Cikkek a(z) meleg rovatból

5 trükk: így spórolj a légkondival nyáron!

Életmód
Van, aki imádja és van, aki utálja, de az biztos, hogy néha elengedhetetlen a használata legnagyobb melegben. Viszont könnyű vele túlzásba esni, ezért mutatjuk, hogy hogyan tudsz egy kicsit spórolni rajta.

Tényleg megunhatatlan: a military idén ősszel is velünk marad!

Divat
Az őszi trendeket már nem kerülhetjük el, a boltok polcait lassacskán ellepik a melegebb rétegek, így képben lenni sosem árt!

Ezek a legjobb jégkrémezők Budapesten

Életmód
Ha valami különlegesre vágysz ebben a nagy melegben, akkor mindenképp próbáld ki ezeket a szuper budapesti helyeket!

Te is szereted a mártogatóst? Ínycsiklandóan finom receptek

Fitt
Nyáron, a melegben mindenkinek jobban esnek az ilyen könnyed finomságok!

Trendtipp: felül sportos, alul sikkes!

Divat
Már évek óta próbálunk sportosan sikkesek maradni, és szinte minden héten világhódító útjára indul valami trendi lapos lábbeli a kényelem jegyében. Így a lazább vonalon maradva, még mindig van miről beszélni!

Találd meg benned rejlő ZEN-t a SKECHERS Meditation - Studio Kicks szandálban

Promóciók
Kényelmes és puha, nem melegít de nagyon mutatós, szóval nem csak szép...

Öltöztesd flamingóba a lakást! – 9 trópusi dekor cucc

Életmód
Igazi trópusi hangulatra vágysz, amikor belépsz az otthonodba? Akkor ne csak a meleget engedd be, hanem vigyél egy kis színt is a dekorációba! Nézd meg milyen flamingós mintákat tudsz elrejteni a berendezésben!

Az új filmben megjelenik az első meleg Star Trek karakter - az eredeti szereplő kiakadt!

Életmód
A Star Trek: Mindenen túl-ban teret engedtek a szexuális sokszínűség kibontakozásának, ám ez nem mindenkinek nyerte el a tetszését…

8 természetes segítség, ha odakaptál a napon

Márk Világa
Mert a napmelegtől nem csak a kopár szík sarja ég, Édeseim! Odaperzselődik időről-időre mindenki, még a legjobbak, legfelkészültebbek is, ugye? Úgyhogy nézzük, milyen trükköket tudtok bevetni, hogy az itt a piros hol a piros legyen! ;)

Kánikularuhák, amik önmagukban öltöztetnek

Divat
Egy ruha, és semmi más, pofonegyszerű megoldás a nagy melegben, mutatjuk a kedvenceinket!

Túlélőtippek a hőségre: Ezzel a frizurával hódíthatsz a nagy melegben

Szépség
Tombol a hőség, de neked így is a legjobb formádat kell mutatnod, még frizura terén is. Ismerős a helyzet, igaz?

Hatékony izzadásgátlás? Nem lehetetlen!

Promóciók
Csalódtál az izzadásgátlódban? Eleged van a fekete ruhán megjelenő fehér dezodor foltokból? Belesülsz a blúzodba, blézeredbe egy melegebb nyári napon? Elkerülöd a szembejövőket az edzőteremben? Stresszes prezentációra készülsz?

Így óvd a kutyád a nagy hőségben! – 8 tipp

Életmód
Könnyen lehet, hogy nem csak te, hanem négylábú barátod is legszívesebben egész nap a vízparton ücsörögne, ha tehetné. De mivel nem teheti, így a te dolgod, hogy segíts neki túlélni a nagy hőséget!

Tudod, mit tegyél azonnal, ha a kutyád hőgutát kap?

Kutyadolog
Tombol a nyár, tombol a kánikula. Minden felelős gazdi tudja, hogy a kutyák nehezen tolerálják a túl meleg időjárást és jó esetben azzal is tisztában vannak, hogy ilyenkor: sok víz, árnyék, hűvös szoba, kevés játék és ugrálás a tűző napon és ugye az autóban sem hagyjuk bent a kutyust nyáron.

Vilmos olyat tett, amit még előtte senki a király családban - Nem mindennapi címlapot vállalt be

Sztárok
Vilmos herceg az Attitude magazin címlapján lesz látható hamarosan - ez azért nem mindennapi hír, mert a brit királyi családban még sosem volt arra példa, hogy homoszexuálisoknak szóló lap címoldalán szerepeljen az uralkodó, vagy bármelyik családtag.

Kiderült: biszexuális a Matildaként megismert egykori gyereksztár

Sztárok
A színésznő egy Twitter bejegyzésben vallotta be a dolgot néhány nappal a szörnyűséges orlandói bárban történt lövöldözés után.

Kánikula-kisokos álomszuszékoknak – Így aludhattok csudajól a legnagyobb melegben

Vous
Az alvás a szerkesztőségben mindig kiemelt téma. Nem csak azért, mert többen is a hobbinknak valljuk, vagy mert ebéd után gyakran menekülnénk legális szundiba a kajakóma elől. Akármit írunk az alvásról, az benneteket is érdekel, akkor pedig nem fogjuk vissza magunkat. A kis kifli, nagy kifli a kedvenc pózunk lenne – de nem nyáron! A legnagyobb melegben kerüljük a bőrkontaktot és a túlélésre játszunk.

10 olcsó, de rendkívül jó termék a drogériából

Szépség
Kipróbált, letesztelt, rendszeresen használt - a szépség- és egészségrovat szerkesztőjének legmelegebb ajánlásával!

Így nem teszi tönkre a hajgumi a tincseidet

Szépség
Itt a nyár, ami nehéz időszak a hajunk számára, a meleg miatt folyton húzzuk, csavarjuk, fonjuk, gumizzuk és bizony ennek hamar látható a hatása. Tartsd be tippjeinket és egészségesebb lesz a copfod!

Magas sarkú bakancscipő a vörös szőnyeg új kedvence

Green Stiletto
Bakancsot húzni meleg időben, már annyira megszokott, hogy meg se döbbenünk azon, hogy Rio de Janeiro-ban járva Alicia Vikander is erre szavazott!

Munkahelyi trend: ceruzaszoknya helyett válassz aszimmetrikusat!

Divat
A kánikula beköszöntének nem kell együttjárnia azzal, hogy az irodai viseleted egy könnyű nyári ruhára szűkül le! Megpróbálunk neked minél több tippet adni azzal kapcsolatban, hogy miként vészeld át a nagy meleget hivatalos keretek közt!

Így ragyoghatsz a strandon is anélkül, hogy lefolyna a sminked!

Vous
Mindjárt beköszönt a nyári meleg, már csak pár hét és miénk a strand! Érdemes addig felkészülni, hogyan is sminkeljünk a hőségben. Íme néhány tuti kellék, amit jó, ha beszerzel!

A fiatal sorozatsztár bejelentette, hogy meleg

Sztárok
Év eleje óta mennek a találgatások és a pletykák arról, hogy melyik nemhez vonzódik, most viszont tiszta vizet öntött a pohárba!

3 darab a hűvösebb hónapokból, ami nyáron is jól mutathat

Green Stiletto
Nem kell tovább dideregnünk és hamarosan a fürdőruháké lehet a főszerep, mi mégis úgy gondoljuk, hogy van pár olyan melegebb alapdarab, amiket egész nyugodtan felvehetünk nyáron is!

Esőben is stílusosan - Tűnj ki az ernyő alól!

Divat
A hirtelen jött nyárias tavasz után ránk szakadt az ősz, és most újfent érdemes pár napig melegebb, illetve vízállóbb rétegekben gondolkodni, mert az április szó szerint a bolondját járatja velünk!