Valentin Yudashkin legújabb kampányarca: Flora

A modellügynökség

Flora tavaly áprilisban csatlakozott az Attractive csapatához, azóta főleg Athénban, Milánóban és Zürichben dolgozik, lakhelyéül pedig jelenleg Isztambul szolgál.

Ez persze nem jelenti azt, hogy egy nemzetközi modell számára ne lennének szuper munkák Budapesten is. A párizsi kifutókat is uraló orosz tervező, Valentin Yudashkin csapata például szépségünket választotta ki a 2017-es tavaszi eyewear kampányukhoz. A gyönyörű beauty fotókra több mint fél évet vártunk, de amint azt te is látni fogod, nagyon is megérte!

Flora: “Nagyon örültem, amikor megtudtam, hogy a Magyarországon élő ukrán fotóssal, Oleg Borisukkal fogok együtt dolgozni. Hihetetlenül tehetséges és formabontó fotósnak tartom a hazai piacon. A májusi fotózás gördülékenyen zajlott, ami a stáb profizmusának köszönhető.

Talán a legnehezebb része a haj volt, amit Radván Simon készített és ami, ahogy a végeredmenyen is látszik, nagyon jól sikerült. Nagy köszönet a munkáért az egész csapatnak és remélem a jövőben is lesz lehetőségem velük dolgozni.”