A modellek is hordanak fogszabályzót!

A modellügynökség

Hosszú évek óta foglalkozunk a női szépséggel és nem tudunk olyan indokot elképzelni, ami miatt “ciki” lenne fogszabályzót viselni.

Sajnos sokan még mindig félnek tőle, így a gyönyörű modelljeinken keresztül igekszünk meggyőzni arról, hogy nincs is fontosabb annál, mint hogy törődj a fogaid egészségével. Már csak azért is, mert a szád formája és a fogaid állapota nagyban befolyásolják az arckarakteredet, sőt még a közérzetedet is. Szerencsére a Fogtündér tényleg létezik, méghozzá Dr. Bukna Ildikó személyében, aki egykor az Attractive modellcsapatát erősítette. Szépségeink neki köszönhetik álomszép és persze szabályosan bátor mosolyukat. Legutóbbi páciense egyik legnagyobb reménységünk, a Tokiót meghódító Zita volt, aki most első fogszabályzójáról mesél:

“Októberben került fel a fogyaszabályzóm, amit a régebben modellkedő, nagyon aranyos Bukna Ildi tett fel. Már volt szó arról, hogy lesz fogszabim, és a terv az volt, hogy alul-felül is lesz. Ez változott, mert csak alulra került fel, ahol csírahiányom van, ezért nagyok voltak a fogaim közti rések. Az ügynököm, Orsi szerette volna, ha elől megmarad a rés a fogam között és Ildi is azt mondta, hogy nem szükséges felülre is tenni. Így hát október óta viselem alul, hogy összehúzzuk az alsó réseket.

Hamar hozzászoktam, csak abban a pár napban fáj, amikor havonta egy alkalommal Ildi cseréli benne a drótokat egyre erősebbre. A fájdalom elviselhető és a tiszán tartása sem bonyolult. Kicsit többet mosom a fogam, öblögetek, és ha valami beragad a fogszabi közé, arra kaptam egy kis kefét, amivel könnyen el lehet távolítani a kajadarabokat.

Bár most teljesen a sulira koncentrálok, nem akadályoz a modellkedésben, mert alig látszik. Azt, hogy meddig lesz fent, még nem tudom,de már nagyon várom a végeredményt!”

Ha megfelelő szakembert választasz, megrövidítheted a fogszabályozás idejét és esztétikailag is sokkal előnyösebben jársz. A fájdalomtól és a fogak romlásától pedig egyáltalán nem kell félned. A legfontosabb, hogy időben kezdj el gondoskodni róla, főleg ha modellkedni szeretnél. Mint látod, akkor sem kell félned, ha fogszabályzóval szeretnél modellnek jelentkezni. Tarts velünk, hamarosan jelentkezünk egy újabb mosolygós fogszabi történettel!