ideje felfrissíteni Luca megjelenését, így miután mi is beleegyeztünk, megszületett a döntés egy sokkal rövidebb, bob frizuráról.

Luca már korábban is kacérkodott a rövidebb fazonnal, de modellként természetesen nem cselekedhetett meggondolatlanul, hiszen csak a mi beleegyezésünkkel nyúlhatnak hozzá a lányok a hajukhoz, minden drasztikus változás nélkül. A vagány look elkészítését természetesen kizárólag egy aranykezű profira terveztük bízni, akit meg is találtunk Tüzes Tamás, világszerte ismert magyar mesterfodrász személyében. Ilyen volt a vágás előtt:

Ezek a fotók pedig közvetlenül az újítás után készültek:

Mikor ilyen szintű változtatásról van szó, természetesen a modellkönyvet is át kell gondolni, át kell formázni, hogy mindig a modell aktuális kinézetét tükrözze, ezért azóta számos fotósorozat készült Lucáról, amit a galériára kattintva te is végig tudsz nézni:

Nézd meg a galériánkat - 14 kép
Adamik Luca új frizurája

Mi teljesen odavagyunk az új lookért. Neked melyik hajstílus jön be jobban?