Munkahelyi trend: ceruzaszoknya helyett válassz aszimmetrikusat!

meappropriatestyle.com
Ujvári Viki

A kánikula beköszöntének nem kell együttjárnia azzal, hogy az irodai viseleted egy könnyű nyári ruhára szűkül le! Megpróbálunk neked minél több tippet adni azzal kapcsolatban, hogy miként vészeld át a nagy meleget hivatalos keretek közt!

A szoknya hossza szinte mindenhol kényes téma, de biztosak vagyunk benne, hogy nem kell aggódnod a centik szülte szabályok miatt, hiszen számos trendi darab közül válogathatsz "megfelelő hosszban" már most is a boltokban.
Mi pedig arra gondoltunk, hogy mi lenne ha ezekbe az alsó részekbe vinnénk egy kis frissítést? Kicsit rugaszkodjunk el a sima ceruza változatoktól, és vegyük az aszimmetrikusok felé az irányt. Sokban nem változik az alapelv, mégis frissebb megjelenést kölcsönöz, pontosan különleges szabása miatt egy ilyen darab. Milyen felsőt válasszunk ilyen esetben? Mi egy sima fehér póló, vagy egy egyszerű szabású ing mellett tennénk le a voksunkat, de igazából semmi se kötött, így jöhet bármi ami a szívedhez közel áll, és persze belefér a munkahelyi etikettbe.

Olvasd el ezt is!
Legjobb barátunk az átmeneti időben: a midiszoknya

A cipő kérdést se hagyjuk ki! Nos, itt nagyon igaz az "ahány ház, annyi szokás" mondás, hiszen sokan csakis saruban tudják elképzelni a nyarat, míg mások a balerina változatokra, vagy éppenséggel a loafer-re esküsznek. De van az a szűkebb réteg is aki nem ódzkodik attól, hogy még a kánikulában is bokacsizmát húzzon. Van egy jó hírünk! Ennél az összeállításnál mind a négy változat életképes!

Lássuk is a gyakorlatban őket!

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
Munkahelyi trend: ceruzaszoknya helyett válassz aszimmetrikusat

Mit gondolsz? Tetszik ez a trend?

Olvasd el ezt is!
A farmer miniszoknya újra hódít - Selena is a minire esküszik