Karácsonyi divatanyag Axente Vanessával

A modellügynökség

Mi mással is kedveskedhetnénk neked az ünnepi időszakra, mint Neiman Marcus Christmas Fashion Bookjával, melyben a mi Vanessánk az egyik főszereplő?!

Szupermodellünk 2015 tavaszán dolgozott először együtt egy lookbookon az egyik legnagyobb luxus áruház csapatával, az utóbbi időben pedig rendszeres szereplője a brand havonta megjelenő divatkönyvecskéjének. Karácsonyra azt álmodták meg, hogy bemutatnak egy csajos hétvégét, ami pont úgy néz ki, mintha A diótörő Cukorországában élő tündérei tervezték volna meg. Vanessa remekül szórakozott a vicces díszletek közt, olyan exkluzív ruhadarabokban, melyeket kizárólag Neiman Marcusnál tudsz megvásárolni. Hangolódj rá az amerikai ünnepi hangulatra Vanessával:

“Az első napon New Yokron kívül fotóztuk egy régi, angol stílusú, kőből épült villában, belül hatalmas, nagyon durva régies stílusú interiőrrel. Julia Nonival fotóztuk, akivel a David Yurman kampányt is, és olyan beállítások voltak, mint például amikor az egyik szoba óriási ágyán feküldtem és körülöttem rengeteg cupcake és süti volt, de fotóztunk fürdőkádban is, ahol fújkáltam a buborékokat és pancsoltam. Cicákkal is fotóztam, nagyon sokat hülyéskedtem velük, vicces volt az egész fotózás, abban a házban tényleg minden volt.

A második napon New York utcáin fotóztam egy másik modellel, a kínai Xiao Wen Juval, aki egy nagyon jófej csaj. Együtt amerikai dúsgazdag nőket alakítottunk, akik a hatalmas házukban pózolnak és készülnek partyzni. Nagyon jó volt, hogy lehetett szórakozni és hülyéskedni a fotózás alatt, és bár nyáron nem igazán volt karácsonyi hangulatunk, az estélyi ruhák már azokra az amerikai nőkre emlékeztettek, akik ezekben fognak karácsonyi és szilveszteri partykban megjelenni.”

Reméljük, te is pont ilyen mosolygósan és vidáman fogod zárni a 2016-os évet!

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
Karácsonyi divatanyag Axente Vanessával