Hatékony izzadásgátlás? Nem lehetetlen!

Joy.hu

Csalódtál az izzadásgátlódban? Eleged van a fekete ruhán megjelenő fehér dezodor foltokból? Belesülsz a blúzodba, blézeredbe egy melegebb nyári napon? Elkerülöd a szembejövőket az edzőteremben? Stresszes prezentációra készülsz?

Az IDROS 5 spray-t pont ilyen erősen izzadós helyzetekre fejlesztették ki. Hatékonyságát klinikai vizsgálat1 is igazolja.

Az IDROS 5 spray sportpályán mutatott hatékonyságáról nem is számolhatna be más hitelesebben, mint a magyar női kézilabdasport kiemelkedő alakja, a Győri AUDI ETO KC és a magyar válogatott kétszeres Bajnokok Ligája-győztes irányítója, Görbicz Anita:

Sportolóként sokszor kerülsz izzasztó helyzetekbe. Hogyan kezeled a stressz faktort?

– Minden mérkőzés előtt ugyanúgy készülök, de vannak kiemelt meccsek, amikor jobban izgulok és idegesebb vagyok. A kezdő sípszó után azonban mindent elfelejtek, a pályán csak az ellenfélre koncentrálok.

A pályán kívül is volt olyan helyzet, ahol az izzadás problémát okozott?

– Természetesen igen. Nincs olyan ember, akinek ne okozna. Főleg a nagy melegben. Nagyon izgulós típus vagyok, amikor például egy nyilvános helyen kell szerepelnem. A vizsgaidőszakok is ilyenek voltak. Számomra a magabiztosság épp olyan fontos a hétköznapjaimban, mint a pályán.

Mitől speciális az IDROS 5 spray?

Eredetileg az erős izzadástól szenvedő emberek részére lett kifejlesztve, de „normál” izzadásra is kiválóan alkalmazható. Kettős aktív összetevőjével olyan hatékony védelmet nyújt, hogy heti egy-kétszeri használattal kontrollálni tudja az izzadást, és a vele járó kellemetlen szagokat. Olyan biztosak vagyunk a hatékonyságában, hogy pénzvisszafizetési garanciát is ajánlunk.

A test legnagyobb részén használható, kivéve az arcot, és kimondottan hatékony a hónalj, a tenyér és a talp felületén. Illatanyag-mentes, és úgy tervezték, hogy más illatosított termékkel együtt is használható legyen.

Hogyan működik?

Az összetevők kétféle hatást fejtenek ki: az egyik az úgynevezett asztringens (izzadásgátló) hatás, melynek során „megnyújtják” a verejtékmirigyek csatornáit, a másikkal pedig átmenetileg lezárják azokat. Mindkét hatás csökkenti a verejték képződését. Alcloxa összetevőjének köszönhetően kíméletes a bőrhöz.

Az IDROS 5 spray-vel készült bőrirritációs vizsgálat2 során a résztvevők irritációt nem jeleztek.

Limitált számú törlőkendő formátumú termékminták elérhetőek a weboldalon történő igényléssel. Próbáld ki most!

1. Derma Consult GmbH; Dr. Med. H. Biltz, 1999, 30 főn végzett kutatás alapján
2. Cosmetic Test GmbH; Eislingen, 1998.03.25, 50 főn végzett kutatás alapján