Cikkek a(z) egészség rovatból

Kiderült: Kristen Bell depresszióval küzd!

Sztárok
A hollywoodi sztár először beszélt a harcról, amelyet ezzel az alattomos betegséggel vív.

3 kaja, amitől pattanásaid lesznek

Szépség
Abban semmi meglepő sincs, hogy az étkezési szokásaid hatással vannak a külsődre, de azt tudtad-e, hogy néhány étel kifejezetten segíti a pattanások kialakulását (és most nem az olajos magvakról beszélünk)?

Így nem teszi tönkre a hajgumi a tincseidet

Szépség
Itt a nyár, ami nehéz időszak a hajunk számára, a meleg miatt folyton húzzuk, csavarjuk, fonjuk, gumizzuk és bizony ennek hamar látható a hatása. Tartsd be tippjeinket és egészségesebb lesz a copfod!

A zuhanyzás utáni rossz szokás, aminek gombás fertőzés lehet a vége

Egészség
Nem is gondolnád, milyen rosszat tesz, ha ezt az apróságnak tűnő lépést figyelmen kívül hagyod.

5 újabb ok, hogy igyál több vizet!

Fitt
Már ezerszer zengtünk ódákat a megfelelő mennyiségű és minőségű folyadék-fogyasztásról, de erre a nyári időszakban még jobban oda kell figyelni. Szóval íme újabb 5 érv, hogy igyál sok vizet:

Hogyan hizlal az okostelefon?

Fitt
Azt már mindannyian tudjuk, hogy a késő esti mobilozás nem túl egészséges, ám most jött egy még újabb kutatási eredmény!

Mi az a nyírfanedv és miért idd?

Fitt
A kókuszvíz után megérkezett a legújabb őrület!

Így reggeliznek a világ különböző pontjain

Egészség
A te reggelid miből áll? Három szundi, egy kis rohanás, megspékelve a szokásos "mit vegyek fel?" kálváriával és egy csipetnyi rohanással a busz után.

3 mód, ahogy megszabadulhatsz a szúnyogoktól

Életmód
Te is utálod, amikor a kellemes nyári estéket az állandó csípések teszik tönkre? Akkor most eláruljuk, hogyan űzheted el a szúnyogokat!

Mennyi vizet kell inni nyáron?

Egészség
Te ugyanannyi vizet iszol télen, mint nyáron? És vajon mi az ideális mennyiség?

Sokkolóan őszinte fotók egy gyönyörű színésznőtől: ilyen az élet egy súlyos bőrbetegséggel

Életmód
Az amerikai lány az alábbi képekkel, és a hozzá írt magyarázatokkal szeretné edukálni az embereket, mivel úgy látta: sokaknak fogalma sincs, hogy mivel jár az, ha valaki ekcémával vagy pikkelysömörrel éli az életét.

7 trükk, amivel könnyen leadhatod a kritikus 10 kilót, és megtarthatod az álomalakod

Fitt
Kitűzni a célt könnyű, elérni nehéz, megtartani a legnehezebb. Ismerős? A túlsúly lemegy, ám ha nem figyelsz magadra, akkor lesben áll és visszajön! Régóta küzdesz a jojó effektussal? Akkor fogadd meg a következőket!

A zabkása hatása az egészségre: ez lehet a sikeres diéta titka!

Egészség
A zabpehelyből készülő zabkása hatása a szervezetünkre egészen lenyűgöző – máris soroljuk, mi mindent tud ez a csodaétel!

Kókuszgolyó - Készítsd el a klasszikus és a mindenmentes paleo-változatot is

Vous
Igazi klasszikus a kókuszgolyó, a retrónál is retróbb, mindenkinek van ehhez az édességhez kapcsolódó gyerekkori emléke. Nagyon egyszerű és kiadós, ezer módon ízesíthető és variálható, sőt még egészségessé is tehető. Mutatjuk a klasszikus nagymamás és a mindenmentes paleo változat receptjét!

5 „egészséges” étel és ital, ami állandó gyulladást okozhat

Egészség
Pedig látszólag egyikkel sincs gond…

A nyári sportolás Nr1 szabálya

Fitt
Ha imádsz a szabadban sportolni, akkor van egy fontos dolog, amiről márciustól szeptember végéig biztosan gondoskodnod kell, ez pedig nem más, mint a napvédelem!

5 sikeres nő esti rutinja: a titok ezekben a szeánszokban rejlik!

Sztárok
Nem mindegy, hogyan ér véget a napod és hogyan kezdődik az éjszakád. Ha úgy érzed, valamit rosszul csinálsz, inspirálódj ezektől a hiteles és sikeres csajoktól!

Lisztmentes túrós muffin

Allergénmentes
Egészséges finomság kevés hozzávalóból!

Mennyire rossz, ha sokáig visszatartod a vizeleted?

Egészség
Hányszor fordult már elő veled, hogy az egyszerűen túl lusta voltál, hogy kimenj pisilni? Vagy amikor a dugóban ülsz, és nincs is lehetőséged rá?

5 ok, hogy miért használj több kókuszolajat

Szépség
Kívül-belül csodaszer!

5 egészségügyi kérdés, amire minden nőnek tudnia kell a választ

Fitt
Orvosi ajánlások alapján az alábbi öt kérdésre érdemes tudnod a választ (ha álmodból felkeltenek, akkor is), mert így könnyebben beazonosíthatók bizonyos betegségek:

Ilyen az élet bipoláris zavarral

Önismeret
A bipoláris zavar (másnéven mániás depresszió) komoly mentális betegség, mely drámai hangulatváltozásokat okoz, de az energiaszintre és az aktivitásra is erőteljesen kihat.

Az igazság az ételallergiáról

Kutyadolog
Az egyik rettegett probléma, amivel Gazdilétünk során találkozhatunk: az ételallergia. Míg egyesek egy kis vakarózás láttán azonnal pánikba esnek és allergiát diagnosztizálnak, mások nem tulajdonítanak neki nagy jelentőséget. Vakarózik, kutya. Ahhoz, hogy idejében észrevedd az allergiára utaló jeleket, és megfelelő ételt válassz kutyusodnak, menj végig az alábbi pontokon.

Ezt teszi a szervezeteddel napi egy pohár bor a vacsoránál

Fitt
A vörösbor jótékony hatásait már régóta ismerjük, ám most egy újabb dolog derült ki róla!

6 dolog, amit tudnod kell a vízivás fontosságáról

Szépség
A szupermodellek állítólagos első számú szépségtitka, nyolc pohár a minimum naponta, a legegészségesebb folyadék – ezt már tudod, találtunk azonban néhány kevésbé ismert tényt a vízivás fontosságáról.